sobota 28. ledna 2017

Nuxe Huile Prodigieuse multifunkční suchý olej

Myslím si, že není třeba tento produkt na začátek příliš představovat. Spousta slečen a dam ho vlastní a ty, které ho doma nemají, tak o něm určitě aspoň slyšely. A možná právě tyto ženy má dnešní recenze přesvědčí, aby si ho také pořídily.


Před několika lety jsem právě suchým multifunkčním olejům propadla a stále zkouším nové a nové značky. Tento věhlasný olej od francouzské značky Nuxe rovněž nesměl uniknout mé vášni pro testování kosmetiky.

A co stojí za úspěchem tohoto suchého oleje, který sbírá spoustu prestižních ocenění a stal se světovým beauty bestsellerem? Určitě jeho složení, které je z 98 % tvořeno pouze přírodními složkami. Nuxe suchý olej obsahuje celkem šest vzácných rostlinných olejů - brutnákový, třezalkový, mandlový, makadamiový, olej z kamélie a lískového ořechu. Směs těchto olejů zajistí dostatečnou vláhu a výživu pokožky. Ve složení se také nachází vitamín E, který je důležitým antioxidantem.

Kromě složení produktu za jeho oblíbeností jistě stojí jeho multifunkčnost. Můžete ho aplikovat na pleť, tělo či vlasy, což je super, protože nepotřebujete tři produkty, ale stačí vám pouze jedna lahvička na ošetření téměř celého těla. Pokud olej nanášíte na kůži je lepší ho aplikovat na mírně vlhkou pokožku, naopak pokud ho nanášíte na vlasy, tak pouze na suché, nikoliv mokré. Dalším tipem, jak olej využít je, že pár kapek nalijete do horké koupele.

Velkou výhodou je to, že olej je suchý, takže klidně ihned po nanesení můžete vklouznout do oblečení aniž byste si ho umastily. Věřím, že mnoho žen si ho zamilovalo i díky jeho parfemaci, která je velmi intenzivní a provoní vaši pokožku.

Já jsem s tímto suchým olejem velmi spokojená a hlavně ho používám k namazání těla. Baví mě to, že olej dostatečně vyživuje a zjemňuje pokožku, ale přesto, že je to olej, tak není mastný a klouzavý, což hutná a extrémně vyživující tělová mazadla většinou dělají. To je právě to, čeho si na tomto suchém oleji nejvíce považuji.

Nuxe suchý olej je k dostání ve dvou variantách. Menší 50 ml balení vás vyjde na 365 Kč, větší 100 ml je nyní v akci a pořídíte ho za cenu 529 Kč.


Znáte tento suchý olej?

2 komentáře:

  1. Před několika dny jsem vyždímala z lahvičky poslední kapku :-) tenhle olej byl moc fajn. MOC! A nejvíc mě bavilo promnout malililinko oleje v dlaních a uhladit s ním poletující vlasy. Neuvěřitelně v nich voněl! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  2. Já si ho dlouho přála a nakonec jsem neodolala a už je doma. A ta vůně, to je slast. Ale šetřím si ho co to jen jde, je úžasný a věřím, že ho budu neustále dokupovat.

    OdpovědětVymazat