středa 29. srpna 2012

Ziaja oční krém s kozím mlékem

Říkala jsem si, že už jsem ve věku, kdy bych pomalu měla začít s péčí proti vráskám. A tak, když jsem začla stejně jako většina z Vás spolupracovat s kosmetickou značkou Ziaja, a mohla si dle vlastního výběru vybrat produkty ke zrecenzování, oční krém byl jasnou volbou. Ne že bych už měla nějaké znatelné vrásky, ale oční krém jsem do té doby stejně žádný nepoužívala. Řada Kozí mléko mě nadchla už před časem (článek zde), takže bylo jisté, že tento oční krém bude pocházet právě z této linie.

 
Oční krém s kozím mlékem je primárně určen pro suchou pleť a pokožku náchylnou ke tvorbě vrásek. Ani jedno sice nemám, ale i tak volby tohoto produktu nelituju, dokonce jsem jím naprosto nadšená! Testuju ho už téměř dva měsíce a výsledky jsou opravdu znatelné.


Jeho konzistence je krémová a skvěle se roztírá, má příjemnou lehkou parfemaci. Na celé oční okolí Vám ho stačí nanést velmi malé množství. Kůže je ihned po aplikaci jemnější a hydratovaná. Kromě komplexu složek kozího mléka obsahuje vitaminy A a E a provitamin B5 (D-panthenol).


Oční krém nanáším ráno po čištění pleti a také večer na odlíčenou pleť, těsně před spaním. Po dvou měsících pravidelného používání je kůže v očním okolí hydratovaná, jemnější a zdá se mi, že mám i menší kruhy pod očima. Jestli funguje na vrásky, tak to bohužel nemohu posoudit, protože má pleť je mastnější, tudíž méně náchylná k tvorbě vrásek a navíc tuto výhodu mám i geneticky danou. S používáním krému mi pomáhá i mamka (:-D) a ta si jej taky chválí a to už vyzkoušela pár produktů péče o oční okolí, ať už dražších nebo levnějších, a říká, že tento patří k těm lepším!


Za 15 ml tohoto očního krému s kozím mlékem zaplatíte 69 Kč.

Na sortiment Ziaja kosmetiky se můžete podívat zde a nebo přímo v e-shopu.


Co Vy a Ziaja, z jakého jejich produktu jste nadšení? A co oční krémy a jiná protivrásková péče, používáte?

6 komentářů:

  1. kozí řadu mám též ráda :) oční krém ale zatím nepoužívám, protože ho nepotřebuji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oční krémy vůbec nepoužívám :) Od Ziaji mám nejraději micelárku a vše z péče o vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já spíše očnímu okolí dodám častěji běžný krém či olej, třeba několikrát denně, za to víckrát. Občas musím, protože mi vadí pocit pnutí....

    OdpovědětVymazat
  4. super recenze, zaujalo mě to pozadí "oči jako kočka":)

    OdpovědětVymazat
  5. kozí řada je fakt super! :) mám pleťové krémy a sprcháč a jsou bezkonkurenční :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krém mám a spokojenost největší, je vážně moc super a navíc ta cena! :)

    OdpovědětVymazat