úterý 5. března 2013

Bourjois Blush

Nechápu, jak jsem ty roky zasvěcené kosmetice mohla tuto značku obcházet obloukem. Dnes si rvu vlasy, že jsem od nich dříve nevyzkoušela nějakou dekorativku. Vyhnula bych se tak spoustě kosmetických přešlapů při hledání vhodných zkrášlovadel a taky bych ušetřila nemalé peníze za experimenty:-) Tou značkou, kterou jsem měla poznat dříve a ušetřila si tak mnohá kosmetická trápení, není nikdo jiný než Bourjois.

Kromě minerálního pudru, o kterém jsem již na blogu v minulosti psala, se mým druhým, mnou vlastněným, produktem, od této značky stala právě tato tvářenka.


Na první pohled může někoho šokovat velikost balení. Ano, tvářenka je poměrně malá, ale pozor, vydrží téměř navěky:-D Tím, že tvářenka je zapečená, tak při aplikaci nepráší, takže velmi pomalu ubývá. No, řekla bych, že vůbec. Tvářenku mám více jak půl roku a vypadá stále jako nová.


Tvářenek mám doma několik a skoro všechny jsou do tmavších, hnědých odstínů. I v případě Bourjois jsem volila takový odstín (fotky mírně zkreslují odstín). Konkrétně mám tvářenku v odstínu 35 Sienne. Je to matný odstín bez třpytek. Co se týče výdrže, tak opravdu na tváři vydrží celý den. Samozřejmě záleží na typu pleti. U Bourjois produktů se mi velice líbí parfemace. Tvářenka má silnou, květinovo-kořeněnou vůni. Mě se fakt líbí, ale někomu by mohla být na obtíž.


Ani k balení nemám žádnou výtku. Kompaktní zacvakávací balení, uvnitř je zrcátko a aplikátor. Pokud se líčím doma, tak tvářenku aplikuji pomocí velkého štětce na tvářenku, ale pokud jsem někde na cestách, mimo domov, tak bez problému využiji přiloženého štětečku.


Za sebe Vám tvářenku můžu všemi deseti doporučit. Stojí kolem 200 Kč, což je přijatelná cena. Já vím, že v drogerii koupíte levnější tvářenky, ale nezapomeňte, že tato nepráší a velmi pomalu ubývá. Takže ve výsledku ušetříte a investujete do produktu na několik měsíců nebo spíše let:-) A navíc jde o kvalitní tvářenku:-)

Máte ji doma taky? A co říkáte na Bourjois, taky si Vás tato kosmetika získala?

14 komentářů:

  1. Já mám odstín 54 Rose Frisson a taky jsem s ní hodně spokojená... vážně je velký rozdíl, mezi zapečenou a obyčejnou pudrovou tvářenkou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tato tvářenka mě už delší dobu láká, snad si ji jednou pořídím :)

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Asi si ji pořídím za zkouškové nebo k narozkám. Mám stíny a jsou skvělý.

    OdpovědětVymazat
  4. Bourjois mám ráda přes třicet let,nehledě na to,že její tvářenky a stíny jsou vyhlášené.Je to značka,které věřím.

    OdpovědětVymazat
  5. toto skôr ako bronzer ale nádhera ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem tuto tvářenku, jen si už nepamatuju co to bylo za odstín a byla hrozná. Tím, jak je zapečená, tak mi šla velmi špatně nanést. Pak si ji pořídila i mamka a po roce už jí nechtěla kreslit vůbec. Nepomohlo ani seškrábat vrchní vrstvu.

    http://umaleprincezny.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já zatím nemám problém a naopak se mi líbí, že štětec tvářenky nabírá poměrně málo, nemusím pak mít strach, že bych to s ní přehnala jako u sypkých tvářenek:-)

      Vymazat
  7. Já jsem vždycky nějakou tvářenku od Bourjois chtěla vyzkoušet, ale mám teď doma docela zásoby, takže proto to pořád odkládám :(

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. Na mně bohužel vydrží jen pár hodin, ale možná je to tím, že mám jiný odstín...

    OdpovědětVymazat
  9. Jednu tvářenku od nich mám, krásný růžový odstín, vůně je boží, na tvářích hezky drží, ale... dost špatně se mi nabírá jemným blush-štětcem (který používám i na druhou tvářenku-Bella Bambu, a tam nemám problém), jde mi to jen s tím jejich drsnějším, co byl u tvářenky. Máte to taky tak někdo? Trochu mě to mrzí, protože s tím erárním štětcem se to zase nedá nanést tak hezky přirozeně. Přijde mi, že je prostě zapečená tak tvrdě, že se jí na jemnější štětec nějak nechce :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ten přiložený štětec taky používám jen na cestách, moc mi s ním nejde pracovat. Jak říkáš, štětcem s měkkými štětinami to jde hůř, moc barvy nenabereš. Ale mě to tak vyhovuje, protože pak mám jistotu, že to s množstvím tvářenky nepřeženu :-) Kdyžtak zkus seškrábat vrchní vrstvu z tvářenky, možná už ji máš moc "ošmechtlanou" a proto nejde tak dobře nabrat.

      Vymazat
  10. Muzu potvrdit, ze vydrzi opravdu roky. A i jinak u mne vede na cele care. Mam ve sbirce i tvarenky BB, Isadora, Benefit, ale stejne tahle vede:) L.

    OdpovědětVymazat
  11. Tuhle tvářenku mám taky i stejný odstín a nemůžu si ji vynachválit :-)

    http://www.doubleexplosion.com

    OdpovědětVymazat