pondělí 5. května 2014

Oblíbená kosmetika: Duben

Krásné odpoledne, dámy. Během minulého měsíce jsem nalezla oblíbence jak mezi novinkami, tak mezi produkty, které mám doma delší dobu a zase jsem je vytáhla a zařadila do denní péče.


1. Garnier Neo krémový deodorant
Všichni o něm mluví a tak jsem ani já neodolala a vyzkoušela jej. Vybrala jsem si variantu s vůní Soft Cotton, voněl mi nejvíce a navíc se nebije s vůní parfému. Zatím jsem s ním velice spokojená, tak uvidíme časem.

2. Ziaja krém na ruce Kozí mléko
Už ho mám delší dobu načatý a tak jsem se rozhodla, že ho už prostě musím dopotřebovat. Krásně voní, je to taková čistá krémová vůně, hydratuje a není mastný. Vyhovuje mi.

3. Balea sprchový gel Guave
Tento sprcháč mám z loňska, kupovala jsem ho v nějaké slevě. Je to krémový sprchový gel a vůně je sladká. Nemám mu co vytknout, ale Dermacol sprcháče jsou prostě nejlepší.


4. Astor lak na nehty, odstín 235 Rose Tulip
Krásná růžovo-červená barvička, která si mě ihned získala. Štěteček je sice uzší, což moc nemusím, raději dávám přednost těm širokým, kdy "natřete" nehet jedním tahem, protože v lakování nehtů jsem docela nešika:-D Ale vzhledem k té úžasné barvě mu to promíjím.

5. Missha M Perfect Cover BB Cream
Perfektní bíbíčko, které jsem hojně používala v zimě, ale vzhledem k mému momentálnímu katastrofálnímu stavu pleti jsem byla nucena se k němu nyní vrátit. Měla jsem strach, aby teď v teplejších měsících na pleti nepůsobil neprodyšně, jako maska a aby se neroztékal. Nestalo se, obstál na jedničku. I když jej mám ráda, tak doufám, že se pleť brzy dostane do klidu a já budu toto BB moci vyměnit za tónovací krém. Recenze zde.

6. Garnier 5sec Perfect Blur
Primer si mě získal z malého vzorečku z časopisu. Pleť po jeho nanesení byla sjednocená, hebká, prostě dokonalá. A tak jsem si koupila jeho plné balení:-)

7.+8. Soin Royal 2 kroky ke zdravé pokožce
Kvůli aktuálnímu stavu mé pleti jsem zase vytasila do boje tyto dva pomocníky. Univerzální ošetřující gel se nanáší na problematická místa, ničí bakterie. Po jeho vstřebání přichází na řadu intenzivní regenerační krém. Za sebe říkám, že produkty opravdu účinkují. Recenzi jsem psala tady



A jaké produkty jsou teď těmi Vašimi nejoblíbenějšími?

8 komentářů:

  1. Souhlasím s tím, že tento deodorant od Garnier je pecka, opravdu je skvělý. Jinak mě zaujala ta péče o pleť a lak na nehty, má totiž opravdu krásný odstín :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    OdpovědětVymazat
  2. http://worldneedsbrunettes.blogspot.sk/2014/05/palette-colot-shampoo-341-cokoladovy.html

    OdpovědětVymazat
  3. Krém od Ziaji byl moc fajn, ale nevoněl mi.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Sprchový gél od Balei mám najradšej presne v tejto vôni Guave, neviem presne, čo to je, ale tá vôňa je úžasná. Garnien Neo mám tiež, ale ešte som ho poriadne nevyskúšala, takže ťažko povedať, dúfam len, že nerobí fľaky. A na ten Garnier Blur som fakt zvedavá, mám vzorku takže uvidíme, čo dokáže. Osobne ma bázy zatiaľ nejako nepresvedčili.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  5. Ten sprchový gel Balea jsem taky nedávno dopotrebovala :-)

    OdpovědětVymazat
  6. deodorant od garnieru sa mi tiež pači mam presne tento isty:))

    OdpovědětVymazat
  7. na krém Ziaja koukám už hoodně dlouho, hodně blogerek si ho nemůže vynachválit ... tak si ho už taky musím pořídit :D

    OdpovědětVymazat
  8. ten krém od Ziajy jsem měla a fakt mi hodně vyhovoval, hned se vsákne a dobře hydratuje, takže ideální, pokud chci hned po namazání rukou něco dělat...až dodělám krémy co mám, budu si ho muset pořídit znova :)

    OdpovědětVymazat