pátek 12. února 2016

Kosmetické nákupy a novinky: Leden

Jsem na sebe pyšná! Lednové nákupy kosmetiky mě vyšly ani  ne na sto korun! Koupila jsem pár nezbytností, které bylo potřeba dokoupit a jinak jsem se v nakupování krotila. A co že jsem si to koupila a jaké další věci obohatily mou sbírku kosmetiky?



Za celý měsíc jsem si pořídila jen tři věci, které jsou z Lidlu. Dokoupila jsem si svoje nejoblíbenější maxi odličovací tampóny, které jsou za mě ty nejlepší na trhu a nezruinují vaši peněženku. V balení je jich 70 ks a pořídíte je za cenu kolem 30 - 40 Kč. Další produkt je také od Cien a řeč je o roll-on antiperspirantu. V minulosti jsem ho už měla, ale v růžové variantě, tentokrát jsem sáhla po tomto zeleném Natural Minerals. Růžový mi voněl více, ale účel plní a stojí pár korun, tuším že 35 Kč. Do kabelky jsem si koupila vlhčené ubrousky s melounovou vůní, které byly v akci za desetikačku. A to je vše z mých nákupů, ostatní věci jsem dostala. Zendium cestovní balení pasty mi dala moje skvělá zubařka na vyzkoušení. Od přítelovy mamky jsem dostala rtěnku od pro mě neznámé italské značky Eva Garden. Ze rtěnky mám obrovskou radost, má překrásný nude odstín, úžasně voní po vanilce a i balení se mi moc líbí.



Po čase mi přišla zásilka s produkty k testování od mé oblíbené značky Dr. Popov. Balíček obsahoval Tea tree oil gel pro intimní hygienu, osvěžovač vzduchu Svěží vánek, který úžasně svěže voní, potom Grepavit, což je extrakt z grepových jadérek a vynikající Psyllium müsli tyčinku, která už je snědená :-) Až produkty řádně otestuji, tak se na blogu objeví recenze.

A co vy? Utrácely jste v lednu nebo jste se jako já držely a šetřily?

2 komentáře:

  1. Ahojky, já jsem v lednu taky utrácela, ale nejvíce asi za přírodní kosmetiku. Taky jsem si zkusila něco z toho vyrobit a vcelku se daří! Nadšená jsem byla z tuhého másla (něco jako masážítko od Lush) od Ponio. Voní jako bílá čokoláda. :) Budu muset taky shrnout na blogu, i když ten můj úplně o kosmetice není,ale proč si to nezapamatovat a nepodělit se. :) Krásný den! Martina http://lilecek.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Cien odličovacie tampóny sú naozaj tie najlepšie na svete, ja sama som si minule kúpila hneď 5 balení, nech pre ne stále do obchodu nelietam.

    OdpovědětVymazat