pátek 1. března 2013

diego dalla palma řasenka Prima Visione

Stydím se. Tuto řasenku jsem ke zrecenzování obdržela v prosinci a dodnes se na blogu neobjevila recenze. Ne, že bych na ni zapomněla, to ani nejde, když ji po celou tu dobu používám, ale tak chápu, že by bylo vhodnější, když už je někdo tak hodný a chce mi něco zaslat, aby se recenze objevila co nejdříve. Na druhou stranu, nejsem z těch blogerek, které něco obdrží k testování a hned druhý den šoupnou recenzi na blog. Já se snažím recenze uveřejňovat až po úplném vypotřebování produktu, případně po několika týdnech/měsících. Copak jde dělat závěry po jednom vyzkoušení produktu? I když chápu, že u řasenky zrovna jo, ale tak já chtěla otestovat i její výdrž, za jak dlouho začně zasychat atd....Tak snad to Parfums.cz pochopí :-)

Nicméně, na uveřejnění recenze jsem si nemohla vybrat vhodnější okamžik, protože dámy, momentálně je řasenka Prima Visione od diego dalla palma v akci a místo původních 600 Kč ji nyní můžete zakoupit za 299 Kč!

Ale nebudeme předbíhat, co vlastně na tuto řasenku říkám já? Řasenka Prima Visione je určena pro dosažení objemu řas. Jedná se o černou řasenku, která není voděodolná.


Moc se mi líbí design produktu, ten stříbrný obal je naprosto dokonalý. Ostatně všechny produkty diego dalla palma mají minimalistický a přitom moderní design. Žádné přehnané, načančané provedení, jen jednoduchý obal.


Co se týče kartáčku, tak ten je z ohebného plastu. Má dvě velikosti štětinek, takže se s ním velmi dobře pracuje. Kratší štětinky jsou skvělé na krátké spodní řasy, a pomocí těch delších se barva pěkně dostane ke každé řase na horním víčku. Kartáček nabírá dostatečné množství barvy, já jsem zvyklá dávat na řasy jen jednu vrstvu řasenky, a v případě této řasenky to taky bohatě stačí. Řasy jsou prodloužené, vypadají objemně, pěkně natočené.

 

Řasenku používám už téměř třetím měsícem a stále "barví". Barva je pořád použitelná, řasenka nevysychá. Moc se mi líbí vůně, připomíná mi nějaký krém z lékárny:-D Ve složení najdete samé libové složky, které se postarají o zdravé a krásné řasy - vitamin E a C, vosky, pigmenty pro větší internzitu barvy a také olej ze sladkých mandlí.

Já osobně nemám s řasenkama problém, většinou po kterékoliv sáhnu, tak mi vyhovuje. U této Prima Visione je to stejná situace. Řasy krásně obarví, dobře se s ní pracuje, barva neopadává. Akorát během používání jsem vypozorovala, že při velkých mrazech, kdy jsem z -10 °C přišla do vyhřáté místnosti na 20 °C, tak se mi následně tím šokem řasenka mírně rozpustila a z konečků řas se barva otiskla na kůži nad očima. Ale tak, to by zřejmě udělalo více řasenek, které nejsou voděodolné. No a do tohoto týdne, jsem za nějvětší mínus považovala vysokou cenu, 600 Kč za 10 ml řasenky. Ovšem od tohoto týdne máte možnost diego dalla palma řasenku Prima Visione zakoupit za 299 Kč, a to už je přijatelná cena za kvalitní italskou kosmetiku. Nevím, zda se jedná o mimořádnou slevu nebo cena zůstane na této úrovni napořád, takže pokud toužíte řasenku vyzkoušet, tak šup do "virtuální parfumerie" :- ) Řasenku zakoupíte výhradně v e-shopu www.parfums.cz, konkrétně zde.


A co Vy, co říkáte na tuto řasenku? Znáte diego dalla palma?

5 komentářů:

  1. Ten efekt vypadá fakt hezky :) Taky mi vyhovují skoro všechny řasenky, musím říct, že mám řasy od přírody celkem tmavé a husté :)

    a navíc máš fakt hezkou barvu očí :)

    OdpovědětVymazat
  2. http://eeverywomen.blogspot.sk/ prebieha giveaway ak by si chcela tak by si mohla prisť kuknut :)

    OdpovědětVymazat
  3. Neznám značku, ale řasenka vypadá více než sympaticky.

    OdpovědětVymazat