úterý 9. února 2016

Oblíbená kosmetika: Leden

Čauky, protože je únor v plném proudu, tak si dneska dáme oblíbence za leden, ať nejsme ve skluzu.


The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter
Toto odličovací máslo s heřmánkem už mám doma delší dobu a ono stále ne a ne ubývat. Produktu stačí opravdu maličko na odlíčení celého obličeje, poradí si i s očním make-upem. V očích vůbec neštípe, na pleti je velmi příjemný, doslova po ní klouže a s sebou stírá make-up z pokožky. Teď v zimě je pro mě skvělým parťákem, protože pěnové a gelové odličovače mi momentálně dělají šupinky na čele a tento zázrak odličuje a přitom kůži zvláčňuje. O produktu jste mohly podrobněji číst například tady.

Bi-Oil
Ke konci roku jsem si udělala úraz, po kterém mi zůstala malá jizvička. Okamžitě, když se odlouply strupy, tak jsem místo začala potírat tímto olejíčkem a po více jak měsíci používání je stav jizvičky mnohem lepší a pomalu se vyhlazuje. V těchto chladných dnech jej dokonce používám na celý obličej, momentálně neodmyslitelně patří do mé večerní rutiny. Olejíček má krásnou jemnou parfemaci, balení mi zcela vyhovuje. Olej lze použít na jizvy, strie, dehydratovanou a stárnoucí pokožku. Za mě super a určitě si koupím další balení. 

Bione ochranné čistící odličovací tonikum Granátové jablko
Moje aktuální pleťová voda, která naprosto božsky voní po ovoci. Jejich pleťovky mám moc ráda, stojí pár korun, 255 ml pleťové vody vás vyjde na cenu kolem 70 Kč. 

Havlíkova přírodní apotéka Bio Český krém
Můj miláček posledních týdnů, který si mě naprosto získal a to hlavně díky své božské vůni. Je to snad ten nejvoňavější produkt, který jsem kdy vlastnila. Vůně je přírodní, není to žádná chemie a stojí za ní meduňka. Kromě meduňky krém obsahuje rakytníkový extrakt, mateří kašičku, slunečnici, mák a vitamín E. Krém si zamiloval i můj přítel, který mi ho občas krade :-)

Palmer´s Line Smoothing Eye Cream
Můj nový oční krém, který se stal mým favoritem po prvním použití. Krém je od mé nejmilovanější značky Palmer´s, je hutný, oční okolí dokonale vyživí a zvláční. A jako bonus voní po kakau.


A jací jsou vaši momentální oblíbenci?

1 komentář:

  1. Bione odlicovacie tonikum som mala a je fakt dobre, mozem tiez len doporucit

    OdpovědětVymazat