úterý 16. dubna 2013

Playboy Play It Pin Up Collection

Zdravím Vás! Za mou několika denní odmlkou není nic jiného než krásné slunečné počasí:) Venku je tak krásně, že se mi opravdu nechtělo sedět u počítače a psát články či cokoliv jiného. Ovšem dnes jsem zpět:)

Pro dnešek si dáme recenzi a to konkrétně na Playboy kolekci Pin Up. Na rovinu, přiznám se, že sama bych o tuto kosmetiku nikdy nezavadila. Na drogérkové vůně vůbec nejsem a kromě deodorantů/antiperspirantů nakupuju všechny voňavé produkty v (internetových) parfumériích. Když přišla nabídka s možností otestovat dámskou novinkovou řadu Playboy, tak jsem prvně myslela, že slušně odmítnu. Ovšem v emailu byla přiložena fotografie produktů a přiznám se, že to rozkošné balení mě naprosto dostalo, takže jsem nakonec kývla. A udělala jsem dobře. Pin Up kolekce zahrnuje celkem tři voňavé produkty - toaletní vodu, deodorant a sprchový gel.



Na toaletní vodě mě zprvu zaujal roztomilý flakonek s oušky a růžovou mašličkou:) Design je opravdu povedený a krásně se vyjímá v koupelně na poličce:) Co Vás ale určitě bude zajímat více, tak je vůně samotná. Jo, musím přiznat, že mi voní, je to opravdu krásná sladká vůně.

Hlava: bergamot, ananas, broskvový extrakt
Srdce: cukrová vata, exotická růže, divoký jasmín
Základ: benzoin, kašmír, santalové dřevo, pačuli, pražené mandle

Výdrž je vzhledem k ceně v celku obstojná, samozřejmě vůně nevydrží po celý den jako u drahých parfémů, je potřeba během dne vůni obnovit, ale jsem docela spokojená.

Shrnuto, toaletka mi voní, určitě ji teď během jara budu používat a dopotřebuju ji, většinou se s ní voním, pokud mám nějaký volnější den, který trávím třeba jen doma či na chatě. Ale na každodenní použití, ve dnech trávených v práci či škole, zůstávám věrná parfémům od věhlasných návrhářů, protože vůně déle vydrží a mě nebaví tahat velký flakonek celý den u sebe v kabelce.



Přiznám se, že nejsem příznivcem extra voňavých deodorantů/antiperspirantů, takže většinou nepoužívám tento přípravek ve stejné parfemaci jako je má vůně, ale používám takové, které voní nenápadně a pouze plní svoji funkci. Takže tělový deodorant mě zaujal nejméně. Parfemace je celkem podobná toaletce, v případě deodorantu mi přijde trošku jemnější, méně sladší.



 A na závěr tady máme sprchový gel. Momentálně mám rozdělaných několik sprcháčů, ale tento používám nejčastěji. Zní to divně, ale mytí s ním mě moc baví, patlat si na tělo pastelově růžový sprcháč...hmmm:-) A navíc krásně voní, jako cukrová vata, bohužel parfemace na pokožce vůbec nevydrží, ale i tak mám tento sprcháč moc ráda. Dívčí obal je už třešničkou na dortu.




Když to shrnu, tak s Playboy Play It Pin Up řadou jsem v celku spokojená, jediné, bez čeho bych se obešla je ten deodorant. Jinak sprcháč miluju a možná si jej i dokonce i znovu pořídím. Toaletka mi voní a budu ji používat jako takovou "víkendovku", ale určitě zůstanu věrná dražším parfémům. Celou tuto řadu Pin Up ocení mladší slečny, neboť produkty nezruinují Vaši peněženku, jsou bez problémů dostupné v drogeriích, mají krásný obal...Určitě je to skvělý dárek pro Vaši kamarádku či mladší sestru.


A co Vy, zkoušely jste nějaký z produktů z kolekce Pin Up?

P.S. Staň se Pin Up měsíce s Playboy Fragrances a vyhraj profesionální focení a sadu nové
vůně! Více zde.

5 komentářů:

  1. Vzhledově se mi tahle sada moc líbí, ale bohužel mi vůbec nevoní. Cítím v tom právě takovej ten levnej drogérkovej smrad :-(

    OdpovědětVymazat
  2. čuchala som v DMku ale je to veľmi sladké na mňa

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jsem z téhle sady nic nezkousela ale zaujal me ten sprchac:)

    OdpovědětVymazat
  4. Playboye miluju. Tenhle deáč a sprcháč voní parádně. :)

    OdpovědětVymazat