pátek 5. dubna 2013

Lady Gaga Fame

Zdravím Vás, milý čtenáři!
Hlásím se po kratší odmlce, kdy jsem měla mnoho pracovních a studijních povinností, mnohdy pracovala celou noc do brzkého ráno až to vyvrcholilo tím, že jsem byla 30 hodin bez spánku! Takže jsem potom spánkový deficit dospávala další den a další dva dny byla naprosto bez života. Teď jsem se ale konečně hodila do pohody, jak duševní, tak i fyzické, a jsem zde v plné zbroji, připravená se spoustou článků...A dnes si dáme recenzi na můj posledně pořízený parfém, kterým je Lady Gaga Fame.


Přiznám se, že pokud jde o Lady Gaga, tak nejsem jejím skalním fanouškem. Neříkám, některé její písničky se mi líbí, ovšem její extravagantní styl, mnohdy hraničící s kýčem, jde absolutně mimo mě. Ovšem, když jsem se dozvěděla o tom, že na trh bude uveden její parfém, tak jsem se vydala jej očichat do parfumerie. Zajímalo mě, jestli to bude další drogérková tuctovka, která se honosí jménem nějaké celebrity. Nechci se nijak dotknout příznivkyn těchto vůní, ale já prostě levnější toaletky z drogerie obcházím bez povšimnutí a možná dělám chybu. Na parfému mě lákalo také to, že jde o černý parfém. Tak jsem jej vyzkoušela jak na papírek, tak na zápěstí a voněl na mě celý den. A že mi voněl moc! Ale vzhledem k tomu, že jsem doma měla více rozdělaných parfémů, tak jsem nákupu odolala. Ale díky bohu mám doma všímavého a ohleduplného přítele, který mě rád překvapuje a tak jsem parfém dostala od přítele k letošnímu Valentýnovi! Děkuji:-*


Co zaujme určitě každého na první pohled je flakonek. Je stejně výstřední a originální jako Lady Gaga samotná. Flakonek je průhledný, takže vidíte, kolik "černé tekutiny" Vám ubylo, což beru jako plus, nemám ráda, když nevidím, kolik obsahu balení ještě zbývá. Kombinace černé a zlaté je naprosto luxusní. Musím říct, že z designu jsem naprosto nadšená a originálnější flakonek doma nemám.


Co Vás ale určitě bude zajímat více, jak vlastně Fame voní. Vůně nebyla vytvořena na základě pyramidové struktury vůně (tj. hlava-srdce-základ), ale byla vytvořena tzv. „push-pull technology“, která mixuje všechny ingredience společně. Další zajímavostí je určitě barva parfému, která je černá, ovšem při styku s kůží zprůhlední, takže nehrozí žádné zabarvení. Ve složení parfému se nachází šafrán, orchidej, med, belladonna, kadidlo, meruňka a jasmín. Jde o sladkou orientální vůní, která je vhodnější pro zimní měsíce či na večer. Na denní nošení ji moc nepoužívám, to většinou sahám po Lancôme Trésor In Love, ale na večer je jako stvořená. Nedokážu moc popsat, co přesně cítím a kdybych neznala složení, tak bych asi horko těžko odhadovala, po čem voní. Cítím nějaké ovoce:) Ale je vážně boží! Naprosto originální vůně, která voní nejen mě, ale i mému okolí. Přítel ji na mě zbožňuje, mé mamce taky moc voní, tak jsem ji taky něco odstřikla do cestovní plnitelné lahvičky na vůni. Už se mi dokonce stalo, že mě v restauraci na toaletách oslovila jedna slečna, že prý čím tak božsky voním:-)

Pokud jde o výdrž, tak taky nemám žádné výhrady. Když jej výjimečně použiji i na celodenní nošení, tak ji prostě cítím celý den, ani není potřeba vůni během dne obnovovat. Na zápěstí ji dokonce cítím i po sprše! Jeden šátek jsem si s ní navoněla a voní dodnes! Co se týče výdrže, tak naprostá spokojenost. 


Sečteno, podtrženo, nenalézám žádné negativum, naopak jsem touto vůní očarovaná a její originality se nedokážu nabažit. 

Vůně je dostupná v 30, 50 a 100 ml balení a ceny začínají na 660 Kč.



Znáte či dokonce vlastníte Fame? A jaký je vůbec Váš názor na Lady Gaga?

7 komentářů:

  1. S touto vůní nemám zkušenost, ale četla jsem na ni už víc kladných recenzí, takže ji při nejbližší návštěvě Sephory určitě musím očmuchat :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně mi ta voňavka voní! A vypadá krásně:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle parfém má moje mladší sestřička,jako skalní fanynka Lady Gaga jí musela mít, ještě než věděla, jak vůbec voní. mě zajímala hlavně proto, že je černá a ten flakonek se mi taky moc líbil. Teď lituji, že jí taky nemám :D Je totž vážně krásná, takže když se objevím u rodičů doma, před odjezdem se navoním a vůně je krásně cítit třeba na svetru ještě druhý den. Byla jsem docela překvapená, že se mi až tak moc líbí :) Koupil si už druhé balení, tentokrát 100ml a to zlaté zavírání (nebo jak to nazvat) je dokonce železné. Až dopoužívám parfémy, které teď mám, určitě poputuje i ke mě :) M.
    Can't stop

    OdpovědětVymazat
  4. strašné drahá je táto ,,voňavka" ale uplne najviac na svete mi vonia! škoda ;/

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle vůni jsem chtěla k Vánocům, ale naši mi volali z obchodu, že jim tam prodavač tvrdí, že si některé zákaznice stěžovaly, že jim parfém obarvil oblečení, jak je černý. Co je na tom pravdy? Stalo se ti, že by ti to něco obarvilo? Jinak voní naprosto fantasticky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebarví, opravdu při styku s pokožkou zprůhlední. Ale vůně si nikdy nestříkám přímo na oblečení, jediným kusem oděvu, na který stříkám parfém jsou šátky.

      Vymazat
  6. Jedinečná vůně, která nemá obdoby! Ta kombinace černé třešně, medu, meruněk, květin a kadidla je dokonalá! :)

    OdpovědětVymazat