úterý 5. dubna 2011

Novinky a tipy: Duben

Ve dnech 14. - 17. dubna ožije Sephora pop artem. Pokud navštívíte parfumerii Sephora v pražském Palladiu a koupíte si vůni Carolina Herrera 212 POP, tak obdržíte 30% slevu na pop artové boty Converse. A ještě Vám na místě zhotoví Váš vlastní pop artový portrét.


Svou lásku k F&F nezapřu a tak Vám chci říct, že právě probíhají výprodeje. Můžete si pořídit nějaký kousek až se 70% slevou!


V těchto dnech slaví své narozeniny Berani (21. 3. – 20. 4.). Berani jsou rození bojovníci, kteří jdou přesvědčivě za svým cílem. Jsou sebevědomí, upřímní, podnikaví a velkorysí. Berani jsou velmi aktivní, pohybem doslova dobíjejí energii. K jejich špatným vlastnostem patří pýcha, panovačnost a tvrdohlavost.

Beran a zdraví
Z hlediska astrozdraví tomuto znamení odpovídá hlava. Často trpí bolestmi hlavy a migrénou. Také mívají potíže se zuby.
Vhodné potraviny pro Berany: ryby, mléčné výrobky, ředkvičky, květák, paprika, černý rybíz, citrony, jablka, luštěniny, houby a ořechy.

Beran v roce 2011
Tento rok bude pro Berany ve všech ohledech úspěšný. Budete rozvíjet svoji osobnost, což Vám pomůže, jak v intimním, tak pracovním životě. Nezadaní by konečně mohli najít nového partnera. Co se týče práce, tak si také polepší – nová pracovní nabídka a nebo dostanete alespoň přidáno. 


Ve dnech od 4. do 28. dubna 2011 proběhne v Ostravě 3. ročník mezinárodního festivalu moderní a současné architektury Architecture Week Ostrava 2011. Můžete se těšit na spoustu přednášek, seminářů, výstav. Také se v ulicích Ostravy objeví atraktivní projekt uliční galerie z dílny SPOKu Archi Street Ostrava 2011. Více zde.


Dobrá zpráva pro nákupuchtivé. Komerční banka přišla na trh s novinkou - Lady kartou. S touto kreditní kartou získáte slevy při nákupech, např. na kosmetiku, boty atd. Ke kartě je nabízeno pojištění kabelky a nákupu. Prvních 1000, kteří tuto Lady kartu poprvé použijí, získá zdarma půlroční předplatné Elle nebo Marianne. Více zde.




Produkt měsíce
Tento malinový ocet pro lesklé vlasy od mé oblíbené kosmetické značky Yves Rocher, si podle mě zamiluje každá. Překrásně voní a vlasy se po něm neuvěřitelně lesknou. Aplikuje se na umyté vlasy, musí se důkladně vypláchnout. Výrobek je dermatologicky testován a neobsahuje žádné parabeny. Cena 159 Kč za 150 ml. 

zdroj: www.yves-rocher.cz



Outfit měsíce
Pro tento měsíc u mě vede má oblíbená Joll, která se pro první jarní dny překrásně oblékla. Nemám k tomu co dodat, prostě se mi to jako celek moc líbí. Krása.



zdroj: www.jollburrfashion.blogspot.com



Blog měsíce
 K mým oblíbeným blogům patří i ten od Yell Yahodové. Její blog je plný inspirativních fotografií a DIY projektů. A taky nádherně zpívá (poslechněte si:-)). Stejně jako já je milovníkem Paříže a všeho francouzského, ostatně celý její blog se nese v tomto duchu. Yell mi dělá radost i tím, že v posledních týdnech přispívá častěji :-) Určitě její blog navštivte!

zdroj: www.yellyahodova.blogspot.com

5 komentářů:

  1. teda super clanek a moc pekne tipy!! do tesca se chystam , takze se tam urcite prohrabu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek, takovéhle tipy mám nejraději :)

    OdpovědětVymazat
  3. Super článek:)
    Určitě se podívám do Sephory, ta akce je super:) a F&F taky miluju zrovna o víkendu jsem tam nakupovala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem moc ráda, že Vás tyhle články baví. Moc děkuju za komentáře:)

    OdpovědětVymazat