úterý 10. září 2013

Oblíbená kosmetika: Srpen

Zdravím Vás. Tento článek píšu na pokoji v ubytovacím zařízení v Praze, v našem školícím středisku, kde se teď nacházím z důvodu školícího maratónu, který už trvá druhý měsíc, abych se dostatečně zaškolila na svou pozici:-) Vrátila jsem se z nákupů a místo toho, abych se prokousávala kupou bankovních předpisů, které si musím nastudovat, tak prokrastinuji u psaní tohoto článku:) Tolik na úvod, jdeme k věci.



1. Dr. Popov Tea Tree spray
Perfektní společník, kterého jsem ocenila hlavně během letních nocí, kdy jsem se bránila útokům komárů:-D O produktu jsem se na blogu již zmiňovala, takže Vás odkážu na recenzi.

2. Dermacol Aroma Ritual sprchový gel sicilská pistácie
Už asi budu trapná, ale v oblíbencích se opět nachází sprcháč od Dermacolu z řady Aroma Ritual. Tentokrát s parfemací sicilské pistácie. Voní jako pistáciová zmrzlina, nejraději bych jej snědla:-D

3. Lady Gaga Fame
S nastávajícím podzimem konečně přišel ten pravý čas pro tento parfém, který mi voní podzimem. Dostala jsem jej od přítele k letošnímu Valentýnovi. Je to sladká orientální vůně, ve složení se nachází například med, šafrán, kadidlo či orchidej. Kromě toho, že parfém krásně voní, tak mě baví jeho originální design a také to, že jde o černou tekutinu, která při kontaktu s pokožkou zprůhlední. Bližší recenze zde.

4. Lambre tekuté oční stíny č. 05 Zlatý med
Stíny byly v květnovém Ladyboxu a přiznám se, že jsem je tehdy pouze vyzkoušela a šoupla na dno šuplíku. V srpnu jsem je našla při úklidu a začala používat. A musím Vám říct, že jsou naprosto bombastické. Dobře se s nimi pracuje, mají praktický aplikátor, drží celý den na svém místě a je to opravdu pěkný odstín, přesně podle mého vkusu. Navíc stíny se všem moc líbí, budu dělat hromadnou objednávku a stíny objednávat pro kolegyni z práce, kamarádku a tchýni:-) Zvažuju, že si koupím ještě další v jiných odstínech. Fakt pecka.

5. Astor Biq&Beautiful LovelyDoll mascara
Momentálně používám tuto řasenku a jsem s ní velice spokojená. Má zvláštní kartáček, díky kterému perfektně nalíčíte spodní řasy či ty blízko vnitřního očního koutku. Bližší recenze zde.


Pochlubte se, co jste si Vy oblíbily během minulého měsíce?

5 komentářů:

  1. Nad Fame uvažuju už docela dlouho - láká mě design :) a pak taky vůně, i když jsem ji nezkoušela... někde jsem četla, že je podbná Guess by Marciano, což je můj miláček na podzim, takže si myslím, že by mi vonět mohla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím si už čuchnout k té voňavce!

    OdpovědětVymazat
  3. Mě tedy stíny Lambre nedrží, vždy se slejou. :-/

    OdpovědětVymazat
  4. Tu voňavku mám na svém wishlistu, doufám, že se jí brzo dočkám, úplně jsem se do ní zamilovala!

    OdpovědětVymazat
  5. Od Lambre jsem si pořídila klasické duo stíny a jak vidím, udělala jsem chybu, měla jsem brát ty tekuté. Ty moje totiž na oku vůbec nedrží, ať dělám, co dělám.. do dvou hodin jsou fuč!

    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat