úterý 2. prosince 2014

Spotřebováno: Listopad

Přeji Vám krásný večer! Je to neskutečné jak ten čas letí, za necelý měsíc tady máme Vánoce a následně konec roku. Momentálně toho mám hodně a na blog mi nezbývá moc času, tak se to dnes pokusím napravit a po několikadenní odmlce si dáme další článek. Je na čase si dát vypotřebované produkty za měsíc listopad. Za tento měsíc je to teda slabota, pouze 7 prázdných obalů. Z velké části za tím stojí i můj časový pres, na rovinu se přiznávám, že jsem tento měsíc péči trochu flákala. Například, ne každý večer jsem sahala po tělovém krému, který normálně patří do mé každodenní péče. Sama sobě slibuji, že se příští měsíc polepším.


1. Isana pěna na holení broskev
 S pěnou jsem byla spokojená a navíc stála zhruba o polovinu méně než gel na holení, který si normálně kupuji. A zas takový rozdíl mezi nimi nevidím, takže si troufám říct, že zrovna na takové věci jako je gel na holení se ušetřit dá. Pěna na holení i pěkně voněla. Za sebe spokojenost.

2. Dermacol Aroma Ritual osvěžující sprchový gel vodní meloun
Tyto sprcháče u mě na blogu vídáte pravidelně, prakticky se ničím jiným nemyju. :-) Tento voní svěže ovocně.

3. Batiste suchý šampon na vlasy Dark&Deep Brown
Batiste suché šampony jsou skvělé. Nesmrdí a nedusí jako jiné suché šampony a navíc fungují. A cenově se pohybujeme kolem 100 Kč, což je super.



4. Lambre zapečený pudr
Tak ten jsem milovala. Balení bylo skvěle bytelné, s velkým zrcátkem. Řekla bych, že byl zapečený tak akorát, šel dobře nabírat štětcem, ale zároveň příliš neprášil. Vydržel mi strašně dlouho, takže investice do něj se určitě vyplatí. Normálně stojí kolem 300 Kč, já jej vychytala v akci za necelých 90 Kč. Heh, ještě mám doma jeden. :-)

5. Lancome Teint Miracle
Toto mini balení make-upu jsem dostala od kamarádky a na to, jak je malé, tak mi vydrželo strašně dlouho. Tím, že make-up je hodně tekutý a má tmavší odstín, tak jsem jej používala hlavně v létě, s nižšími teplotami a vytrácením opálení jsem jej míchala s hutnějším a světlejším make-upem. Byl dobrý, ale k nákupu plného balení mě nepřesvědčil.

6. Lilibe odličovací tampóny
Není to moje první balení těchto tampónků, než jsem objevila ty maxi, tak jsem je používala docela často. Za mě to jsou jedny z nejlepších z drogérie a navíc za dobrou cenu.

7. Tesco kosmetické tampóny
Tyto "teskáčské" si mě zas tak nezískaly. Neříkám, že byly doslova špatné, ale znám lepší.


Tak za listopad si dávám do kasičky 70 Kč. Oproti minulému měsíci, kdy jsem si odložila 200 Kč je to nic, ale znáte to, korunka ke korunce... :-)
Mějte fajn den.

5 komentářů:

  1. Pěnu na holení jsem měla taky a koupila bych si ji klidně znovu :). Líbí se mi jak přihazuješ do kasičky ty peníze, to od nového roku zavedu taky (teď bych tam neměla už co přihazovat, když jsem nakoupila dárky :D)

    OdpovědětVymazat
  2. Kde jsi prosím tě koupila batiste pro brunety :) v Budějcích v Daglesu tuto řadu nemají :/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Batiste na tmavé vlasy musím vyzkoušet a určitě i ten sprcháč od Dermacolu :)

    Victoria´s Secret Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Kde si prosím ťa kúpila ten Batiste na tmavé vlasy? Ja som prešla všetky drogérie v Prahe, ale v ani jednej nemali žiaden iný variant, len obyčajný biely.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten melounový sprcháč od Dermacol je úžasný! :)

    www.anejune.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat