pátek 23. září 2011

Glanc Eye Shadow Sets

Tenhle časopis normálně nekupuju, ale teď jsem neodolala, a to hned dvakrát:) Důvodem byl dárek k časopisu v podobě paletky šesti očních stínů.

zdroj: www.astrosat.cz/glanc/

Většinou moc s takovými no name kosmetickými produkty, které jsou označeny logem časopisu nemám dobré zkušenosti. Minulé oční stíny, které byly už ani nevím u jakého časopisu, začaly prášit, sotva jsem to balení otevřela:-D Což se o těchto paletkách nedá říct. Stíny jsou naprosto DOKONALÉ!







Nemají takovou tu práškovou konzistenci, jsou mastnější. Můžu říct, že když jsem se jich dotkla prstem, tak měly takové sametové složení, které mě jakoby pohladilo:-D Jsou fakt moc příjemné. A hodně pigmentované. A mají dlouhou výdrž.

Eye Shadow Set 03
Eye Shadow Set 01


Na výběr máte celkem ze tří paletek. Já si pořídila č. 01 a 03. První paletka je mým favoritem, myslím, že tuhle teď na podzim hodně využiji (i když vlastně celoročně používám stíny jen hnědé, bronzové, tělové...prostě žádné křiklavé barvy). Obsahuje škálu hnědých, bronzových a šedých odstínů, prostě samé příjemné zemité barvy. Paletka č. 03 je pro mě více "divočejší", z ní využiji maximálně ty dva světlé odstíny a ten hnědý a šedivý. Fialový a růžový nejspíš zůstane bez povšimnutí, to je pro mě už moc "divočina". Taky chválím hodně praktické balení se zrcátkem a přiloženým oboustranným aplikátorem, který není takový ten obyčejný pěnovkový, ale spíše houbičkový, a ty já ráda:)

Eye Shadow Set 03
Eye Shadow Set 01




A ještě jedna kosmetická bonusovka pro Vás. Včera jsem zavítala do dm drogerie a právě mají v akci oblíbené Rimmel rtěnky Moisture Renew Lipsticks. Z původních myslím 113 Kč mě vyšla na 70 Kč. Koupila jsem si odstín 700 Nude Delight. Některé slečny tyhle tělové barvy nesnášejí, jiné milují. Já patřím k těm, které je zbožňují:-) Výrazné odstíny jako jsou červená, růžová, "nedejbože" fialová mi vůbec nesluší. Musím říct, že rtěnka rty perfektně hydratuje, není extra lesklá, což je taky fajn.


A co Vy, taky jste si koupily Glanc oční stíny? Nebo co jste si vůbec v poslední době koupily a moc Vás to překvapilo či potěšilo?

8 komentářů:

  1. Paletka se mi líbí ta druhá.:)Taky na takové produkty moc nedám.Ale tohle mě láká.:)

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, ty stíny vypadají opravdu skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten časák stojí i s těma stínama 29?

    OdpovědětVymazat
  4. tie paletky vyzeraju luxusne, ktovie ci budu aj u nas:D

    OdpovědětVymazat
  5. Ivet: Ano, časopis stojí 29 Kč i se stíny. Ale pospíšila bych si, mamka říkala,že dneska byla v Tescu a že už tam měli jen 3 ks.

    OdpovědětVymazat
  6. Mám tu paletku 01 a jsou skvělé. Zatím používám ty hnědé a jsem moc spokojená. Krásně se nanáší, výborně drží, barvy jsou krásně syté :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta rtěnka má hezký odstín, paletky očních stínů používám moc ráda, naposled jsem si koupila jednu od Maybelline, šedorůžovou...tyhle taky vypadají dobře, co kvalita, vydrží..?

    OdpovědětVymazat
  8. Jana P: Stíny mi přijdou kvalitní, dobře se s nimi pracuje. Výdrž mají taky skvělou. Já pod ně používám primer od E.L.F. a nepohnou se celý den:)

    OdpovědětVymazat