neděle 1. ledna 2012

Novinky a tipy: Speciál

 Nejprve bych Vám všem chtěla popřát vše nejlepší do nového roku, hlavně hodně zdraví, štěstí a lásky a ať se Vám splní vše, co si přejete.

Kvůli pracovnímu vytížení a učení se na již proběhlé zápočty jsem bohužel neměla čas na napsání řádného prosincového článku Novinky a tipy. Tak Vám to aspoň vynahradím takovým speciálem, kde shrnu, například, které kosmetické produkty mě za minulý rok zaujaly nebo které blogy jsou mé nejoblíbenější. Tak jdeme na to!



Pro začátek tady máme klasicky znamení měsíce (pozdě, ale přeci). Poslední, které nám do zvířetníku schází je Střelec (23. 11. - 21. 12.). Střelci jsou optimisté s extrovertní povahou a smyslem pro humor. Jsou přátelští, ale často jim chybí schopnost vžít se do situace a pocitů jiných. Doslova je vystihuje rčení "Co na srdci, to na jazyku." A svoboda je pro ně nade vše.

Střelec a zdraví
 Znamení Střelce ovládá stehna a kyčle. A taky většina zdravotních potíží souvisí právě s dolními končetinami. Často Vám hrozí zlomeniny končetin a křečové žíly. Jste také více náchylní k astmatu a alergiím.
Vhodné potraviny pro Střelce: zvěřina, mléčné výrobky, plody moře, celer, pórek, maliny, švestky, banány, rýže a hrách.




Kosmetika roku
Nálepkou kosmetika roku označuji tyto čtyři mé miláčky:

O sprchovém gelu Balea Young Snové stvoření jsem už psala několikrát. Mohli jste si o něm přečíst tady a tady. Jednoduše, miluji ho pro jeho neodolatelnou broskvovou vůni. A cena je taky parádní (30 Kč).

zdroj: www.google.com


Poměrně nedávno objeveným kouskem je produkt od Mary Kay, a to intenzivní pleťový peeling z řady TimeWise. Za cenu 1200 Kč bych si ho určitě nekoupila, dostala jsem jej od známé, která tuto kosmetiku prodává. Musím říct, že mi velmi vyhovuje. Má příjemnou vůni, krémovou konzistenci a obsahuje jemné krystaly oxidu hlinitého, které dokonale pleť vyčistí a vyhladí. Musím uznat, že pleť vypadá hned na první pohled zdravěji a čistěji. Vzhledem k ceně budu doufat, že mi dlouho vydrží a že po vypotřebování za něj najdu levnější a snad téměř identickou náhradu :-)

zdroj: www.online-kosmetika.cz



Dalším letošním objevem jsou pivní šampony Orzene. Už jsem vyzkoušela ten na mastné vlasy a i na vlasy barvené. Tyhle šampony opravdu překrásně voní (nemusíte mít strach, že byste byli cítit jako by Vám v hospodě někdo vylil pivo na hlavu:-D), vůně je příjemná a nevtíravá. Vzhledem k tomu, že se mi velmi rychle mastí vlasy, tak za hlavní přednost považuji to, že s tímhle přípravkem mi vlasy vydrží déle svěží. A cena je více než příznivá (cca 60 Kč).

zdroj: www.google.com


A poslední věcí, kterou jsem loni objevila a nedám bez ní ani ránu je parfém Art by Masaki Matsushima. Základní složkou parfému je švestka. Vůně je velmi příjemná, nevtíravá a zároveň intenzivní. Jedná se o parfémovanou vodu, která má neuvěřitelnou výdrž, stačí se navonět jen trochu a vůni cítím po celý den. A nejednou jsem byla pochválena, že překrásně voním :-) Myslím, že u téhle vůně dlouho zůstanu. Cena za 80 ml se pohybuje kolem 700 Kč.O této vůni jsem psala už i tady.

zdroj: www. parfemy-atrativo.cz



Outfit roku
Ze všech outfitů měsíce prezentovaných v loňských článcích Novinky a tipy se mi nejvíce líbí ten listopadový. Tyhle šaty od Herve Leger prostě nemají chybu a vůbec bych se nezlobila, kdybych je taky vlastnila (no dobře, nebo jim aspoň trochu podobné šaty:-D).

zdroj: www.cool-spotters.com



Blogy roku
Blogů sleduji opravdu dost, ať už jde o ty čistě módní, beauty blogy, hubnoucí a nebo ty osobní ve formě "deníčku". Každý blog má něco do sebe, ale mezi mých pět nejoblíbenějších patří tyto, které si určitě zaslouží, abyste je taky sledovali:

