čtvrtek 6. června 2013

Květnový Ladybox

Krásný čtvrtek všem!
Když Ladybox na svém Facebooku avizoval, že bude v květnové krabičce produkt od La Chevre/Le Chaton a tekuté oční stíny v hnědobronzovém odstínu, tak jsem neváhala ani minutu a objednala. Pak přicházely další indicie, ze kterých bylo zřejmé, že bude uvnitř boxu i něco od Lee Stafford, tak jsem si gratulovala, že jsem objednala mezi prvními. Květnová edice se opravdu povedla!


Krabička je stejného designu jako ta předchozí, určitě ji využiji, je bytelná, takže jí jen tak něco nezničí:-) Box byl opět vystlán papírovými harmoničkami, které mají zabraňovat poničení zboží při přepravě. Tím, že obsah byl opravdu bohatý, tak se ty produkty ani neměly kam pohnout:-) Kromě průvodního dopisu s popisem produktů byly uvnitř i nějaké ty letáčky.


Celkem bylo v boxu 7 produktů plus jeden pytlíčkový vzoreček. Z těch sedmi věcí byly 2 v plném balení, 3 v cestovním a 2 vzorky. Co se týče složení, tak se obsah tentokrát velmi povedl, od každého něco. Něco na vlasy, pleť, tělo, dekorativka...


Le Chaton výživná tvarohová maska s medem
I když mám pleť v poslední době mastnější, tak jsem zjistila, že jí spíše prospívají hydratační masky, než ty "odmašťovací". A vzhledem k tomu, že u své dosavadní hydratační masky se dostávám pomalu, ale jistě na dno balení, tak jsem tento produkt velmi ráda uvítala. Maska obsahuje tvaroh a tuk z kozího mléka, včelí med, vitamíny. Má zajímavou parfemaci, která mě osobně velice voní. Konzistencí je taková tekutější, což taky chválím, protože maska se dobře roztírá a tudíž ji nespotřebujete tak moc, jako u těch hutnějších. Masku jsem už několikrát použila a zatím spokojenost. Jediné, co bych možná vytkla, tak je balení. To je sice samo o sobě v pohodě, z měkkého plastu, který jde bez problému zmáčknout a tak vytlačit potřebné množství produktu, ale to víčko není dvakrát šťastným řešením. Je to takové to pološroubovací/nasazovací, takže se občas trápím, na kterou stranu točit a tak. Ale se samotným obsahem jsem velice spokojená. Produkt je v plném balení a jeho cena je 298 Kč.


Lambre tekuté oční stíny
Kdysi jsem měla nějaké tekuté oční stíny a byla jsem s nimi spokojená, teď mám doma už jen ty klasické, takže jsem tento přírustek ráda přijala do své kosmetické výbavy. Stíny mají překrásný bronzovo hnědý odstín. Jsou skvěle pigmentované, díky přiloženému aplikátoru se dobře nanáší. Barva rychle zasychá a na víčku drží celý den, i bez báze pod oční stíny. Opět naprostá spokojenost. Jedná se o plné balení, které pořídíte za 139 Kč.


Lee Stafford suchý šampon na vlasy
Pro mě žádná novinka, měla jsem jej v plném balení. Byl to vlastně úplně můj první suchý šampon ve spreji a milovala jsem jeho vůni. Sice jsem už objevila lepší, ale tohle balení je skvělé na cesty, takže jej využiji.


Iven Cosmetics Collagen speciál s elastinem
Pro mě neznámá kosmetická značka, což v boxu vítám. Původně jsem měla v plánu krém ponechat mamči, ale ta jeho vůně si mě naprosto dostala. Moc tu parfemaci neumím popsat, ale je božská, něco jako gumoví medvídci tutti frutti:) Kolagen by se měl aplikovat na čistou, vyčištěnou pleť a ještě na něj se nanáší klasický krém. Žádné výsledky zatím nevidím a možná ani vzhledem k mému věku neuvidím, ale zatím jsem s krémem spokojená a ráda jej používám. Ach, ta vůně!


Palmer´s Cocoa Butter Formula
Budu se opakovat, ale toto tělové mléko úžasně voní. Sice nejsem milovníkem čokolády/kakaa, ani té jedlé ani v kosmetice, ale tato parfemace si mě dostala. Miluji tu vůni, která se navíc dlouhou drží na pokožce. Nemít doma asi pět otevřených tělových mazadel a dalších deset v zásobách, tak hned běžím pro plné balení. Až jednou vypotřebuju všechna tělová mléka, tak si koupím právě toto.Od Palmer´s byl v boxu také vzorek zpevňující tělového másla.


Duck Island sprchový gel
Opět pro mě naprosto neznámá značka. Sprchové gely sice nejsou zrovna to, co v boxem vidím ráda, ale tak vyzkouším. Navíc zrovna o víkendu jedu pracovně mimo domov, tak s sebou cestovní balení sprcháče přibalím na cesty a konečně jej vyzkouším. Docela se mi líbí to balení:)


Marvis zubní pasta
O této pastě jsem hodně slyšela, takže děkuji za možnost ji vyzkoušet. Nemůžu říct, že je špatná, ale vzorek mě ke koupi plného balení nepřesvědčil, zůstanu o svých osvědčených a oblíbených zubních past. Ale opět, na cesty se mi toto mini cestovní balení bude báječně hodit.


V souhrnu jsem s tímto obsahem boxu velice spokojená. To, co mě až tak příliš neoslovilo je v mini cestovních baleních, což se s nastávajícím létem a dovolenými vždy hodí. Značky Le Chaton, Lambre, Iven Cosmetics a Palmer´s si mě získaly. Hodnotově produkty umístěné v boxu v souhrnu několikanásobně překračovaly prodejní cenu boxu. Dle mého vyčíslení se dostáváme na sumu překračující 800 Kč!



Máte květnový Ladybox? Co říkáte na jeho obsah?

6 komentářů:

  1. Květnový Ladybox jsem si neobjednávala, ale moc se mi líbil a tak jsem si objednala ten červnový:) Tak snad bude alespoň stejně povedený jako tento;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle LB byl strašně vydařený. Až na ten sprcháč, ten mi voní jak JAR... ale z masky jsem byla naprosto unešená, já jsem teda měla s kozím mlékem, ale prostě masky jsou moje závislosti :) Neodolala jsem s musela jsem objednat i červen :)

    OdpovědětVymazat
  3. nějak moc mě tento box nezaujal, akorát Lee Stafford :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nemám, nechávají mě už nějak chladnými a tento mě popravdě moc nezaujal, ale pěkně jsi to celé sepsala :)

    OdpovědětVymazat
  5. masku používám pravidelně a mám jí strašně ráda! :) i suchý šampon mi udělal radost :)

    OdpovědětVymazat