pátek 29. března 2013

Sea of Spa Body oil scrub

Krásné páteční odpoledne, dnes bych Vám chtěla představit další produkt značky Sea of Spa, se kterou dlouhodobě spolupracuji. Než přejdeme k samotné recenzi produktu, chtěla bych zmínit, že tato značka mě neustále překvapuje. Jsem ráda za tuto možnost zkoušet výrobky této značky, protože nebýt této spolupráce, tak bych na tuto kosmetiku nejspíš nikdy nenarazila a přišla bych o všechny ty poklady:)


Dneska to pro změnu bude něco z tělové péče, konkrétně tělový olejový peeling. Sama bych si ho asi nevybrala, většinou když mám možnost si sama něco vybrat, tak volím spíše produkty péče o pleť. Zastoupením značky mi bylo nabídnuto několik produktů, které by bylo možné odeslat hned, a mezi nimi byl i tento tělový olejový scrub s vůní jahod. Tělový peeling používám jednou týdně už několik let a vcelku jsem s tělovými peelingy, které jsem do té doby používala, byla poměrně spokojená. To se ovšem změnilo dnem, kdy mi tento miláček přišel poštou a já se hned pustila do jeho testování. Hotový poklad!


Konkrétní název produktu je tělový peeling-čistící olej jahoda a jedná se o dvousložkový produkt péče o tělo. Produkt obsahuje hrubá zrnka mořské soli z Mrtvého moře a mandlový, hroznový olej. Před použitím je potřeba obě tyto složky ručně smísit.


Celkový seznam ingrediencí je velmi prostý, přípravek obsahuje pouze sůl z Mrtvého moře bohatou na minerály, čistý mandlový olej, olej z hroznových jadérek, pšeničné klíčky, vitamin E a vonné oleje.

před promícháním

po promíchání

Po promíchání obou složek, scrub se nanáší na navlhčenou pokožku, jako každý jiný peeling. Není potřeba následně používat sprchový gel či mýdlo. A dokonce by to bylo škoda, protože olejová složka pokožku neuvěřitelně zvláční. Kůže je tak hebká a hydratovaná, že dokonce není potřeba tělo ani krémovat. Je pokryté tenkým olejovým filmem, ale nebojte není to žádná mastnota, normálně se můžete ihned obléct do pyžámka:-) Ten pocit po peelingu je opravdu k nezaplacení, žádný sprchový produkt mi nezajistí tak vyživenou a vláčnou pokožku jako tento olejový scrub. Navíc kůže je hebká i ráno po probuzení. 



Také se mi moc líbí parfemace, netvrdím, že voní jako rozkrojená jahoda, ale není to zas nějaká umělá vůně. Prostě jemná parfemace. Co se týče výdrže produktu, tak několik měsíců se Vám v koupelně ohřeje:-). Já jej používám něco přes měsíc, jednou týdně a ubyla mi tak desetina produktu. Peelingu stačí opravdu malé množství, olejová složka se dobře roztírá po těle a krystalky soli se při dotyku s pokožkou pomalu rozpouštějí. 


Peeling se prodává ve šroubovacím plastovém balení o hmotnosti 350 g. Zjistila jsem, že po otevření produku, se troška oleje vždycky nějak "vypaří" přes závit (nejsem chemik, takže nevím, jestli je to způsobeno nějakou vlastností oleje či pouze řešením balení:-D), takže doporučuji peeling skladovat spíše na rohu vany než na poličce, protože by Vám přes šroubovací víčko mohlo trošku oleje vytéct po obale až na podkladovou plochu. Ale já tělové peelingy i tak skladuji na vaně, takže v tom zas takový problém nevidím a vanu myju tak i tak, že:-)

Já jsem z tohoto produktu velmi nadšená a až dopotřebuju všechny své staré peelingy, které kromě "ohoblování" pokožky nic jiného neumí, tak budu kupovat jen tento olejový scrub, který nejen zbavuje pokožku odumřelých buněk, ale také ji díky oleji vyživuje a zvláčňuje. Jako plus beru složení produktu a to, že ho opravdu stačí jen málo, takže pomalu ubývá. V nabídce je více vonných variant, kromě jahody se olejový scrub prodává i s vůní jasmínu, kokosu, levandule, vanilky či zeleného jablka. Celá nabídka tělových olejů Sea of Spa zde.

350 g balení jahodového tělového peelingu-čistícího oleje koupíte za 199 Kč zde


A co na něj říkáte Vy? Používáte tělové peelingy?

10 komentářů:

  1. Já tělove pealingy nepoužívám ,ael to je protože nepoužívám ani mléka,másla.. Měla bych se stydět.,.P//

    OdpovědětVymazat
  2. používám sůl smísenou z oleje po domácku, nevidím rozdíl a mám pokaždé jiný :-)
    ale tenhle bych používala ráda, kdybych ho dostala

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám olejový peeling od Wellness&beauty, má velmi podobné balení a taky už jiný nepoužívám. Kupuji ho v Rossmannu a stojí 99 Kč =o))

    OdpovědětVymazat
  4. Tělový peeling jsem nikdy nezkoušela ale jahodový bych si nechala líbit :).
    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, tak ten mě láká. :-) Mám teď tělový peeling od Ziaji z kakaové řady a miluju ho.

    OdpovědětVymazat
  6. J8 používám třtinový cukr s olivovým olejem a je to super, měla jsem Freemana a hruza.. ty peelingy jsou na jedno brdo ;) ja mam radsi ale ty domaci :)

    OdpovědětVymazat
  7. Můj oblíbený peeling je Swedish spa od oriflame s nádhernou vůní. Ale tento taky vypadá velice dobře! :) Velice jedle, řekla bych.

    OdpovědětVymazat
  8. To hodnocení mi dost připomíná můj nejoblíbenější peeling: http://www.biooo.cz/akce-telovy-peeling-se-soli-prevence-celulitidy-anti-cellulite-ceano-cosmetics-p-4357.html
    Ten jsi nezkoušela? Já jsem z něj hodně nadšená.
    Že bych mu byla nevěrná a zkusila vyměnit citrusy za jahody?

    OdpovědětVymazat
  9. Ten jsem nezkoušela, ale vypadá dost podobně:-)

    OdpovědětVymazat