středa 4. ledna 2017

Oblíbená kosmetika: Listopad a prosinec

Minulý měsíc se zde na blogu neobjevily oblíbené produkty a tak to dnes napravíme a já vám ukážu své oblíbence za poslední dva měsíce.


Missha Perfect BB Deep Cleansing Oil
Tento odličovací olej jsem si velmi oblíbila, protože odličování s ním je opravdu rychlovka a bravurně si poradí i s řasenkou. Takže když večer padám únavou, tak stačí jen pár kapek a pár tahů prsty a make-up je dole. Více jsem se o tomto odličovacím skvostu rozepisovala ve článku věnujícímu se mé večerní rutině.

Astrid Nutri Moments vyživující tělové mléko
Divím se, že se na blogu ještě na tento produkt neobjevila recenze, no asi jsem na to zapomněla a nepodělila se ještě s vámi o toto mléko, které tuto zimu používám. Tak to teď napravím a aspoň ve stručnosti vám sdělím své pocity z něj. Co jsem si hned zamilovala, tak je jeho vůně, která je opravdu nádherná, ale bohužel nedokážu popsat, co z produktu cítím. Jednoduše bych řekla, že voní jako dámský parfém. Konzistence mi velmi vyhovuje, tělové mléko není ani příliš řídké a ani příliš hutné, dobře se roztírá, vstřebává, ale přitom pokožku výborně vyživuje. Obsahuje avokádový olej a komplex vitamínů.

Missha Perfect Cover BB Cream
Další "mišácký" produkt, tentokrát z dekorativní péče. Je to už mé několikáté balení tohoto bíbíčka a pravidelně se k němu vracím každou zimu, kdy mi vyhovuje nejvíce díky svým hydratačním účinkům. Super na něm je také to, že se s make-upem nemusím příliš patlat, stačí pár tahů prsty a dílo je hotovo. Více si o tomto produktu můžete přečíst zde.

The Balm FratBoy tvářenka
Mám ji poměrně krátce, ale i za tak krátkou dobu si mě získala a to hlavně svým perfektním broskvově meruňkovým odstínem, který dle mého názoru musí slušet každému.

Ardell pomáda na obočí
A máme tady další produkt z dekorativky, který se u mě zabydlel teprve před pár týdny a hned to byla láska na první vyzkoušení. Roky používám na úpravu obočí stíny k tomu určené a docela jsem se bála změny, ale masírka v podobě recenzí na blozích na různé pomády a vosky na obočí byla tak silná, že i já jsem byla zvědavá, jak tyto produkty obstojí u mě. A dámy, je to pecka! Od té doby, co jsem pomádu na obočí poprvé vyzkoušela, tak stíny na obočí zůstaly netknuté. Vězte, že o tomto produktu se ještě na blogu dočtete více.


A jaké produkty jsou tuto zimu těmi vašimi nejoblíbenějšími?

2 komentáře:

  1. Astrid jsem si nedávno koupila a zatím ho testuji :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  2. Ten BB krém od Misshy jsem si konečně taky objednala, když ho pořád tak vychvaluješ :D Snad budu taky spokojená :)

    OdpovědětVymazat