sobota 4. února 2017

Urban Decay Naked paletka

Už delší dobu vám slibuji, že na blog napíšu recenzi na ikonickou paletku očních stínů od kalifornské značky Urban Decay. Tak právě dnes nastal ten správný čas. :-D


Vždycky jsem toužila vlastnit nějakou kvalitní paletku očních stínů a že bude zrovna od Urban Decay, tak o tom jsem snila už několik let. Jen jsem se nemohla rozhodnout která Nakedka to bude. Loňské jaro, když jsem byla těhotná, tak jsem prostě měla potřebu si koupit jen tak něco za odměnu a pro radost. A to byla ta správná příležitost se konečně rozmazlit a pořídit si luxusní paletku. Týdny jsem pročítala recenze, zkoumala swatche stínů a rozhodovala se, která že pak bude odstínově pro mě ta nejlepší. Nakonec jsem se rozhodla pro první Naked paletku. 


Když jsem otevřela papírovou krabičku, tak na mě vykoukla překrásná paletka se sametovým povrchem a zlatým nápisem. Ten samet je tak příjemný na dotek, že doslova vybízí k pomazlení se s ní. :-) Paletka je vyrobená ze silného papíru, má praktické otevírání na magnet. Součástí je velké zrcátko a oboustranný štětec na oční stíny, který má příjemně měkké štětiny.


Co vás zajímá nejvíce, tak to jsou určitě stíny samotné. Paletka obsahuje celkem dvanáct odstínů s nádechem do bronzova. Stíny jsou teplejší, což se k tónu mé pleti hodí. Moc se mi líbí jejich barevná paleta, díky které můžu vykouzlit nahé líčení či kouřovky. Stíny mají matný, saténový či třpytivý finiš. Mají naprosto bezkonkurenční pigmentaci, perfektně se mísí mezi sebou, ztrácejí. Na očích mi vydrží celý den, neslévají se. A ta jejich máslová konzistence, to je něco tak příjemného, když se do stínů zaboříte prstem. :-) Také mě baví neotřelé názvy stínů. A které že jsou mými nejoblíbenějšími? Nejčastěji sahám po béžovém stínu Sidecar, který obsahuje jemný stříbrný třpyt, dále stínu jmenujícím se Toasted, který je měděný s nádechem do starorůžova a tmavě hnědém se třpytem Smog.


Moc mě baví vymýšlet nové kombinace stínů a různých textur, dokonce jsem byla stíny nalíčená i ve svůj svatební den. Teď s miminkem už sice není tolik času na stínování, většinou si vystačím u líčení očí jen s řasenkou, ale když je čas a chuť, tak si pohraji i se stíny. Vždyť i u kočárku mi to může slušet.

Co se týče ceny, tak ta je vyšší než u drogérkových paletek, ale nezapomeňte, že si tady připlácíte za kvalitu. Navíc, když si cenu paletky vydělíte počtem stínů, tak jsme na ceně kolem 150 Kč za jeden stín, což už je standardní cena, za kterou pořídíte kvalitnější drogérkový monostín. Jde sice o vyšší počáteční investici, ale než si koupit deset stínů z drogérie, které ve výsledku stejně nebudu používat, tak já si raději našetřím na jednu kvalitní paletku, která mi vydrží roky. 



Vlastníte některou z Naked paletek? Která je podle vás tak nejlepší?

3 komentáře:

  1. Nakedku jsem měla jen vypůjčenou a trošku mě mrzí že prášila. Ale odstíny i balení mají bezvadné :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Tak paletky UD jsou topky, vo tom žádná ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  3. Jednou bych určitě paletku ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat