úterý 30. září 2014

Avon Big&Daring volume mascara

Nějakou recenzi na tuto řasenku jste už určitě v blogosféře četly, dnes přišel čas na můj názor na tento produkt:-)


Složení této objemové řasenky od společnosti Avon obsahuje kolagen, keratin a proteiny, což má dodat řasám až 6x větší objem. Co mě hodně překvapilo, tak je kartáček řasenky. Osobně mám ráda ty klasické, na gumové kartáčky mě moc neužije, takže když  jsem zjistila, že je kartáček klasický, tak jsem byla ráda. Co mě ovšem šokovalo, tak je jeho velikost. Ze začátku jsem s kartáčkem měla docela problém, raději mám ty úzké a tento je opravdu jumbo:-) Časem jsem se ale s ním naučila pracovat a opravdu pěkně řasy pročísne. Tím, že je kartáček zakřivený, tak perfektně kopíruje tvar řas.



Big&Daring mascara je k dostání ve dvou odstínech - Black a Brown Black, já mám klasickou černou. Já osobně jsem s délkou, hustotou a kvalitou svých řas spokojená, takže nějaký zásadní rozdíl mezi použitím této řasenky a nějaké jiné nevidím. Ale musím říct, že řasy dělala pěkné, neslepovala.
 


Řasenka určitě stojí za vyzkoušení. V aktuální kampani č. 14 ji koupíte s 50% slevou, takže Vás řasenka vyjde na 119 Kč, což je super cena.

4 komentáře: