pondělí 4. března 2013

Missha M Perfect Cover BB Cream

Nedávno jsem se tady rozplývala nad BB krémem Missha M Signature Real Complete, vychvalovala ho, jak je fajn. Tak dneska to, dámy, bude další chválení, protože i tento BB cream od Misshy je super, lepší, nejlepší!

Missha M Perfect Cover BB Cream patří k nejprodávanějším BB krémům na světě a ani se nedivím. Mě si naprosto dostal, splňuje vše, co od make-upu/BB očekávám. Když mi přišel v odstínu č. 21, byla jsem nejprve zklamaná a počítala s tím, že jej přenechám mamči, že jej bude testovat ona. Ale zvědavost mi nedala a nakonec jsem jej vyzkoušela. Předchozí "bíbíčko" mám totiž v odstínu č. 23 a ten mi skvěle vyhovuje, tak jsem si myslela, že světlejší varianta na mě bude "bělostná". Omyl, i tento odstín se mé pleti dokonale přizpůsobil.


Co se mi na tomto BB líbí, tak je jeho krytí. Kryje opravdu bravurně, pro mou pleť dostatečné krytí. Zakryje drobné červené žilky, pupínky, i s kruhy pod očima si poradí. Zakryje co má, ale pořád je pleť přirozená, nedělá "masku". BB Cream nezalézá do pórů, ani vrásek. Po chvíli se do pleti krásně vsákne, pleť ani nepřepudrovávám.


Konzistencí je tužší než M Signature Real Complete, při aplikaci tak nestéká. Je hutnější, ale pořád se s ním dobře pracuje. I vůní je mi sympatičtější. Nedokážu přesně popsat, co cítím, ale připomíná mi to parfemaci nějakého krému:-)

 Na pleti drží celý den, i po celém dni mám večer co odličovat. Mám lesklejší čelo, takže během dne stačí akorát jednou dvakrát přepudrovat a hotovo :-)


Kromě výborné krytí BB slibuje dostatečnou hydrataci pleti. Potvrzuji. Zkoušela jsem BB nanést na pleť bez podkladového krému a pleť byla po celý den vláčná a hebká na dotek, žádné pnutí. Zda odstraňuje pigmentové skvrnky, tak to nedokážu posoudit, protože na ně netrpím.

Ve složení M Perfect Cover BB krému se nachází extrakt z heřmánku, rozmarýnu, vodních řas a kaviáru, olej ze semen růže a jojoby, makadamový olej, kolagen, kyselina hyaluronová a mnoho dalších látek prospěšných pleti. Krém má SPF 42 a PA +++. Nově bude v e-shopu Missha.cz k dostání již v pěti odstínech. K původním odstínům č. 13, 21 a 23 brzy přibudou i odstíny č. 27 a 31. Takže si vybere určitě každá z Vás.

Za mě jedno velké ANO! Nenacházím nic, co bych tomuto "bíbíčku" vytkla. 20 ml zakoupíte za 179 Kč, 50 ml za 349 Kč. Za jeho poskytnutí ke zrecenzování děkuji e-shopu Missha.cz.

Závěrem bych se chtěla krátce zmínit i o samotném e-shopu. Missha.cz je oficiálním distributorem Missha kosmetiky v ČR a SR, takže máte jistotu, že se jedná o kvalitní značkové produkty, žádné napodobeniny. V sortimentu e-shopu najdete nejen BB krémy, ale i přípravky péče o pleť, o tělo, dekorativní kosmetiku a parfémy, dále vlasové přípravky. I pánové si přijdou na své, Missha vyrábí kosmetickou řadu určenou pro muže. Navíc společnost v budoucnu plánuje otevření kamenných prodejen v ČR, což je určitě dobrá zpráva pro všechny milovnice této korejské značky.

Velice mě také potěšily vzorky, které se nacházely v balíčku. Kromě vzorků BB krémů jsem dostala i vzorečky péče o pleť. Ty mi udělaly velkou radost, protože Missha mě velice zaujala a uvažuji o koupi nějakého krému či čistícího pleťového přípravku.


A úplným závěrem bych Vás chtěla upozornit na právě probíhající akci v e-shopu. Pokud si do dnešního dne zakoupíte 50 ml BB cream, tak k němu dostanete další 20 ml balení zdarma! A to se opravdu vyplatí.


Máte rády tuto korejskou kosmetiku? A znáte e-shop Missha.cz?

5 komentářů:

  1. Já jsem měla vzorek Real Signature a ten mě teda moc nezaujal, ale tento bych také chtěla vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, já jsem z něj teda naprosto unešená a vyhovuje mi více než Real Signature.

      Vymazat
  2. Tento BB krém mě zaujal zatím ze všech recenzí nejvíc. Té akce jsem využila, takže mám doma to velké balení plus cestovní zdarma v odstínu 21. Zatím jsem jej pořádně nezkoušela, ale už se moc těším :). Recenze bude.

    OdpovědětVymazat