úterý 7. února 2017

Spotřebované produkty: Leden

Tak a máme za sebou první měsíc roku 2017. I tento rok hodlám pokračovat ve vámi oblíbeném formátu článku, kde vám ukazuji spotřebované produkty. I já mám tyto posty ráda a jsou mnou nejvíce vyhledávané, protože to jsou vlastně takové minirecenze na produkty a tím, že pisatelka hodnotí zcela vypotřebovaný produkt, tak jde o názor dlouhodobý a ne o krátkodobý pocit z dané kosmetiky.


Během ledna  se mi podařilo vypotřebovat celkem 7 produktů. Já vím, nic moc. Je to téměř poloviční číslo oproti mé standardní měsíční spotřebě, ale tak každý produkt se počítá. Ale z čeho mám opravdu radost, tak že mezi vypotřebovanými produkty byla kosmetika, u které trvá měsíce, než ji spotřebuji (balzám na rty, pleťový krém...).


Bourjois Radiance Reveal korektor
Korektor mám doma půl roku, ale už jsem na úplném dně, takže je na čase mu dát pápá. Bourjois dekorativní kosmetiku mám moc ráda, zatím vše, co jsem od nich vyzkoušela, tak mi velmi vyhovovalo. Tento korektor měl skvělé krycí schopnosti, mé pleti odpovídající odstín, praktický aplikátor... O jeho kvalitách svědčí i to, že se objevil mezi top produkty loňského roku, článek zde.
Verdikt: ANO

Carmex balzám na rty
Tento produkt je už roky mým oblíbeným, je to jediný balzám na rty, který kromě toho, že je zvláčňuje, tak je i léčí. Každý večer před spaním si jím natřu rty a žádné šupinky, koutky ani opary mě netrápí. Na blogu jste o něm mohly číst nespočetně krát, například v této recenzi.
Verdikt: ANO

Oralflux fluoridová ústní voda
Toto cestovní balení jsem dostala v balíčku pro nastávající maminky, který mi v průběhu těhotenství dal můj gynekolog. Jedná se pro mě o naprosto neznámou značku, jen vím, že se dá sehnat v lékárně. Voda má vysoký obsah fluoridu, neobsahuje alkohol a má příjemnou mátovou chuť. Na bolestivé dásně ani větší kazivost zubů jsem v těhotenství naštěstí netrpěla, ale i tak jsem s ústní vodou byla spokojená, ovšem že bych si hned musela pořizovat plné balení, tak to ne.
Verdikt: MOŽNÁ

Miraclean regenerační zinková emulze
Hotový zázrak na pupínky! Po jeho použití akné opravdu z pleti mizí, jediné, co je při jeho používání nepříjemné, tak je jeho parfemace. Sice ji nedokážu popsat, ale prostě mi smrdí. Za tu dobu, co jsem ho měla, jsem si ale na ni zvykla a už mi v podstatě ani nevadí. Pokud vás trápí pupínky, tak tento poklad z lékárny určitě zkuste, více jsem o něm psala tady.
Verdikt: ANO


Alverde deo roll-on
Od narození syna mě začala zajímat přírodní kosmetika. Jedním z prvních bio produktů, které jsem si pořídila byl právě tento kuličkový deodorant. Má jemné složení bez alkoholu a chloridu hlinitého, neobsahuje žádné syntetické vonné látky, ani konzervanty či minerální oleje. Měl moc příjemnou parfemaci, voněl po mátě a bergamotu.
Verdikt: ANO

Essence ochranný balzám na ruce
Tak tento krém na ruce jsem měla opravdu ráda. Voněl po mandlích a sušenkách a díky obsaženému bambuckému máslu a kokosovému oleji je dokonale hydratoval. Měl hutnější konzistenci, což mám u krémů na ruce ráda, není nic horšího než vodový krém, který ruce tak akorát ulepí, ale o nějaké hydrataci nemůže být ani řeč. Pokud se nepletu, tak to byla zimní limitka, takže ho už asi neseženu, což je škoda. Ještě že mám doma dvě balení v zásobě:-)
Verdikt: ANO

Body Tip sprchový gel
Dárek z loňských Vánoc, sama bych si už jiný sprcháč než ten od Dermacolu asi nekoupila. Bohužel tento sprcháč mě velmi zklamal. Divná želé konzistence, žádná parfemace, nulová pěnivost.
Verdikt: NE



A jaká byla vaše spotřeba kosmetiky za první měsíc nového roku?

2 komentáře:

  1. Moc pěkný článek. Zajímá mě jestli ten deo od Alverde opravdu fungoval? Děkuji za odpověď ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Netvrdím, že to byl ten nejúčinější deodorant, který jsem kdy měla, ale byla jsem s ním spokojená, účinkoval. Otázkou je, jestli bych s ním byla spokojená i v letních měsících, kdy se potím více.

    OdpovědětVymazat