sobota 1. června 2013

Dainty Doll Cream Blusher

Krásnou sobotu všem!
Dnes si po dlouhé době dáme recenzi na dekorativní kosmetiku. Než se dostaneme k samotné recenzi produktu, tak bych Vám ráda představila poměrně nový e-shop s kosmetikou Galaxie přání, který mi tento produkt zaslal ke zrecenzování (děkuji:-*).

Galaxie přání nabízí široký sortiment převážně dekorativní kosmetiky, zakoupíte zde paletky očních stínů, řasenky, make-upy či BB krémy, tvářenky, bronzery, laky na nehty, balzámy na rty, štětce...Co se týče značek, tak v sortimentu najdete například kosmetiku MUA, W7, Real Techniques, Vaseline, Physician´s Formula, Revlon, Urban Decay, MeMeMe, Calvin Klein, Essie, China Glaze, Etude House, Missha a mnoho dalších. Nabídka e-shopu se neustále rozrůstá, takže doporučuji sledovat také Facebook e-shopu, kde informují nejen o nově naskladněném zboží, ale také o akcích a slevách.

Kromě výše zmíněných značek v e-shopu naleznete také značku Dainty Doll, která pro mě byla donedávna neznámou. A právě od této značky je krémová tvářenka, která mi byla zaslána ke zrecenzování. Konkrétně jde o odstín 003 Billion Dollar Babies. Tento odstín jsem si vybrala jednak proto, že u mě prakticky jiné než hnědé tvářenky nenajdete a také proto, že jsem si říkala, že s touto krémovou půjde krásně konturovat obličej.

Krémová tvářenka je zabalená v papírové krabičce, která je moc roztomilá. Samotná krémová tvářenka je zakomponovaná v matném černém plastovém balení, jehož součástí je i praktické zrcátko. Otevírání je na zaklapnutí, jde bez problémů otevřít. Balení se mi líbí, protože je jednoduché, na přezdobený design si nepotrpím.

 


Tvářenka je k dostání v mnoha odstínech, já si zvolila právě tento tělově hnědý Billion Dollar Babies. Odstín je perfektní, přesně barva podle mých představ. Obsahuje drobounké zlaté třpytečky, které ale naštěstí nejsou moc vidět. Tvářenka doslova taje dotykem, takže stačí jemně přejet prstem po povrchu, žádné vydloubávání líčidla, nic takového. Jde o jemný odstín, který lze vrstvit, takže intenzitu si korigujete samy. Líbí se mi, že tváři dodá přirozený glow efekt, teď na léto tento typ líčení zbožňuju, v létě prakticky suché tvářenky nepoužívám, protože mi z tváře mizí rychlostí blesku. Krémová tvářenka obsahuje také vitamin A a E.

 
 


Tvářenka na tváři i poměrně dlouho vydrží, večer je co odličovat. Já jsem s ní velmi spokojená, jediné, co bych jí mohla vytknout, tak je parfemace, protože dvakrát vábně nevoní. Hanny Brokolice to docela trefila, voní jako houby. A protože houby miluji, tak se přesto dokážu přenést:-). Navíc po rozetření parfemaci z obličeje necítíte. Dainty Doll krémovou tvářenku koupíte v e-shopu za 189 Kč.





Používáte krémové tvářenky? Znáte značku Dainty Doll a e-shop Galaxie přání?

5 komentářů:

  1. eshop ani znacku nepoznam, ale tvarenka vyzera krasne, elegantne a s dobrou pigmentaciou. pozrela som eshop a mne by sa najviac pacila ORANGE COUNTRY GIRL:)a potom ta tvoja. tiez uvazujem o kremovej, no zatial som mala len pudrove...

    OdpovědětVymazat
  2. nepouživam tieto veci ale môže to vyzerať zaujimavo Romy

    pozyvam na GIVEaway http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. ta barva je krásná :)
    značku ani eshop jsem neznala, ale určitě na něj mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám hrozně ráda krémové tvářenky:) Hlavně na léto..tuhle značku vůbec neznám, ale ta tvářenka je vážně nádherná!:)

    OdpovědětVymazat