čtvrtek 24. ledna 2013

Sea of Spa Bio Marine ochranný denní krém

Dnes bych Vám chtěla představit další produkt, který mi byl zaslán PR zastoupením kosmetické značky Sea of Spa. Minule jste si mohli přečíst recenzi na zklidňující a hydratační masku ze stejné řady, která je super. Ale jestli maska je super, tak tento krém musím ohodnotit slovy megasuper, protože lepší pleťový krém se mi do rukou (vlastně na pleť:-D) ještě nedostal!

Byl mi zaslán denní krém určený pro normální až suchou pleť. Patří do řady Bio Marine, jejíž produkty jsou šetrné k pleti, obsahují minerály z Mrtvého moře, nenasycené mastné kyseliny omega 3, 6 a 9 a mořské řasy.


Ale nejprve k samotnému obalu produktu. Taktéž jako pleťová maska mi přišel v pevné papírové krabičce s dvojím dnem a dvojitým papírovým víčkem. Produkt tak byl dostatečně chráněn při přepravě. Samotný ochranný krém je ve skleněné dózičce, která má šroubovací plastové víčko, pod kterým se skrývá ještě jedno krycí víčko. Neříkám, že jde o nadčasový super moderní design, ale kombinace matného skla a stříbrného víčka se mi náhodou líbí.


Co se týče obsahu, tak jak jsem výše zmiňovala tento ochranný denní krém je určen pro normální až suchou pleť. Krém má SPF ochranu 20, což počítám za velké plus. Textura krému je velmi jemná, krém není ani hutný a ani vodový, tak akorát. Stačí ho opravdu malé množství na namazání celého obličeje a krku, protože se dobře roztírá. Pokožka je po natření jemná a vláčná.


Krém používám více jak 3 měsíce a nehodlám se jej vzdát. Pleť je po jeho používání krásně hydratovaná a neskutečně hebká na dotek. Používám jej každý den, i s make-upem si rozumí, nežmolkuje. Nejvíc si cením toho, že nezanechává "mastnou masku" na obličeji. A abych nezapomněla, tak má úchvatnou vůní, kterou jsem si naprosto zamilovala. Jemná, nevtíravá květinová parfemace.

Kromě výše zmíněných látek ve složení krému najdete např. mandlový olej, bambucké máslo, výtažek z bavlny, lněného semínka, vilín (hamamelis virginiana) a další.  Balení obsahuje 50 ml produktu a koupíte jej zde za 289 Kč.

8 komentářů:

  1. mám mastnú pleť takže toto by zrejme nebol môj kamarát ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V nabídce mají i variantu pro mastnou pleť. Ale já jsem donedávna ještě používala přípravky na mastnou pleť a ty mi jí právě ještě více odmašťovaly, zmatňovaly. Teď už používám jen hydratační produkty a pleť se mi o hodně zlepšila a nemastí se tolik.

      Vymazat
  2. Vypadá dobře, ucpává pory? to mě u krému zajima nejvic:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic takového nepozoruju, ale ani na to netrpím:)

      Vymazat
  3. No, to zni dobre :). Jo, nezname znacky jsou fajne :).

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá jako hodně kvalitní krém :)

    OdpovědětVymazat
  5. O krému jsem ještě neslyšela? ale vypadá moc zajímavě:) Určitě musí krásně vonět:)

    OdpovědětVymazat
  6. Já už dlouhodobě používám krémy z kozí řady Ziaja, jsou pro mě vážně skvělé a já bych je už nevyměnila, mají také nevtíravou vůni a voní svěže, hydratace už je asi na nižší úrovni, jelikož suchá místa na obličeji mi díky používání nezmizí, na to musím pro pomoc přivolat krém nivea soft. Každopádně tento krém neznám :/ Ale zkusím ho ráda :-)

    Chceš soutěžit o kupón na libovolné brýle ?: http://thecashmerechic.blogspot.cz/2013/01/giveaway-win-glasses.html

    B.

    OdpovědětVymazat