neděle 7. dubna 2013

Spotřebováno: Březen

Přijde mi, že to není zas tak dávno, co jsem Vám psala o vypotřebovaných únorových produktech a už tu máme prázdné "piksličky" za březen.




1. Saloos bio kokosový olej Orange
Naprostá pecka! Určitě koupím znovu. Přiznám se, že když jsem si jej koupila, což už je docela dávno, tak jsem jej používala docela intenzivně, ale pak mi dlouho ležel v koupelně na poličce. Jak přišel v blogosféře boom kokosáku, tak jsem jej zase vzala na milost. Důvodem, proč jsem jej tak dlouho nepoužívala bylo to, že jsem měla problém s jeho vstřebáváním. Když jsem se jím namazala, tak jsem musela hooodně dlouho čekat, než se vstřebá, a pak jsem stejně umaštěná vklouzla do pyžama s dlouhými nohavicemi a rukávy, jinak by bylo povlečení špinavé. Pak jsem se v některých recenzích dočetla, že se má mazat do vlhké pokožky, že se krásně vsákne. Vyzkoušela jsem a od té doby jsem jej nedala z ruky. Opravdu, pokud jej namažete na vlhkou/mokrou pokožku, tak žádné ušpinění povlečení nehrozí. Z tohoto produktu jsem opravdu nadšená a až dopotřebuju veškeré své zásoby mazadel, tak 100% koupím znovu. Krásně pokožku zvláční a ta vůně pomerančů je úchvatná. 100 ml koupíte zhruba za 150 Kč. Recenze zde. Za sebe mohu jen doporučit, jeden z nejlepších produktů.  Saloos je mi čím dál tím více sympatičtější, měla jsem od nich kromě kokosáku i pleťový olej a další výrobky a naprostá spokojenost. Co Vy a Saloos? Doporučte mi od nich nějaký Váš osvědčený produkt.


2. Neutrogena Blackhead Eliminating Daily Scrub
Nejlepší pleťový peeling! Není ani příliš jemný a ani agresivní, taková zlatá střední cesta:-) Navíc je krémový, takže nevysušuje. Ani s parfemací jsem neměla problém. Už jsem si za něj koupila náhradu a to meruňkový pleťový peeling od Freemana, ale udělala jsem chybu, měla jsem sáhnout po tomto osvědčeném scrubu a neexperimentovat. Tak snad příště:)


3. LipSmacker Coca-Cola Vanilla balzám na rty
Netřeba komentáře. Svou láskou k LipSmacker balzámům se netajím a už jsem se o nich na blogu několikrát zmiňovala. Koupila jsem si celou sadu a tak jednotlivé balzámy postupně spotřebovávám. Tato vanilková cola patřila k těm oblíbeným, nejvoňavějším.


4. Elizabeth Arden ArdenBeauty
Krásná vůně, kterou jsem dostala od kamarádky v malé kabelkové verzi. Vůně od Ardenky mám moc ráda, třeba taková 5th Avenue je doslova magnetem na muže:-) I tato květinovka mi voněla, ale zas tak mě neuchvátila, to 5th Avenue je mnohem voňavější:-)


5. NIP+FAB Coconut Latte tělové máslo
Cestovní verze, která byla v listopadovém Ladyboxu. Ze začátku jsem z něj byla nadšená, ovšem postupně to nadšení opadalo, pak mi už dokonce máslo ani nevonělo, ale spíše vadilo. Z čeho mám radost, tak je prázdná plastová dózička, kterou využiju na cesty, ať nemusím tahat velká balení produktů:)


6. Himalaya výživný krém na ruce
Další TOP produkt, pro mě zatím ten nej krém na ruce! Už jsem o něm psala v únorových oblíbencích a až dopotřebuju krémy na ruce z mých nasyslených zásob, tak budu kupovat snad jen tento:) 50ml balení stojí něco kolem 40 Kč. A vůbec, už jste zkoušeli něco od Himalayi?


7. Dermacol Imperial Mascara
No, aby to nebylo jen o samé chvále, tak na závěr si dáme jeden propadák. S řasenkami většinou nemám problém, mé řasy jsou silné a poměrně dlouhé, takže mi sedne cokoliv a v tomto nejsem vybíravá. Ale tato řasenka opravdu ne! Poměrně masivní kartáček nanáší ohromné množství černě, řasy jsou pak nevzhledně slepené po jediné vrstvě řasenky. Takže jsem ji ani nevypotřebovala a letěla do koše. Ovšem mamča ji má taky a ta si jí pochvaluje. Tak prozraďte, jak se s touto řasenkou kamarádí Vaše řasy?


Kolik produktů se Vám podařilo vypotřebovat?

P.S. Stále se můžete zúčastnit giveaway o balíček kosmetických produktů.

11 komentářů:

  1. já zatím od saloosu testovala tyto dvě věci: http://jina-blog.blogspot.cz/2013/03/hydrofilni-odlicovaci-oleje-saloos.html a http://jina-blog.blogspot.cz/2013/03/regeneracni-oblicejove-oleje-saloos.html a jsem velice spokojena, ješště od nich mám rakytníkový a mandlový olej a jsou taky skvělé, mají široké využití! jak říkáš, je mi ta značka čím dál více blízká:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Regenerační růžový obličejový olej jsem taky měla a byl bezvadný, nejspíš jej koupím znova. Jinak děkuju za odkazy, jdu si uvařit čaj a recenze si přečíst:)

      Vymazat
  2. ten peeling mám a pro mě je naopak děsný :-/ na mě je málo hrubý a nic mi pořádně s pletí neudělá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak opět se potvrzuje, že každému opravdu vyhovuje něco jiného. Nový peeling od Freemana je na mě právě moc hrubý, tak uvidíme, možná se časem s jeho hrubostí zžiju:-)

      Vymazat
  3. Měla jsem od Saloos balzám Atopikderm, který mi pomohl zlepšit lupénku, a mamce jsem kupovala tělový masážní olej růže a ta si ho také nemůže vynachválit.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám teď doma ten bio kokosovo-pomerančový olej od Saloos a musím s Tebou zcela souhlasit, je božský! Božský! Ta vůně! Ta výživa! Ach! Ale je opravdu lepší mazat jej na vlhkou pokožku, ano ano :). Jinak mám velmi dobré zkušenosti s pleťovým olejem Růže (píšu o něm i v březnovém Spotřebováno ;-). Teď mám (jako náhradu),zatím ještě neotevřený, olej Granátové jablko, tak jsem na něj zvědavá. A z tělové péče mohu doporučit sprchový olej Intimia (luxusní záležitost ;-), masážní oleje (Relax, Celulinie), atd. atd. Saloos je zkrátka skvělý, jejich výrobky mi nijak nevadí na citlivou atopickou pleť, naopak jí prospívají. Myslím, že asi nesáhneš vedle.

    P.S. Pěkný článek, jako vždy.

    Spotřebováno za březen najdeš zde:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/03/spotrebovano-radosti.html

    A dovoluji si Tě pozvat ke mně na blogsale:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/04/obnovena-blogsale.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velice děkuji za "výživný" komentář, už jdu Tvůj blog a recenze prozkoumat:) A děkuji za tipy, s růžovým pleťovým olejem můžu souhlasit, je boží. Plánuji si jej koupit znovu a přibrat k němu i květinovou vodu a hydrofilní odličovací olej.

      Vymazat
  5. 15 :) měla jsem úspěšný měsíc, vesměs ale letěly laky :D
    http://lifeinimperfection.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. to máslo mám taky, vyhovuje mi.)

    OdpovědětVymazat