úterý 3. září 2013

Spotřebováno: Srpen

Přeji Vám krásný zářijový večer a doufám, že studenti a školáci se vší parádou ustáli vstup do nového školního roku:-) Dnes si dáme pravidelnou měsíční rubriku, ve které se ohlédneme za spotřebovanými produkty, jímž jsem se podívala na dno v průběhu měsíce srpna. Za minulý měsíc jsem vyprázdnila celkem 13 produktů. Slušný číslo:-)


Tentokrát to je všehochuť, ve spotřebovaných produktech je dekorativní kosmetika, něco z "vlasovky", péče o pleť a dokonce jsem se rozloučila i s jedním parfémem (ach jo:-( ). Tak jdeme na to!


1. Max Factor 2000 Calorie řasenka
Moje stálice, mám ji už po několikáté, je mou nejpoužívanější řasenkou a často se k ní vracím. Bohužel tato mi dlouho nevydržela, nejspíš ji už někdo v obchodě otevřel, protože jsem ji měla tak měsíc. Hrozně žmolkovala a byla už vyschlá. Ale to nemění nic na tom, že mám už doma další balení:-)

2. Balea Splashy Watermelon balzám na rty
Nic moc. Jediné pozitivum bylo, že pěkně voněl, ale to je tak všechno. Navíc mi vadí to balení, nemám ráda produkty, do kterých musím strkat prsty, raději mám tyčinkové balzámy (teda až na jednu výjimku a to balzám na rty od Saloos:-D)

3. Lancôme Trésor In Love
Ztráta roku, ze které se budu ještě dlouho vzpamatovávat. Parfém jsem dostala od přítele k narozeninám a doslova si mě získal. Vůně ke mě dokonale sedí, neustále mě někdo chválil, že krásně voním. Nejspíš si jej koupím znovu, protože to byla opravdu láska na první přičichnutí a mám pocit, že je to moje osudová vůně. No prostě bez ní nemůžu žít. Bližší recenze tady.

4. Yves Rocher jahodový balzám na rty
Taky Vás štve, když si něco oblíbíte a ono se to po čase přestane vyrábět? Takovým případem je i tento vyživující jahodový balzám na rty od YR. Zásoby jsou vypotřebovány:-( Balzám příjemně voněl po jahodách, zvlhčoval rty, které se po jeho použití leskly a také je trochu tónoval. Škoda mu.

5. Rimmel Stay Matte kompaktní pudr
Je to asi mé desáté balení. Je super, jediné, co mě na něm štve, že když se už blížíte k jeho dovypotřebování, tak pudr jakoby zatvrdne a už jej nelze používat. Teď mám sypký minerální pudr od Mary Kay, takže nový si zatím nekoupím. Ale je bezva, o čemž svědčí také to, že je mezi Vámi oblíbený a často se na blozích objevuje.



6. Lirene micelární voda
Moje nejoblíbenější micelárka. Perfektně odličuje, hydratuje, neštípe a krááááásně voní. A je za pár korun. Kde se hrabe slavná Bioderma. Více se dočtete v recenzi.

7. Clinique Clarifying Lotion Clarifiante
Exfoliační voda od Clinique byla součástí sady tří kroků péče o pleť, o které si můžete více přečíst zde. Mám na ni docela rozporuplný názor, neboť jsem jí ráda používala a myslím si, že měla dobrý vliv na stav mé pleti, ovšem mi hodně vadilo to, že je v ní alkohol. Další balení si určitě nekoupím, maximálně verzi bez alkoholu, ale zatím jsem spokojená s pleťovými vodami/toniky, co mám doma.

8. Crest 3D Glamorous White zubní pasta
Tuto pastu jsem si docela oblíbila a až na ní někde na netu narazím nebo budu dělat další objednávku na belici-pasky.com, tak ji rozhodně přihodím do virtuálního košíku.  Jde o dvoubarevnou zubní pastu s malými mikroperličkami, která by měla zajistit bělejší zuby již po 5 dnech. Pasta má silnou mentolovou příchuť.

