pondělí 17. září 2012

Konec prázdnin, začátek semestru + novinky na blogu

Zdravím Vás v novém týdnu. Tak už i mě regulérně skončily prázdniny (i když jsem je kromě dovolené a pár dalších volných dní trávila spíše pracovně) a začal nový akademický rok, můj poslední. I když první dny nového semestru jsou příjemné, tak vím, že poslední rok nebude jednoduchý. Ale udělám vše pro to, abych na blog stále přispívala.


Se začátkem mého "školního" roku jsem se rozhodla rozšířit tento virtuální prostor o nové rubriky a témata. A na co, že se můžete těšit?

Rozhodla jsem se snad potisícáté udělat něco se svým životním stylem. A abych u něj zůstala co nejdéle, tak jsem se rozhodla publikovat své hubnoucí pokusy i s Vámi tady na blogu (snad mě to donutí vydržet). Takže každý týden se můžete těšit na článek, ve kterém budu zveřejňovat jídelníček za uplynulý týden, své cvičení a další poznatky související se zdravým životním stylem.

Protože mám doma zásobu kosmetiky tak na 2 roky dopředu, rozhodla jsem se umírnit své nákupčí vášně a kosmetiku momentálně jen spotřebovávat a nakupovat pouze jen to nejnutnější, co není v zásobě. S čímž souvisí můj Project 20 Pan. Takže dokud nespotřebuji 20 produktů dekorativní či pečující péče, nic nového si nekoupím. A navíc, za každý spotřebovaný výrobek si hodím do kasičky 50 Kč. Výslednou sumu pak uplatním na nákup kvalitnější kosmetiky:) Kdo jde do toho se mnou? I přes absenci nových nákupů kosmetiky se nemusíte bát, o recenze nepřijdete, už teď jich mám v hlavě a v blogovém deníčku připravených několik:)

Pamatujete, jak jsem Vám na jaře slibovala více cestovatelských článků ze zajímavých míst, které jsem měla možnost navštívit? Jo, tak i na ty opět dojde:)

Moc se mi líbí nápad 5 things, který teď koluje i českou blogovou komunitou. Takže i já občas přidám svou pětku věcí, které mě v posledních dnech/týdnech potěšily.

Taky jsem radikálně protřídila svůj šatník, šperkovnici, poličky v koupelně a rozhodla jsem se tyto věci poslat dál mezi Vás. Momentálně veškeré věci fotím a popisuju, ale časem se zde objeví i shop s těmito věcmi. Většinou půjde o věci zcela nové a nebo minimálně nošené/používané. A ceny si myslím budou velmi slušné. Takže stay tuned!


A aby to dnes nebylo jen o písmenkách, tak přidávám pár fotek z posledních prázdninových dní/týdnů. Mějte pěkný týden!


malá část letošní sklizně:)


vypustili nám přehradu :(


Katty a její kamarád Míša:)








Kattynka a její maminka Nelinka:)

Bobble...nedám ho z ruky:-)


brokolicovo-smetanové gnocchi s kuřecím masem...mňaaaam


můj oblíbený DIY vousatý hrníček


nový náhrdelník (Six)

sousedovic koťátko

oblíbené müsli (Marks&Spencer)


9 komentářů:

  1. máš krásnýho pejska :) a těším se na připravované články.

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasné fotky, máte krásného pejska :)

    OdpovědětVymazat
  3. aké krásne fotky :) tu fľašu by som chcela aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  4. ten čumáček, rozkošný! :)
    hrozně utrácím za kosmetiku, tak bych do toho šla taky! :D ale těch 50,- by mi musel přihazovat někdo jiný, aby mi to vydrželo :DDDDDD

    OdpovědětVymazat
  5. dost podobné koťátko měli asi někteří naši sousedi....než přišlo na to, že náš kocour má super krmení....od té doby bydlí u nas :D

    OdpovědětVymazat
  6. Můžeš mi prosím prozradit , jak se jmenuje to müsli (Marks&Spencer) ? Děkuji , vypadá opravdu lákavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě. Je to Super Luxury Muesli 63% fruit, nut&seed. Je ho 600 gramů a stojí myslím 139 Kč. Ale mnohdy se dá koupit v akci. Já jej nedávno kupovala za 86 Kč, protože mělo těsně před dobou minimální trvanlivosti.

      Vymazat