čtvrtek 8. května 2014

Korres Wild Rose

Korres kosmetiku jsem poprvé poznala při své třetí návštěvě Řecka. Tato značka je mi velice sympatická, vyvolává ve mě jednak vzpomínky na krásné dny strávené u moře, ale hlavně to, že se jedná o kvalitní a přírodní kosmetiku s určitou filozofií. Když jsem hledala "nový vítr" do své péče o pleť, tak Korres byl jedním ze žhavých kandidátů. A když jsem vyzkoušela ze vzorečku krém z řady Wild Rose, tak bylo rozhodnuto:) Ke krému jsem si pořídila i pleťové sérum a oční krém. Jak nakonec produkty obstály se můžete dočíst níže.


Dlouho jsem se rozhodovala, jestli koupit pleťový krém ve verzi pro normální a suchou pleť a nebo pro smíšenou až mastnou. Nakonec padla volba na ten určený pro normální a suchou. Sérum a oční krém jsem pořídila ve výhodné sadě, takže jsem v podstatě oční krém měla zdarma.


Rozjasňující a vyhlazující sérum se stalo mým absolutním favoritem a miláčkem. A to nejen díky své božské parfemaci, ale také díky příjemné vodovo-gelové textuře a účinkům na pleť. Sérum se může používat samostatně a nebo se aplikuje pod pleťový krém. Za sebe musím říct, že sérum častěji a hlavně raději používám samostatně. Sérum nelepí, pleť zvláční. Obsahuje vitamín C, který rozjasňuje pleť, pomáhá na pigmentové skvrnky a redukuje drobné vrásky. Dále se ve složení nachází olej z divoké růže či výtažek ze ženšenu. Moc se mi zamlouvá dávkování, které je pumpičkové, na jedno pumpnutí dostanete dostatek produktu, který bohatě stačí na ošetření celého obličeji i krku. Sérum používám půl roku a stále mi zbývá polovina balení. Sérum má 30 ml a jeho cena je 1095 Kč.


Rozjasňující oční krém z řady Wild Rose jsem si taky hodně oblíbila a je to zatím ten nejlepší oční krém, jaký jsem kdy měla. Má hutnější konzistenci, dobře se roztírá, dostatečně vyživuje a zvláčňuje oční okolí. Vůně je trochu jiná než u séra či krému, je taková krémová s květinovým nádechem. Spokojená jsem taky s jeho zúženým aplikátorem, díky kterému se krém dobře nanáší přímo pod oči. Oční krém má 15 ml a stojí 747 Kč, já jsem ho měla zdarma díky tomu, že jsem si pořídila sadu séra a očního krému za cenu séra.


Hydratační a rozjasňující krém s divokou růží má 40 ml balení. Obal je skleněný, bytelný, víčko plastové. Design je jednoduchý a moc se mi líbí. Krém má lehkou konzistenci, dobře se roztírá a rychle vstřebává. Pleť po jeho aplikaci dýchá, není zatížená, takže se skvěle hodí i do letních dní. Obsahuje olej z divoké růže, který je přírodním zdrojem vitamínu C, který pomáhá sjednocovat tón pleti a redukovat jemné vrásky. Ve složení také naleznete například olivový olej nebo výtažek ze zrníček hroznového vína. Obsahuje přírodní UV filtr 6, zase se budu opakovat, ale krásně voní. Produktu jako takovému nemám co vytknout, ale prostě mi nepřirostl k srdci tak jako zbylé dva produkty z této řady. Nějak jsem si prostě zvykla, že mi stačí sérum a krém už na něj nenanáším. Proto, pokud se mezi Vámi najdete nějaká duše, která by měla o tento krém zájem, tak jej mile ráda předám dále. Produktu zbývá cca 70 %, krém jsem nabírala kosmetickou špachtlí. Pořizovací cena byla 635 Kč, já jej nabízím i s poštovným za 400 Kč. V případě zájmu pište na mylifestyleblog@gmail.com.

 

S produkty z této řady jsem velice spokojená. Sérum, to si mě naprosto získalo a díky svým skvělým vlastnostem už ani nemám potřebu na něj používat pleťový krém. Což ale neznamená, že je špatný. Zamilovala jsem si parfemaci celé této řady, hlavně teda séra:) Je pravda, že cenově jsou produkty dražší, ale podle mě se investice vyplatí. Produkty jsou kvalitní a obsahují vysoké procento pouze přírodních složek.  Takže za mě ano!

Znáte řadu Wild Rose? A vůbec, co Vy a Korres?

5 komentářů:

  1. kosmetiku Korres znám, ale já osobně s ní žádné zkušenosti nemám, každopádně věřím, že i já bych si dokázala vybrat nějaký kousek na poličku do koupelny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zdielam tvoje nadsenie :-) serum ani ocny kremik som zatial neskusala, celkom si ma navnadila, tu sadu s ocakom zdarma idem niekde vykutrat... Aktualne pouzivam kremik z tejto rady a masku, tiez na suchu plet, som spokojna. Ta vona ma tie dostala, je velmi prijemna, mne totiz smrdia vsetky tie vychvalovane ruzove vody a oleje tak to viem ocenit. Okrem toho prave pouzivam sprchac s vonou manga, voni bozsky, mam rada tiez sprchac a telove maslo s vonou Guave, to je taky moj "must have" od Korres ktory pravidelne doplnam :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto značku jsem vůbec neznala :)) děkuju za seznámení :))

    OdpovědětVymazat
  4. To sérum se mi moc líbí, určitě bych jej chtěla někdy zkusit. Rozjasňující produkty vyhledávám cíleně, takže má určitě místo na mém wishlitu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/himalaya-herbals-krasa-z-himalaji.html

    OdpovědětVymazat
  5. To sérum by sa mi páčilo.. Počkám do jesene, kedy bude možné u nás aplikovať zľavu 20% v jednom nákupnom centre a pôjdem do toho...:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat