středa 10. dubna 2013

Oblíbená kosmetika: Březen

Zdravím Vás, jak se máte? Duben je v plném proudu, takže spolu s vypotřebovanými produkty nesmí chybět ani rubrika beauty oblíbenců. Snažila jsem se vybrat opravdu ty nejpoužívanější a nejoblíbenější produkty za měsíc březen, takže z původních 16 produktů, když jsem začínala v lednu s touto pravidelnou rubrikou, se postupně dostáváme na nižší číslo. Dnes tedy moje oblíbená březnová sedmička:)




1. Crest 3D Glamorous White zubní pasta
Tuto zubní pastu jsem kdysi dostala zdarma k nákupu na www.belici-pasky.com. Dopotřebovala jsem zásoby a tak konečně došla řada i na tuto pastu. Jde o dvoubarevnou zubní pastu s malými mikroperličkami, která by měla zajistit bělejší zuby již po 5 dnech. Pasta má opravdu sílu, je hodně mentolová a v ústech Vám udělá vítr:) Teď ji používám na podporu bělení Crest zubními pásky, ale vzhledem k její síle ji prokládám používáním své oblíbené zelené Elmexky.


2. Crest bělící pásky na zuby Supreme Professional 
S blížícím se jarem jsem opět začla s pravidelným bělením zubů. Přes zimu jsem si dala tak dvě udržovací bělení měsíčně, teď jsem intenzitu zvýšila a bělím jednou týdně. Po prvním intenzivním bělení mám zuby podstatně bělejší, takže stačí tyto intervaly. Pokud toužíte po bílém úsměvu, tak pásky mohu jen doporučit. Jsou bezbolestné, aplikace pohodlná a výsledek ohromující. Recenze zde


3. DietEsthetic Vit Vit krém s hlemýždím extraktem
Hlemýždi v kosmetickém průmyslu slaví boom a tak jsem ani já neodolala a pořídila si krém s hlemýždími enzymy. Zatím jej testuju, ale můžu prozradit, že jsem s ním spokojená. Jeho parfemace je sice docela silná, ale já s ní nemám problém. Dejte mi ještě tak měsíc a dočkáte se plnohodnotné recenze.


4. Sea of Spa Body oil scrub 
Na tento olejový tělový peeling od Sea of Spa jsem nedávno psala samotnou recenzi, klik. Pro mě zatím ten nej tělový scrub!


5. DietEsthetic Beauty Technology oční péče
Další produkt od  DietEsthetic, který zatím testuju. V posledních dnech mi byl velkým pomocníkem, protože jsem několik nocí pracovala na počítači až do brzkého rána a tato roll-on tyčinka krásně zchladila znavené oční okolí a osvěžila jej.


6. Missha M Perfect Cover BB Cream
Nic jiného teď prakticky nepoužívám, tento BB mi naprosto vyhovuje. Samotná recenze už na něj také byla, takže pro bližší dojmy z produktu Vás odkážu zde. V souvislosti s tímto produktem bych Vám chtěla doporučit e-shop Missha.cz, ve kterém zakoupíte široký sortiment této korejské značky, ať už jde o BB, péči o pleť či vlasy. Určitě jejich nabídku sledujte, stále probíhají nějaké nejen víkendové akce, kdy můžete zakoupit produkty v akci 1+1, 2+1 či dostat zdarma nějaký produkt k nákupu, a to se vyplatí:)


7. Mary Kay minerální pudrový make-up
No, make-upem bych tento produkt nenazývala, svou funkcí mi spíš přijde jako klasický sypký pudr. Ale jinak je fajn. Kdysi jsem jej dostala od kamarádky a vzhledem k tomu, že se blíží jeho datum expirace, tak jsem jej teď začla intenzivně používat a Bourjois minerální presovaný pudr jde momentálně do postraní.


A jaké produkty byly těmi Vašimi nejoblíbenějšími v průběhu měsíce března?

P.S. Máte poslední šanci zúčastnit se giveaway o kosmetický balíček!

10 komentářů:

  1. Pásky mě zaujaly, sháním teď právě něco na bělení..dřív jsem používala systém white pearls, ale bohužel to nějak přestali dělat, a po tom jsem měla zuby, a ještě mám, jako perličky :). Ten peeling si pořídím, líbí se mi, že je růžový :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pásky opravdu krásně bělí a ten peeling je taky úžasný.

      Vymazat
  2. Ten krém s šnečím extraktem..D Já jsem o tom hodně slyšela a četla ale nevím,nevím no.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta zubní pasta je skvělá, nejlepší bělící, jakou jsem kdy vyzkoušela. Výsledky fakt vidím! :)

    OdpovědětVymazat
  4. A není ta zubní pasta agresivní na sklovinu? Mám dost citlivé zuby, kterým jen tak něco nevyhovuje...
    Jinak eshop missha.cz (zástupce téhle značky v ČR) vřele doporučuju, jejich přístup je skvělý a komunikace s nimi pohoda, jakýkoli problém vyřeší okamžitě a dodání SUPERrychlé!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těžko říct, nedokážu posoudit, mé zuby nejsou citlivé na studené či horké pokrmy, ale i tak se snažím používat produkty pro citlivé zuby a odhalené krčky od Elmex. Tuto péči prokládám touto Crest pastou, každý den ji rozhodně nepoužívám. Ale vzhledem k tomu, že je dost mentolová, tak by možná mohla vadit.

      Vymazat
  5. akurát včera som rozmýšľala, či si mám tú pastu objednať alebo nie..ale asi vyskúšam :D hehe :)

    Nius07

    OdpovědětVymazat
  6. Dík ta tip, ty bělící pásky určitě vyzkouším :)... Dlouhou dobu sháním něco co mi zuby opravdu vybělí. Jsem na tom dost podobně miluju kafe a červené víno takže vražedná kombinace :).. Vyzkoušela jsem toho už spoustu, tak snad teď to vyjde :)...

    OdpovědětVymazat