úterý 22. ledna 2013

Lancôme Trésor In Love

Dneska bych Vám ráda blíže představila můj nejoblíbenější parfém - Trésor In Love od Lancôme. Tato vůně se mi dlouhou dobu líbila a neustále jsem kolem ní kroužila, chodila k ní přičichávat do parfumérii. Předloni jsem ji dostala od přítele k narozeninám a od té doby je součástí mého voňavkového arzenálu.

Trésor In Love má navazovat na klasickou verzi Trésor, která je na trhu již desítky let. Mamča kdysi Trésor používala, musím říct, že klasický Trésor mi moc nevoní, ale Trésor In Love, to je jiná :-) Parfém byl na trh uveden v roce 2010 a stal se jednou z nejprodávanější vůní této značky. Není divu, je to opravdu překrásná vůně, která je vhodná jak pro slečny, tak i pro ženy vyššího věku.


Jde o květinově-ovocnou vůni. Co se týče složení, tak hlava parfému obsahuje nektarinku, hrušku, bergamot a růžový pepř. V srdci vůně ucítíte fialku, broskev, růži a jasmín. Základ tvoří cedr a pižmo. Těžko se ta vůně popisuje, já prostě cítím svěží ovocný koktejl, vůně ve mě vzbuzuje myšlenky na jaro, kvetoucí stromy. Rozhodně nejde o žádnou přeslazenou vůni, parfém je svěží a přitom elegantní a sofistikovaný, vhodný pro každou dámu.

Taktéž se mi moc líbí flakonek vůně, který je velmi jednoduchý, elegantní. Úzká skleněná lahvička s kosými hranami. Je průhledný, takže vidíte, kolik vůně ještě zbývá. Má rozprašovač, na celý den mi stačí dvě stříknutí, jedno na krk, druhé na zápěstí. Flakonek je dozdoben černou saténovou růží, která se z hrdla parfému dá sundat a využít třeba jako prstýnek:) 


Parfémů mám více, ale Trésor In Love používám nejčastěji. Je vhodný na denní nošení. Vůně je opravdu příjemná, nevtíravá. Mnoho lidí se mě dokonce ptá, čím že to tak krásně voním:-) A výdrž, tak ta je naprosto nepřekonatelná. Cítím ji na sobě celý den, dokonce i po sprše jde zbytky vůně na kůži ještě cítit. A na oblečení, tak tam vydrží vůně zachycená hodně dlouhou dobu. Voním si jí svůj oblíbený leopardí šátek, když si k němu přičichnu, hned mám lepší náladu:-)

Investice do tohoto parfému se opravdu vyplatí. Jednak je to nadčasová vůně, která mě snad nikdy neomrzí a její intenzita je neskutečná, takže ubývá opravdu pomalu. Vůně se prodává v 30 ml, 50 ml nebo 75 ml balení. Určitě si jej znovu pořídím. Lancôme Trésor In Love koupíte na Parfums.cz za cenu od 886 Kč.



Znáte Trésor In Love? Voní Vám? A jaká vůně je Vaše nejoblíbenější?

4 komentáře:

  1. tá musí voňať ;) tá ružička na nej je dokonalá

    P.S.:je u mňa GA alias pozvánka

    OdpovědětVymazat
  2. Znám, voní pěkně :-) Moje nejoblíbenější vůně je Hypnose od Lancome.

    OdpovědětVymazat
  3. tak tenhle parfém musí opravdu krásně vonět :)

    OdpovědětVymazat