pondělí 14. ledna 2013

Tangle Teezer Aqua Splash

Plastovým kartáčům na vlasy Tangle Teezer jsem naprosto podlehla. Už jsem se tady na blogu několikrát zmiňovala o kompaktní verzi TT, kterou vlastním u téměř rok a půl a neustále ho všude s sebou nosím. No a před pár měsíci k němu přibyl i tento bráška :)


Verzi Aqua Splash jsem si pořídila proto, že kompaktní verzi jsem měla strach namáčet do vody, protože do otvoru, kde se vsouvá krytka není moc dobře vidět a já jsem nechtěla pokoušet, že jsou tam schované třeba kovové části, které by při styku s vodou mohly korodovat.


Tangle Teezer Aqua Splash je určen na rozčesávání mokrých vlasů. Lze jej použít všude tam, kde je mokro - v bazénu, ve vaně...Já si je pořizovala hlavně proto, že už mám hodně dlouhé vlasy a občas je problém nanést kondicionér či vlasovou masku po celé délce vlasů, aby se produkt dostal rovnoměrně ke každému vlasu:) Vyživující produkt tedy aplikuji do délek a potom jej tímto kartáčem rozčesu po celé ploše vlasů směrem dolů.

Občas je potíž tak dlouhé vlasy dokonale umýt šamponem, aniž by nedošlo k zacuchání vlasů. Takže po použití šamponu vlasy ještě zcela mokré pročešu ve sprše před tím, než z ní vylezu.


Stejně jako jiné verze Tangle Teezer, tak i Aqua Splash má plastové štětinky, které se při pročesávání vlasů ohýbají, čímž důkladně a bez tahání vlasy pročesávají. Štětinky jsou ve dvou délkách.



Z čeho jsem měla největší obavy bylo to, aby se kartáč v ruce dobře držel. Mé obavy nebyly naplněny, je dobře ergonomicky tvarovaný, padne do dlaně.

Design kartáče je velmi zajímavý, mě osobně se tedy líbí. Navíc ta růžovobílá kombinace je moc roztomilá:-) Aqua Splash se dá taky pořidit v bílozelené, bílomodré či černobílé kombinaci.



Je to opravdu super pomocník při rovnoměrném nanášení kondicionéru či masky na vlasy, a navíc štětinky příjemně masírují vlasovou pokožku. Jsem ráda, že jsem si jej pořídila, i když kompaktní verze je mi milejší:) Ale tak mám o její životnost obavy a tak jsem si pořídila tohoto kamaráda do sprchy:)

Tangle Teezer Aqua Splash zakoupíte na Parfums.cz za 367 Kč.


Znáte/vlastníte Aqua Splash?

11 komentářů:

  1. Moc díky za recenzi. Také jsem ho už chodila "očumovat" a teď alespoň vím, že za koupi rozhodně stojí! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tip. Jak hodnotíš rozčesávací efekt? Je to ještě šetrnější než normální verze a nebo je to srovnatelné?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že mokré vlasy se rozčesávají lépe, ale to bude spíš tím, že jsou mokré než kartáčem:-) Aqua Splash rozčesává dobře mokré vlasy, stejně jako kompakt vlhké či suché. Ale sympatičtější je mi klasická verze. Já mám třeba ten kompaktní, který je ještě menší než klasika a perfektně se mi drží v ruce, Aqua Splash je větší, mohutnější.

      Vymazat
  3. rada by som vyskúšala nejaký TT ;)

    OdpovědětVymazat
  4. mně se moc nelíbí jeho tvar, klasický tangle teezer mi přijde prostě hezčí :D ale ocenila bych tedy to, že se s ním mohou česat mokré vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě je klasický/cestovní TT taky sympatičtější, ale tenhle má výhodu v tom, že se dá s ním třeba i potápět:-)

      Vymazat
  5. ze bych si koupila treti tt?:))
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  6. Neznám, je to pro mě novinka. Mám jen ten klasickej a pak kompaktní verzi do kabelky. Jak tak koukám, tak musí být fakt obrovskej :)

    OdpovědětVymazat
  7. kovové časti? v tom kompaktnom tangle teezeri? tak to by ma ani vo sne nenapadlo že by tam mohlo byť niečo z kovu, na čo by to tam asi tak bolo? :D pobavilo.

    OdpovědětVymazat
  8. Nepíšu, že tam vyloženě jsou, ale do otvoru, kde se vsouvá ta krytka není moc vidět, a co kdyby tam něco náhodou bylo:) I tak ho nechci namáčet, protože by se do toho otvoru dostala voda a tak mám i verzi Aqua Splash.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to vidím úplně poprvé a moc se mi to líbí. Díky za tip.

    OdpovědětVymazat