Czech Chicks je blog nabitý inspirativními outfity, který píší dvě sympatické slečny Hanka a Verča. Jejich blog sleduji od jeho začátku. Holky mají neuvěřitelný smysl pro módu a umí bravurně sladit kousky z levných řetězců s luxusní kabelkou světoznámé značky. Zprvu jsem nevěřila, že holky jsou Češky, protože jejich fotky vypadají jako od zahraničních blogerek. A navíc je mi sympatické, že jsou holky stejně jako já z Ostravy a studují na stejné VŠ:-). Verča a Hanka taktéž velmi a rády cestují, takže kromě módy píší i o svých zahraničních cestách a přidávají také tipy na nákupy v zahraničních metropolích. A víte, co Vám řeknu, jednou jsem je viděla před školou a musím říct, že jsou to opravdu kočky!!! Povinně sledujte:-)

zdroj: www.theczechchicks.com


Dalším módním blogem, kde čerpám inspiraci je blog Inadequate Cliché, který píše devatenáctiletá Adéla. Její blog je plný módní inspirace, kosmetických tipů, zážitků a fotografií z cest. Kdo zná, tak určitě souhlasí a kdo nezná, tak odteď určitě sleduje a obdivuje její módní kreace:-)

zdroj: www.inadequatecliche.net


Určitě každá milovnice kosmetiky zná beauty blog KISSBOOK, který píše sympatická blondýnka Mia. Je to její již druhý blog, o tom prvním jsem psala už tady. Mia naštěstí svůj starší blog nezrušila, takže si můžete přečíst i jej. Oba její blogy jsou doslava nabité kosmetikou a různými zkrášlovacími tipy. Přiznám se, že kvůli nejedné Miině kosmetické recenzi moje peněženka zaplakala:-D.

zdroj: www.kissbookbymia.blogspot.com


Dalším beauty blogem, který určitě stojí za sledování je ORDINARY LIFE, prostřednictvím kterého se můžete seznámit s "kosmetickým životem" 23leté Rendy. A opět Vám můžu zaručit, že díky tomuto blogu se mnohonásobně zvětší Vaše zásoby šminek, krémů a dalších kosmetických nezbytností :-D

zdroj: www.ordinarylife-my.blogspot.com


A posledním mým top blogem je blog z naprosto jiného soudku. Já mu soukromě říkám "blog pro lepší náladu", neboť je plný roztomilých fotek, inspirativních návodů a pozitivního textu. Blog SILVI design Vás donutí pravidelně navštěvovat papírnictví a tvořit, tvořit a tvořit. Kromě DIY nápadů zde najdete i návody na to, jak si vylepšit a zkrášlit svůj blog a nebo například mnou oblíbené články Wednesday Wishes.

zdroj: www.silvidesign.blogspot.com



Doufám, že se Vám poslední díl rubriky Novinky a tipy líbil stejně jako ty předchozí:-) A ptám se Vás, jaký produkt je pro Vás tím nejlepším za poslední rok a které blogy jsou Vaše nejoblíbenější? Těším se na Vaše tipy.

P. S. Nezapomeňte na právě probíhající Giveaway, které se ještě můžete zúčastnit.



6 komentářů:

  1. "Snove stvoreni" taky miluju ♥ A od Mary Kay ma nejake veci mamka a jeji kamaradka dela tu kosmetickou poradkyni a udelala mi jako 'ukazku jak mam pecovat o plet' a musim rict, ze jejich vyrobky jsou opravdu dobre a hlavne pusobi skvele, kdyz se pouziva opravdu cela rada. No, kdo na to maji "chudi studenti" brat prachy, zejo :) ale jednou, az to bude moje plet opravdu potrebovat, urcite Mary Kay zkusim :)
    Tak hezky novy rok a spoustu blogovych uspechu!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc děkujeme za zmínku a krásnou pochvalu o našem blogu Katie!

    OdpovědětVymazat
  3. Jedikats: S Mary Kay máš pravdu, mamča má celou řadu TimeWise a přiznám se, že jí na ni občas tajně chodím:) Jejich výrobky jsou skvělé, ale ty ceny...

    Veronika: Nemáte zač, zasloužíte si to, jste skvělé!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ten sprcháč od Belei taky miluju a kosmetické blogy roku taky :).
    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za takovou milou "recenzi" :)

    OdpovědětVymazat
  6. mám ráda Miin blog:)

    her-guess.blogspot.com

    OdpovědětVymazat