pondělí 29. září 2014

Oblíbená kosmetika: Srpen

Krásné pondělí! Protože se nám blíží konec září, tak by bylo na čase konečně se zpožděním publikovat srpnové oblíbence, protože už pomalu chystám ty zářijové:-)


1. Bioderma Sébium Global
Po létě se mi celkem zhoršila pleť, takže teď zkouším kdeco, co by jí pomohlo. Vzorečky teď u mě doslova letí a zkouším je jak šílená :-) Krémík je fajn, jediné, co mi vadí, tak když nanáším make-up, tak krém žmolkuje. Ještě mám doma jedno toto pidi balení, tak uvidíme, ale na plné balení to asi nevypadá. Ale i tak jsem si ho v posledních týdnech oblíbila.

2. Cien Sensitive antiperspirant
V poslední době je lídlovská kosmetika Cien na blozích chválená. Po šamponu jsem dala šanci tomuto kuličkovému antiperspirantu a musím říct, že je vážně dobrý. Má krááásnou jemnou parfemaci, svůj účel plní a navíc stojí kolem 35 Kč. Fakt pecka.

3. Affinitone concealer
Opět jsem dala na doporučení blogerek a opět jsem si potvrdila, že doporučujete fakt skvělý věci. Je to nejlepší drogérkový korektor. Používám ho hlavně na zakrytí kruhů pod očima a také si jej přimíchávám do make-upu pro lepší krytí. Konkrétně mám odstín 02 Natural. Už mám doma další balení do zásoby.

4. L´Oréal Nude Magique Eau De Teint
Make-up se už objevil v předchozích oblíbencích a taky jste na něj mohly číst samostatnou recenzi. V létě mi dělal téměř každodenního společníka.

5. Rimmel 60 Seconds laky na nehty
Tyto laky mám moc ráda. Zbožňuju jejich široké štětečky, to je pro mě hlavní priorita, když si kupuju nějaký lak na nehty. Růžový v odstínu 323 Don´t be shy jsem hodně používala v létě, teď jej vystřídal odstín 320 Rapid ruby.


Přeji Vám úspěšný start do nového týdne!

6 komentářů:

  1. No tak to bych měla ten deodorant od Cienu vyzkoušet :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Bioderma kremy asi nie su vhodne pod makeup. Citala som viac recenzii, kde pisali ze zmolkuju. Ja mam od sebium tonovaci krem a zmolkuje tiez.

    KAVIAREŇ-U-MAČKY

    OdpovědětVymazat
  3. No, láká mě ten krém od Biodermy, i když to asi nebude taková pecka. Tak uvidíme :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat
  4. Make-up mám také a je super! Korektor mám vlastně také a společně s Fit Me! je to nejlepší drogérkový korektor! Maybelline je vážně umí! A to u nás spoustu jiných korektorů od Maybelline není a to jsou podle mě zrovna ty nejlepší :(
    cosmeticsisourlife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. S 3. a 5. naprosto souhlasím:) Taky mám tyto produkty moc ráda:) Maybelline korektor patří k mým největším oblíbencům spolu s Rimmelem.

    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  6. Zaujal mě ten Cien, asi vyzkouším :) Kuličkové deo sice moc nemusím, ale zajímalo by mě, jestli je vážně tak dobrý :)

    Monča z Like Lady

    OdpovědětVymazat