středa 13. září 2017

Moje léto s Astridem

Na přelomu jara a léta se ke mě dostalo spousta Astrid produktů na testování. Poctivě jsem je celé prázdniny používala a dneska bych Vám ráda podala výsledek mého letního testování. Ve dvou PR zásilkách se skrývaly opravdu různorodé produkty, od laků na vlasy, balzámy na rty až přes krémy na nohy.


Lak na vlasy je produkt, který používám nejen v létě, ale vlastně celoročně. Od porodu mě trápí malé poletující vlásky, které mi trčí kolem celé hlavy, vidět jsou nejvíce, když si vlasy sepnu do ohonu, což je prakticky stále. Takže lak na vlasy je mým věrným kamarádem, protože nic jiného na ty potvory neplatí. Přiznám se, že zrovna u laků na vlasy nevím, jak recenzi pojmout, protože jediné, co od laku očekávám, tak je to, že vlasy po jeho použití musí držet v požadovaném tvaru, což tyto laky plní skvěle. Takže za mě spokojenost.


Od dokonale uhlazeného účesu se přesouváme k perfektně oholené pokožce, ke které mi během léta dopomáhal gel na holení z řady Femina. Používala jsem ho celé léto a ještě trochu mi ho zbývá. Stačí ho opravdu maličko, bohatě napění. Krémovou pěnu na holení jsem přenechala mamči, která k ní také nemá žádné výtky.


Péče o chodidla je v letních měsících doslova povinnou záležitostí. Není nic horšího než žena s krásnými páskovými sandály, ze kterých čouhají paty jako struhadla. Se suchými patami jsem nikdy neměla problém, až do loňského léta, kdy jsem byla těhotná. Nevím, jestli to bylo způsobeno tím, že mé nohy nesly o 12 kg větší zátěž a nebo absencí dovolené u moře, kdy mi písek vždy dokonale paty ohobloval a já je jen udržovala v přijatelném stavu. Takže jsem svoji starostlivost o tyto partie musela zintenzivnit a pravidelně je mazat. Pokud mi to večerní únava dovolila, tak před padnutím do postele jsem nohy namazala silnou vrstvou SOS regeneračního krému na nohy a pak na ně natáhla ponožky. Ráno jsem měla paty jako miminko, takže jako náš malý Kubíček :-) Další nutností byly spreje do bot a na nohy.


To, že je potřeba se chránit před slunečními paprsky asi ani nemusím připomínat. Astrid produkty sluneční péče nejsou pro mě žádnou novinkou, tuto značky prakticky používáme v rodině od mého dětství. O produktech jsem už psala i v tomto článku. Za sebe musím říct, že z nabídky mám nejraději olej na opalování. Baví mě, že po jeho natření nejsou na kůži bílé stopy, dobře se roztírá, nezanechává fleky na plavkách či ručníku. A navíc mi přijde, že lesklý vzhled na kůži vypadá sexy. A taky mám ráda tu vůni produktu. Důležitá je také péče po opalování, tady si zase pochvaluji hydratační mléko po opalování, které je obohaceno o beta-karoten, který pomáhá prodlužovat opálení.


Ani na rty nesmíme zapomenout. Stejně tak jako trpí sluncem namáhaná pokožka, tak rty také dostávají pod slunečními paprsky zabrat. Já si například svůj život bez tohoto produktu ani nedokážu představit, balzámy na rty musím mít všude. Jeden mám na pracovním stole, druhý na nočním stolku, v každé kabelce jeden, i v přebalovací tašce, přímo v kočárku, v autě... Všechny určitě znáte ikonický balzám na rty od Astridu, takovou tu mini tyčinku, která už je na trhu nespočet let. Aspoň já si ji teda pamatuji už od svého útlého dětství. Astrid nyní přišel s novinkovými balzámy na rty, já dostala na testování hned tři. Ale testovala jsem pouze jeden, ten s kakaovým máslem, ostatní jsem schovala pro Vás do nějaké soutěže, kterou se mi snad podaří brzy uspořádat. Ale zpátky k balzámu, jsem s ním moc spokojená, dobře hydratuje a navíc má SPF 25, takže chrání před UVA a UVB zářením.


Tak to byli moji Astrid letní pomocníci a já už teď pro Vás testuji další jejich novinky, tentokrát z pleťové péče. Takže se určitě do budoucna těšte na další recenzi a už teď můžu prozradit, že jsem s produkty moc spokojená. Ale o tom více někdy příště...


3 komentáře:

  1. Astrid produkty jsou super! Také teď zkouším některé od nich, hlavně tedy odličovátka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Balzámy mám také a jsem s nimi spokojená. Gel na holení musím zkusit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Mám přesně ten samý problém v těhotenství jako Ty - mnohem sušší paty, a to se o ně mnohem více starám. Miminka nás asi vycucávají :). Mými oblíbenci v péči o nohy je peeling a maska na nohy od oriflame, které mi je udržují v přijatelném stavu :).

    OdpovědětVymazat