neděle 28. dubna 2013

BrushArt

Sliby, chyby. Vím, že jsem Vám slibovala, že teď budou články častěji a skoro týden zase nic...Důvodem mé neaktivity byly finální úpravy DP a další povinnosti spojené s jejím svázáním, odevzdáním. Ale už mám vše splněno a teď mám před sebou měsíc učení se na státnice. Učení budu prokládat psaním článků, takže slibuji, že se polepším:-)

Ale zpátky k dnešnímu tématu článku. Dnes bych Vám chtěla představit značku BrushArt, která je exkluzivně k dostání na Parfums.cz. BrushArt je francouzská značka, která se zabývá výrobou profesionálních kosmetických štětců za dostupné ceny. Celkem jsou tři řady, BrushArt Eye je zaměřena na štětce k líčení očí a obočí, řada BrushArt Face nabízí štětce k nanášení make-upu, tvářenek, bronzerů či pudrů. Poslední řadou je BrushArt Lips, v této nabídce naleznete štětce určené k nanášení rtěnek a lesků na rty. V nabídce jsou také kosmetické sady štětců. Jako fajn vychytávku vidím zasouvací štětce s krytkou, takže si například štětec na pudr můžete s sebou vzít do kabelky a neponičíte si štětinky. Ceny těchto výrobků začínají na 39 Kč.

zdroj: www.parfums.cz


Při svém posledním nákupu jsem do virtuálního košíku přihodila také dva štětce od BrushArt. Prvním z nich byl štětec na obočí, který mě vyšel na 39 Kč. Pro mě je dokonale upravené a zvýrazněné obočí základem líčení. Klidně vyjdu z domu bez řasenky a make-upu, ale obočí musím mít vždy upravené. Přijde mi, že zvýrazněné obočí dodá okamžitě mému obličeji na výraznosti. Kdysi jsem používala tužky na obočí, teď nedám dopustit na sady na úpravu obočí, které se skládají ze stínů na obočí v různých odstínech, případně i vosků na zafixování. Bohužel jsem zjistila, že žádná z mých sad neobsahuje takový štětec k nanášení, který by buď byl dostatečně tvrdý a nebo měl požadovaný tvar. A tak jsem dlouhé roky stín na obočí nanášela pomocí štětce určeného k aplikaci očních linek. Tvarem by mi celkem vyhovoval, ale štětinky byly měkké a tak jsem musela štěteček poměrně často vyměňovat a stále si kupovat nový. Tento BrushArt Eye Brow Brush je skvělý, splňuje všechny mé požadavky dokonalého štětce na obočí. Štětinky nejsou ani příliš měkké a ani moc tvrdé, takový střed. Dobře se se štětinkami pracuje, dokáží se přizpůsobit tahům, barva na nich drží, při aplikaci nepráší. I zkosený tvar štětinek mi naprosto vyhovuje. Za mě je to ten nejlepší štětec na obočí a navíc za pár kaček.

 



Druhým štětcem je BrushArt Face Mask Brush. Ten jsem koupila jen ze zvědavosti, doteď jsem masku nanášela pomocí prstů. Moje kosmetička mi vždy závěrečnou hydratační masku nanáší právě pomocí štětce na masku a musím říct, že je to příjemný zážitek, když štětinky jemně hladí pokožku. Tak jsem se rozhodla, že i já si z nanášení masky udělám takový příjemný mazlící rituál:-) Pomocí tohoto štětce nanáším hydratační krémovou nebo gelovou masku. Na nanášení čistící masky, která obsahuje jemná zrníčka jsem to nezkoušela a ani to zkoušet nebudu. U této masky mám ráda ten pocit, když ji nanášíte prsty a díky zrníček si prokrvíte a ohoblujete pokožku. Ale na aplikaci hydratačních masek je úžasný. Štětinky jsou příjemně měkké, navíc šířka štětce pokryje dostatečnou plochu pokožky. Maska se bez problémů ze štětinek vymyje. Taky se mi líbí, že se štětec dá postavit na poličku. Tento štětec Vás vyjde na 69 Kč.




Znáte značku BrushArt?


10 komentářů:

  1. Nejlevnější už nevyjde na 39, ale na 69. Chtěl jsem si ještě nějaké pořídit, ale takový velký cenový skok mě docela naštval, podle mě se mají prostě věci zdražovat postupně a né takhle skokově.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To netuším, jestli se ceny u jednotlivých štětců zvýšily, ale zrovna ten na obočí za 39 Kč je momentálně nedostupný.

      Vymazat
    2. A ty, co jsou dostupné a dřív stály 39,-, jsou za 69,- Ten na obočí mám zrovna. :D

      Vymazat
    3. Je to možné, bohužel nevím, jak se pohybovaly ceny dříve. Ale i tak 69 Kč je podle mě dobrá cena. A navíc mi za ty ceny přijdou kvalitnější než některé drogérkové štětce. Jinak díky za upozornění:)

      Vymazat
    4. Opravdu se ceny štětců o hodně zvedly. Já jsem ten na pudr kupovala za 75 Kč a když jsem se naposled koukala (před pár týdny), tak už stál 109 :-/

      Vymazat
  2. Znám, mám štětec na pudr a na make-up a s oběma jsem spokojená. Se Sigmou atd. se to asi srovnávat nedá, ale mně to stačí a vyhovuje :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to, že jsou to cenově slušné štětce, já mám zatím štětce od UBU, ale ráda bych pořídila nějaké jiné, hlavně ten na linky, co máš vyfocený. Půjdu to omrknout - díky za tipy na štětce - tím nikdy nepohrdnu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ten vyjížděcí na pudr, kupovala jsem ho kdysi (tak 2-3 roky) za asi 50,- Kč, teď už stojí stovku. Nedávno jsem si nechala ujít 50% slevu na Parfums.cz :( Chtěla jsem ho koupit mamce. Jinak ten na linky a klasický na stíny (ten má na můj vkus už tužší vlákna).

    OdpovědětVymazat