9. Promise zubní pasta
Další pasta na zuby. Tuto máme stále doma a střídáme ji s jinými. Je jemná, obsahuje hřebíčkový olej.



10. Playboy Play It Spicy sprchový krém
Sprchový krém/gel mi voní jako nějaký sladký ovocný koktejl říznutý rumem:-) Více si můžete přečíst v podrobné recenzi zde

11. Dermacol Aroma Ritual sprchový gel belgická čokoláda
 Sprchový gel se objevil v minulých oblíbencích a láska k němu stále trvá. Bohužel jsem jej už vypotřebovala, ale jakmile se prokoušu všemi svými zásobami, tak si jej  koupím znova a znova a znova. Naprosto božsky voní, nejraději bych ho snědla:-D

12. Isana Volume Up lak na vlasy
Kdysi jsem ho koupila z nouze, přiznám se, že hlavně kvůli jeho ceně, protože laky na vlasy používám opravdu sporadicky, takže mi jedno balení vydrží tak rok. A jo, byl docela fajn. 

13. Pantene Pro-V Aqua Light šampon na vlasy
Moje stálice, mám ho už po několikáté. Je to jeden z mála šampónů, který mi nemastí vlasy. Má příjemnou parfemaci a vlasy jsou po jeho použití lehké, nadýchané. Už mám doma další balení.


A jak jste na tom byly Vy ve spotřebě za minulý měsíc?

14 komentářů:

  1. Max Factor mascaru, sprchovy gel od Dermacolu a exfoliacnu vodu od Clinique som mala aj ja, so vsetkymi vecami som bola taktiez spokojna. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Crest pasta je jediná, která vážně bělí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Slušná spotřeba :-) Já tu řasenku 2000 calorie měla taky vyschlou, a to mi přišla z e-shopu :-( O svém spotřebováno jsem psala tady http://u-sedmikrasky.blogspot.cz/2013/08/spotrebovano-za-srpen-2013_31.html

    OdpovědětVymazat
  4. Presne tento Clinique mam, ucinky super,ale rovnako mi prekaza ten alkohol...

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi mě zaujal parfém Trésor in love, budu si jej muset očichat. Jinak jsem měla ten sprchový gel od Dermacolu s vůní pistácie a ten mě tedy spíše zklamal.
    Moji srpnovou spotřebu najdeš tady:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/08/novinky-spotreba-za-leto.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám teď právě ten pistáciový a ten voní jako zmrzlina:-) Ale čokoláda s pomerančem je lepší:-)

      Vymazat
  6. Tresor in love jsem dostala ted k svatku od pritele,je uzasna:)

    OdpovědětVymazat
  7. Stay Matte od Rimmelu mám už taky po několikátý a měla jsem s ním stejný problém - ke konci "ztvrdnul"..
    Ale co jsem se naučila ho ráno nanášet štětcem a "jenom" během dne na něj brát labutěnku, už se tvrdé okraje netvoří :) Osobně si myslím, že se to tvoří díky zbytkům make-upu, které po čase na labutěnce zůstanou.. Ale tak třeba je to i něčím jiným, no. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi to tak bude, používám na něj právě jen labutěnku. Příště zkusím štětec. Díky za tip:-*

      Vymazat
  8. Páni, vypatřebuješ toho hodně a sty matte máme snad všichni♥

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se tento měsíc podařil vypotřebovat pouze jeden produkt, tak jsem ani článek nepsala. Jinak pudr a sprchové gely Dermacol mám také ráda.

    OdpovědětVymazat
  10. U kelímkových Balea balzámů mě vždycky upoutá ta vůně. Hydratace a balení také nic moc.. ale stejně si je kvůli té vůni vždycky koupím a mám je na doma!

    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat