pondělí 10. září 2012

Brno & Dny Marianne

Včera večer jsme se po třech dnech vrátili z naší návštěvy Brna, kde jsme absolvovali maratón návštěv a posezení s přáteli, oslavili mé narozeniny.... I opět jsme si to velmi užili.



Taky jsme absolvovali tradiční nákupní horečku jménem Dny Marianne :) Sice jsem si nekoupila nic pořádného, ale i tak mám z úlovků velkou radost.
 
Je to sice jen kosmetika, ale té není nikdy dost. V parfumerii Douglas jsem si koupila Clinique sadu 3 kroky péče o pleť v miniverzi, Biosilk a rozprašovač na parfém. Kromě slevy na nákup jsem jako dárek dostala Douglas XS odličovací ubrousky a taky využila kuponek na miniřasenku Collistar. V Sephoře jsem využila 30% slevu na kosmetiku Bourjois a konečně si od nich něco pořídila. Mým prvním kouskem této značky je "zapékaná" tvářenka. Pilníčky jako dárek už neměli, takže místo nich rozdávali černé tužky na oči Sephora. A pak nějaké ty vzorečky k nákupu...:) Malé balení Detox Shampoo od Toni&Guy sice nebylo kupováno v rámci akce DM, ale v Tescu ho měli v akci jen za 49 Kč, takže jsem ho chtěla vyzkoušet. A poslední věcí, kterou jsem pořídila je další láhev Bobble, protože ta moje už má rok a je značně ošoupaná. Takových věcí není nikdy dost, nová bude se mnou každý den, starou si nechám jako "pohotovostní" v práci. Bobble je skvělá vychytávka, psala jsem o něm už tady a tady.



Náš třídenní výlet jsme završili návštěvou kamaráda, který nás vzal do stájí, kde má ustájeného svého koně. Projíždka na koni byla samozřejmě součástí:)



Jak jste prožili víkend Vy? A co Dny Marianne, co jste si pořídili?

3 komentáře:

  1. taky jsem jela do brna na marianne slevy, více na mém blogu:)

    OdpovědětVymazat
  2. super nakup:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  3. ten koníček ♥
    dny marianne jdou absolutně mimo mě :D ale až budu pražanda, snad se to změní :D

    OdpovědětVymazat