neděle 6. února 2011

Novinky a tipy: Únor


Všude kolem mě někdo kýchá, smrká a marodí. Mě se chřipka, angína a jiné „zimní“ nemoci  obloukem vyhýbají. Pro ty, koho tyto nemilé nemoci postihly pár „babských rad“:

Bolest v krku pomohou zmírnit bylinkové čaje, např. z tymiánu nebo šalvěje. Nebo také, když několikrát denně vypijete sklenici horké citrónové šťávy s medem. Pro více odvážné doporučuji oloupat stroužek česneku a přes den ho cucat. Opravdu to zabírá.

Na chrapot je  účinný najemno nastrouhaný křen smíchaný s medem, přidat můžete i jeden žloutek. Této směsi se užívá jedna lžička každou hodinu.

O rýmě se říká, že trvá sedm dní, když se neléčí, a týden, když se léčí :-D  Na uvolnění ucpaného nosu je nejlepší slepičí polévka. Než ji začnete jíst, sedněte si nad talíř plný horké polévky a asi 5 minut inhalujte její výpary. Opravdu to pomáhá.

Při chřipce pijte čaj z bezových květů a nebo z rozdrcených šípků. Také se říká, že když denně sníte 3 - 4 banány zkrátíte dobu léčby chřipky.

Při kašli pomáhá zázvorové mléko. Tento zázračný nápoj získáte, když 1 lžičku zázvoru svaříte v mléku a osladíte medem.



18. a 19. února můžete navštívit již 11. ročník největšího veletrhu kosmetiky, kadeřnictví a životního stylu v ČR WORLD OF BEAUTY & SPA.

Budou zde k vidění jarní a letní trendy v líčení  světových značek, proběhne další ročník kadeřnické soutěže INSPIRACE 2012, kdy předvedou své účesové kreace Blanka Hašková, Jan Hlaváček, Martin Loužecký a další.  Shlédnete soutěž vizážistů a kadeřníků „CREATIVE IMAGE TEAM by Pavel Bauer“ nebo módní přehlídku Paula Bruna, kterou vytvořil TOP designer  Pavel Křivánek. Dále zde proběhne Mistrovství ČR a mezinárodní mistrovství v NAIL ARTU.
 Více informací zde.

zdroj: www.google.com

 
A kdo v těchto dnech slaví narozeniny? Vodnáři (20. ledna – 18. února)! Vodnáři jsou velcí individualisté, v myšlení předbíhají svou dobu, rádi plánují budoucnost, mají spoustu nápadů a obdivuhodnou intuici. Vodnáři patří ke vzdušným znamením a jejich vládnoucí planetou je Uran.

Vodnář a zdraví
Nemoci Vodnářů bývají nejčastěji spjaty s oběhových systémem. Je u nich zvýšené riziko vysokého krevního tlaku a poruch srdečního rytmu. Také často trpí na bolesti v krku a záněty průdušek. Pokud se ovšem Vodnáři řídí zdravým životním stylem mohou mít před sebou dlouhý, zdravý a aktivní život.
Vhodné potraviny pro Vodnáře: mořské ryby a plody moře, mléko, špenát, jablka, pomeranče, ananas, čočka, sója.

Vodnář v roce 2011
Tento rok bude pro Vodnáře ve znamení disciplíny. Jejich život bude mít řád a mnoho se jim vyplní, pokud se tohoto řádu budou držet. Dokážou tak své sny proměnit ve skutečnost.


Už jste slyšeli o tom, že Lady Gaga bude mít svůj parfém? Loni v září s Lady Gaga společnost Coty uzavřela smlouvu, parfém by se měl objevit na trhu začátkem roku 2012. A po čem bude parfém "vonět"? Po krvi a spermatu. Tak nevím jak Vy, ale já si ho určitě nekoupím. Ale i tak jsem zvědavá, jak to dopadne:-)

zdroj: www.google.com


Společnost Case-Mate kromě překrásných stylových obalů na iPhone nebo Blackberry vyrábí i účelové obaly na mobily. Tento obal má na zadní straně kapsičku, do které můžete vložit bankovky nebo platební kartu. Výborná pomůcka např. na koncert nebo do posilovny, když s sebou nechcete tahat kabelku.

zdroj: www.google.com


Produkt měsíce
Lovely Body Shimmer L Pour Elle je tělové mléko se třpytem skandinávské kosmetické společnosti Fleur de Santé. Toto tělové mléko obsahuje jemné třpytky, ráda jej používám v létě a nebo pokud jdu na ples, romantickou večeři. Kůže se nejen krásně třpytí, ale také voní. Krém také obsahuje mandlový olej a vitamin E, takže o pokožku pečuje. Určitě jej použiji na valentýnskou večeři:-)

zdroj: www.google.com

Outfit měsíce
Jsem uchvácena z těchto překrásných korálkových šatů, které si Keira Knightley oblékla na premiéru filmu Never let me go. Šaty: Chanel Haute Couture.


zdroj: www.google.com


Blog měsíce
Sexy dračice, která si říká Joll Burr. Její fashion blog je plný špičkových outfitů, za které by se nemohla stydět ani leckterá celebrita. Na fotografiích vypadá jako filmová star (o téhle slečně ještě uslyšíme, tento týden jsem ji viděla na Primě ve VIP zprávách, kde se mihla na jedné pražské party :-D ). Dokáže i z levných dostupných kousků vytvořit doslova hollywoodský outfit.

zdroj: www.jollburrfashion.blogspot.com


Mějte se krásně a nezapomeňte na giveaway.

11 komentářů:

  1. Zajímavý ''babský rady''. Nějakou vyzkouším až mě skolí nějaká nemoc. :D

    OdpovědětVymazat
  2. moc krasny clanek, pekne pocteni. taky me zaujla outfit Kneightly a strasne si me nalakala na ten telovy krem.
    jollinku sleduji uz dyl, je skvela!

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle tvé tipy a rady mám hrozně ráda!

    OdpovědětVymazat
  4. Julia: Děkuju. Krém je opravdu moc dobrý, překrásně voní a není ani drahý, stojí kolem 200 Kč.

    Simone: Děkuju, Tvůj komentář mě moc potěšil, jsi zlatíčko :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nejlepší článek, který jsem v poslední době četla, super mix :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jejda děkuju moc za zmínku, moc jsi mě potěšila, Katie!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Michelka: Moc děkuju:)
    Joll: Vůbec není zač, ty si to zasloužíš:) Mimochodem, doufám, že nevadí, že jsem si ukradla Tvoji fotku pro tento článek:-D

    OdpovědětVymazat
  8. Katie, jasněže nevadí, psala jsem ti email ;)

    OdpovědětVymazat
  9. Joll: Právě jsem koukla do mailu a odepsala ti:)

    OdpovědětVymazat
  10. Ten krem sme s mamou dlhe roky používali :) dobrý blog :)

    OdpovědětVymazat