pátek 6. ledna 2017

Spotřebované produkty: Prosinec

A máme tady poslední spotřebovance za minulý rok v podobě 13ti prázdných produktů, což je u mě taková průměrná měsíční spotřeba.


Palmer´s Cocoa Butter Formula hydratační tělový olej
Tuto americkou značku kosmetiky mám velmi ráda a výjimkou nebyl ani tento jejich tělový olej, který obsahuje čisté kakaové máslo a vitamín E. Velmi příjemně vonělo, mě připomínalo perníčky. Skvěle hydratovalo a promazávalo vysušená místa, ale přitom nedělalo mastný film na kůži a ani oblečení nešpinilo. Olej jsem měla jen v malém 50ti ml balení, ale klidně bych si pořídila velké balení.
Verdikt: ANO

Astrid Velvet Touch hydratační krém na ruce
I tento produkt byl mým oblíbeným a jsem docela smutná, že už jsem ho vypotřebovala, ale doma mě čeká ještě pěkný zástup krémů na ruce, takže zatím si další balení pořizovat nebudu, ale vůbec bych se tomu nebránila. Krém si mě získal svými perfektními hydratačními schopnostmi, příjemnou krémovou konzistencí a jemnou parfemací.
Verdikt: ANO

Nivea Intimo mycí emulze
Tento intimní gel obsahující výtažek z aloe vera a kyselinu mléčnou byl taky fajn, i když mého letošního favorita od Ryoru nepředčí.
Verdikt: MOŽNÁ

Ziaja Kids sprchový gel Bubble gum
Tento sprchový gel opravdu voněl jako sladká ovocná žvýkačka, vůně byla z pokožky dokonce cítit i po sprše a provoněla celou koupelnu. Vůně mi ale byla příjemná jen několik dní, pak už mi celkem vadila, protože je opravdu velmi silná a pronikavá a fakt, že balení má půl litru mi byl spíš na obtíž, takže jsem ráda, že jsem už sprcháč vypotřebovala.
Verdikt: NE


Crest Tartar Protection Whitening zubní pasta
Crest mám ráda, hlavně jejich bělící pásky jsou fakt pecka (ostatně jste se o tom mohly přesvědčit v této recenzi), tato pasta byla ovšem taková průměrná. Normální zubní pasta, která má příjemnou neštiplavou mentolovou příchuť a zuby vám vyčistí jako kdejaká jiná. Takže tato pasta za mě ne.
Verdikt: NE

Dontodent ústní voda Summer Mint
Byla z letní limitky Dm drogerie. Na těchto ústních vodách mám ráda to, že neobsahuje žádný alkohol a tudíž není tak dráždivá, ale zase neočekávejte nějaké závratné osvěžení.
Verdikt: MOŽNÁ

Schwarzkopf Gliss Kur Oil Nutritive šampon
Produkt, který mě opravdu překvapil. Moc jsem od něj neočekávala, spíš jsem měla obavy, že mi obsažené oleje budou příliš rychle mastit kořínky vlasů. Ale opak byl pravdou a navíc se mi po použití vlasy krásně leskly. Navíc šampon měl velice příjemnou parfemaci, takovou orientální.
Verdikt: ANO


Ebelin odličovací tampóny a maxi odličovací tampóny
Oba dva typy si kupuji pravidelně a velmi mi vyhovují, raději mám ty maxi, protože jednak jsou větší a také mi přijdou jemnější. Věc, kterou si budu kupovat stále dokola.
Verdikt: ANO

Bione dvoufázový oční a pleťový odličovač Světlík lékařský
Další produkt, který si kupuji stále dokola už roky a bude tomu tak i  nadále. Naposledy jsem měla variantu se světlíkem lékařským, žádný rozdíl mezi jednotlivými verzemi nevidím, všechny jsou skvělé. Výborně odličují, neštípou v očích a vydrží několik měsíců.
Verdikt: ANO
 

Catrice Liquid Camouflage korektor
Produkt, který jsem už dlouho chtěla vyzkoušet, ale stále byl vyprodaný, a chápu proč. Protože je boží! Vyhovuje mi jeho konzistence, odstín, aplikace, parfemace. Jednička z drogérie a navíc za pár korun.
Verdikt: ANO

Gabriella Salvete XXpress Volume Aqua řasenka
Můj miláček mezi voděodolnými řasenkami, o čemž svědčí už několikáté vypotřebované balení. Drží, nerozmazává se a dělá krásně dlouhé a objemné řasy.
Verdikt: ANO

Eos balzám na rty
Nechápu ten hype kolem tohoto produktu, za mě je to obyčejný, ničím zajímavý balzám v nepraktické balení. O tom, jak jsem s tímto balzámem nespokojená si ostatně můžete přečíst v tomto článku. Na to, co umí, pardon, tedy neumí, stojí podle mě i dost peněz. Za poloviční cenu pořídíte kvalitnější balzámy, které plní to, co slibují.
Verdikt: NE


Tak to byly poslední spotřebované produkty roku 2016 a já jsem zvědavá, jak mi ta spotřeba kosmetiky půjde v roce 2017. V nejbližších dnech se ještě můžete těšit na shrnující Spotřebováno za rok 2016. Mě osobně tento článek velmi baví, protože tak na jednom místě vidím, kolik jsem čeho během jednoho roku spotřebovala a můžu to srovnat s léty předchozími. Mějte fajn den a zase příště. Pa.

4 komentáře:

  1. Ty vatové tamponky od Ebelin jsou super, také používám :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem nic s produktů nezkoušela, ale ten Gliss Kurr vypadá dobře :) Mám celkem jejich šampony velmi ráda :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  3. šampón GlissKur je určite super :) tieto produkty s pridanými olejmi sú ozaj dobré, ja mám doma Elséve Extraordinary Oil a tiež odporúčam!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Tento krém na ruce jsem si nedavno koupila, tak uvidíme..:)

    OdpovědětVymazat