úterý 13. září 2011

Dny Marianne & Brno

Minimálně dvakrát ročně jezdíme s přítelem na prodloužený víkend do Brna za přáteli. Poslední dva roky jsme spojili příjemné s užitečným a kromě návštěv přátel jsme se opět zúčastnili "nákupní horečky" Dny Marianne. Je pravda, že oblečení jsem si nekoupila žádné, ale i tak jsem ušetřila stokoruny na všech těch doplňcích, knížkách a kosmetice.







Do Brna jsme přijeli v pátek brzo ráno, dali si věci na hotel a šli na snídani. Pak následovalo nakupování. Letos Dny Marianne začínaly už v pátek, tak jsem toho patřičně využila, protože nebylo zatím v obchodech moc lidí a téměř žádné fronty (což se o sobotě nedalo říct). No a pak následoval maratón setkání a návštěv přátel. Nejdříve jsem se setkala se svou skvělou kamarádkou, se kterou jsem před 3 lety pracovala v Brně, když jsem tu bydlela s přítelem. Příjemné setkání. Večer jsme s přítelovými bývalými spolupracovníky z Brna šli do naší oblíbené hospůdky, kde čepují skvělá ochucená piva (bezové, jahodové a višňové...mňam). V sobotu jsme pokračovali v nákupech a odpoledne nás čekala skvělá grilovačka u kamaráda na baráku. No a v neděli v poledne odjezd domů. Byl to náročný víkend, ještě dneska jsem jej dospávala, ale jako vždy se velmi vydařil a už se nemůžu dočkat, až zase za půl roku pojedeme do Brna:)






No a co jsem si vlastně koupila? Úžasnou leopardí šálu, brož a podprsenku z H&M. Musím říct, že jejich prádlo mi velmi vyhovuje. Mám docela problém sehnat dobře padnoucí podprsenku v přijatelné cenové relaci. Pokud nenakupuju v Triumphu nebo DIM, tak ty levnější a nejlepší podprsenky mají jen v H&M. Tu samou už mám i v tělové barvě a je vážně skvělá. Z Levných knih jsem si přinesla CD s francouzským šansony, knihu Sex ve městě a skvělý náramek. Přítel mi pak koupil bobble láhev, kterou jsem už dlouho strašně moc chtěla. No a nakonec jsem zavítala i do mého oblíbeného Yves Rocher, i když tam Dny Marianne neprobíhaly. Ale taky tam měli akci - 40 % na jeden Vámi vybraný produkt a k tomu dárek (krásný prstýnek). A vzhledem k tomu, že jsem minulý týden měla narozeniny a jsem "členem klubu" Yves Rocher, tak jsem dostala ještě slevu 40 % na další produkt a náramky k narozeninám:)



No a nákupy ještě pokračovaly i v neděli, když jsem se vrátila domů. Přítel mi v Sephoře koupil parfém k narozeninám, po kterém jsem už strašně dlouhou toužila (nějak se mi teď doma ty vysněné vůně nahromadily). A ještě jsem k nákupu dostala Sephora lak na nehty zdarma:) Fakt skvělý víkend!


A co Vy, taky jste využily slevového šílenství Dny Marianne? A co jste si pořídily?

5 komentářů:

  1. Prádlo z HMka mi nejen dobře sedí, ale oproti cenově srovnatelnýmu prádlu i vydrží mnohem dýl a v lepším stavu... a to podprsenky peru jen tak v pračce... :o) Kde je v Brně ta hospůdka s ochuceným pivem... pěkně prosím ?

    OdpovědětVymazat
  2. Ivet: Jo, prádlo z H&M je skvělý a taky ho peru v pračce a to bez problémů:) Steakový a pivní bar Pod Lékarnou a Steakový a pivní bar U Modré růže:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Steakový a pivní bar Pod lékárnou, má ochucené pivo, přímo nápad majitele, Steakový a pivní bar Modrá Růže nemá s Lékárnou nic společného, prosíme nespojovat,
      děkujeme Steakový a pivní bar Pod Lékárnou.

      Vymazat
  3. Mám moc ráda prádlo z HM, mohla bych tam za něj nechat celou výplatu :)

    OdpovědětVymazat