středa 26. října 2011

Babí léto za námi...

... a studený podzim (a pak ledová zima) před námi. Těmito fotkami se loučím s teplým podzimem a spolu s ním ukládám letní boty dospod botníku. Minulý týden jsem si udělala pořádek v šatníku, některé věci nemilosrdně vyhodila po tom, co se válely na dně skříně několik let bez povšimnutí, a některým dala opět šanci. S panujícím chladným počasím a spadaným listím se mi ve skříni zabydlují nové věci v barvách podzimu. Vínová, khaki, okrová, cihlová, hnědá, petrolejová. Miluju tyto barvy a cítím se v nich nejlépe.







nejoblíbenější kabelka stále zůstává mou nejoblíbenější (už jen kvůli praktičnosti), ale momentálně mám velkou radost z této rudé krasavice, kterou jsem dostala od mamči kamarádky spolu s dvěma dalšími (dělala pořádek a všechny jsou úplně nové; doufám, že na tom budu taky někdy tak finančně dobře, abych si kupovala věci jen tak pro radost a pak je darovala někomu dál a dělala radost i dalším:-D). Myslím, že tohoto "krokodýla" budu v těchto pochmurných dnech nosit často, skvěle ladí k mému béžovému trenčkotu:)


halenka C&A; kalhoty Mango; boty Young Spirit (Reno); kabelka Laura Biagiotti;
brýle C&A; hodinky New Yorker; náramek a prsteny H&M

3 komentáře:

  1. Ta kabelka je fajně velká a praktická. Máš super prstýnky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. no veruv eru to by som aj ja mala spraviť ... spodok mojej skrine radšej an i neopisujem ako vyzerá ... semtam sa pre istotu niečo skĺzne z vešiaku, občas tam niečo rýchlo skryjem, alebo keď príde nečakaná návšteva tak tam všetko pohádžem! a to všetko ešte pripučí moje milované chudinky kabelky ... no veru mala by som sa zlepšiť :D
    pekná kabelka :) hľadám si veľkú farebnú kabelku. nevieš o nejakom lacnejšom obchode? ...

    OdpovědětVymazat
  3. katy: Zkus třeba New Yorker. Oblečení tam moc nenakupuju, ale co se týče doplňků, tak mají opravdu velký výběr a ceny jsou přijatelné:)

    OdpovědětVymazat