sobota 9. března 2013

Oblíbená kosmetika: Únor

Je na čase Vám také představit oblíbence za únor. Pár z nich je zcela nových produktů, které jsem během měsíce pořídila, zbytek jsem měla doma déle a řada na ně přišla až v únoru anebo jsem je "znovuobjevila" :-)



MUA paletka stínů Heaven and Earth
Paletku jsem kupovala u Plum už někdy v listopadu, ovšem intenzivně jsem ji začala používat až teď v lednu/únoru. Všechny odstíny jsou přesně podle mého vkusu. Vlastně veškeré mé oční stíny jsou v hnědých, neutrálních odstínech, na barevné stíny si opravdu nepotrpím. Za ty peníze je paletka fajn. Pokusím se udělat na ni někdy samostatnou recenzi.

diego dalla palma řasenka Prima Visione
Na řasenku byla nedávno recenze. Jako je super, ale plnou cenu 600 Kč bych za ni nikdy nedala. Pokud na ni bude zase někdy akce, tak si ji možná pořídím.

parfémovaná voda Lady Gaga Fame
Přestože Lady Gaga moc nemusím, tak jakmile se parfém objevil na trhu, tak jsem jej musela jít očichat do parfumerie. Velmi mě vůně zaujala, ale protože mám doma vůní několik, její nákup jsem neustále odkládala. Ale protože mám velmi všímavého a hodného přítele, tak jsem ji dostala jako překvapení k Valentýnovi :-) Je to opravdu výjimečná vůně, která na mě vydrží vonět neskutečně dlouho. Brzy bude recenze.




Sudocrem
Tak dlouho jsem četla o něm na blozích samou chválu, tak dlouho jsem jeho koupi odolávala, až jsem nakonec podlehla:-) A chápu ten humbuk kolem něj. Na bradě se mi objevil podkožní vřídek, který ne a ne opustit moji pleť. Byla jsem už zoufalá, osvědčené krémy na pupínky a jiné nedokonalosti nezabíraly, a tak jsem zavítala do lékárny a koupila jej. Po pár dnech intenzivního mazání se ta příšera vytratila! Je to opravdu zázračný kelímek. Navíc ta vůně je božská, miluji levandule. Pro tu vůni si jím někdy dokonce natřu celý obličej na noc, usínám spokojená:-)

Astrid výživný a regenerační krém
Super produkt za pár kaček. Kupovala jsem jej někdy v prosinci jako nouzovku, když jsem přespávala u rodičů a potřebovala výživný krém na tehdy mou zblázněnou pleť, která se ze smíšené ze dne na den přeměnila v neuvěřitelně suchou a pnoucí. Stál mě 30 Kč a našla jsem v něm poklad. Když jsou tuhé mrazy, tak jej používám na pleť. Jinak si jím krémuji klidně i ruce. Obsahuje vitaminy, jojobový olej a navíc má i UV filtry. A pěkně voní.

ISANA vazelína
Koupila jsem ji v akci za 20 Kč a mažu si s ní nohy a ruce na noc, kdy nanesu silnou vrstvu a natáhnu si bavlněné rukavice a ponožky. Kůže je ráno příjemně jemná a vláčná.

Himalaya výživný krém  na ruce
Koukám, že se tu sešlo několik mazadel na ruce, ale nevadí, v zimě jich mám velkou spotřebu a leží mi všude - v koupelně, na pracovním stole, na nočním stolku, v každé kabelce...Když se Himalaya objevila v českých drogeriích, tak jsem od nich chtěla něco vyzkoušet. Ale protože pleťové kosmetiky mám doma nadbytek, tak jsem sáhla po krému na ruce, ten se přece nikdy neztratí:-) A byla to trefa do černého. Pro mě snad nejlepší krém na ruce, jaký jsem kdy měla. Krém obsahuje olej z mandlí, oliv, extrakt z hroznového vína a meruněk. Vůně je sice taková nijaká, voní prostě jako krém na ruce bez parfemace, ale mé ruce po namazání chrochtají blahem. Krém ruce nezmastí, takže můžete provádět ihned jakoukoliv činnost, uleví od pnutí kůže. Na rukou vytvoří takový ochranný film, takže zůstávají vláčné po delší dobu. Určitě budu kupovat i nadále.




Klorane suchý šampon s výtažkem z kopřivy pro mastné vlasy
Ten kdo vymyslel suchý šampon by si zasloužil metál. Pro mě je to jeden z nejnutnějších produktů téměř každodenní péče. Mám suché konečky a rychle se mastící kořínky. Abych si vlasy nemusela mýt každý den, tak na noc si nastříkám suchý šampon ke kořínkům a ráno jsou vlasy jako čerstvě umyté. Už jsem měla mini cestovní balení Klorane suchého šamponu s ovesným olejem a byl suprovní, tentokrát jsem zkusila tento kopřivový. Jsou to ty nejlepší suché šampony. Raději si připlatím a dám 200 Kč za kvalitní produkt,  než 50 Kč za Balea suchý šampon, který byl opravdu katastrofální, hrozně smrděl a zamořil celou koupelnu, že se tam nedalo ani dýchat. Hned letěl do koše.



A jaké produkty byly Vaše oblíbené v průběhu února?

7 komentářů:

  1. lady gagu som voňala a je to voňavka presne stvorená pre mňa! je fakt dokonalá♥

    OdpovědětVymazat
  2. tiež milujem sudocream a dávam si ho na noc, niekedy aj na deň, pre mňa to najlepšie! lady gagu som minule voňala a neviem, nejak mi nesadla,ale zato mám teraz moschino -toujours glamour-kúpila som si tester za nejakých 14 eur a pre mňa poklad, vôňu cítim hrozne dlho, vlastne celý deň, a keď si dám na oblečenie, tak tá je cítiť aj na druhý deň :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten sudokrém mám v plánu si koupit. Poslední dobou o něm čtu samou chválu, jako ty.) Jinak, už si konečně musím očuchat tu voňavku od ady Gaga! Vypadá báječně!! A ta paletka od MUA? No nemiluj jí! Chtěla jsem si u MUA objednat když měla ty velký slevy, ale nějak mi to nevyšlo .:/ Škoda!

    OdpovědětVymazat
  4. U MUA jsem teď dělala nákup a objednala si paletku tak jsem na ni moc zvědavá :)

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. lady gaga fame tiež si plánujem v najbližšej dobe s maminou kúpiť :) a fakt vydrží dlho boli sme v drogérke a ešte keď sme prišli domov po pár hodinách to bolo cítiť tak ako predtým :) teším sa na recenziu :)

    http://sandra-wardrobe.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Paletku mám aj ja a je najlepšia ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj blog . Předem podotýkám, že mi nejde o reklamu, ale o to, aby se o problematice, které se na svém webu věnuju, dozvědělo co nejvíce lidí a poučilo to tak laickou veřejnost, která je většinou jen plna předsudků. Blog je věnován poruchám příjmu potravy a hlavně boji s těmito nemocemi. Nehodlám se řadit k thinspo nebo podobným komunitám. Na blogu najdeš i trochu z cesty mým životem, každodením bojem s PPP, ale také spoustu rad a tipů týkajících se kosmetiky, fotek, článků o mně samé, beauty vychytávky, recenze, recepty, které nikde jinde nenajdeš a mnoho dalšího. Kdyby tě blog zaujal, budu moc ráda, když zanecháš komentář nebo se můžeš stát dalším z mých ctěných "followers". Budu se moc těšit na tvou návštěvu a přeji krásný zbytek dne. Andie :)*
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat