pondělí 23. září 2013

diegodallapalma

Prozkoumávat nabídku Parfums.cz mě baví, protože vždy narazím na zajímavé či neznámé značky kosmetických produktů. Dnes bych Vám ráda představila kosmetiku značky diegodallapalma. Pro beauty nadšence tato značka zas tak neznámá nebude, loni dokonce několik bloggerek mělo díky Parfums.cz možnost některé z jejich produktů vyzkoušet. I já jsem měla to štěstí, takže nějaká zkušenost tady je, i když velice malá.

Diegodallapalma je italská kosmetická firma, která se zabývá převážně výrobou dekorativní kosmetiky. Moc se mi líbí jejich obaly, které jsou velice jednoduché, převládají bílé obaly s černými detaily a popisky. Kosmetika na mě tak působí decentním, luxusním dojmem. Momentálně na e-shopu Parfums.cz probíhá akce, kdy kosmetiku diegodallapalma zakoupíte až se 75% slevou. Takže pokud jste toužily něco vyzkoušet od této luxusní značky, tak teď máte tu nejlepší příležitost. Já jsem vybrala pár produktů, které mě osobně nejvíce zaujaly z nabídky.

zdroj: www.parfums.cz


Objemovou řasenku Prima Visione jsem loni dostala k testování. Dělala opravdu krásné, přirozené a přitom dramatické řasy. Kartáček je plastový a má různé délky štětinek. Já jsem s ní byla velice spokojená, vůbec nevysychala a po půl roce používání "černila" stejně dobře jako první den. Jediné, co bych jí vytkla, že když jsem třeba přišla z venkovních mrazů do vyhřáté místnosti, tak se občas barva lehce otiskla na kůži. Plná cena řasenky se pohybovala okolo 600 Kč, teď je za cenu 119 Kč, takže ušetříte více jak 80 %.

Z nabídky mě velice zaujal make-up fixátor, což je fixační sprej, který si nastříkáte ze vzdálenosti 20 centimetrů na nalíčený obličej, čímž byste měly svůj make-up zafixovat na celý den. Nikdy jsem žádný přípravek takového typu neměla, ale představa, že se ráno namaluju, vše zafixuju a už se během dne nebudu muset přepudrovávat se mi zamlouvá:-) Nyní tuto vychytávku pořídíte za cenu 199 Kč.

Krémový kompaktní make-up. Kdysi jsem něco podobného měla od Max Factor a byla to fakt třída. S produktem se dobře pracovalo, nanášel se houbičkou. Kryl jako make-up a matoval jako pudr. Moc se mi líbí řešení balení tohoto od diegodallapalma, jehož součástí je i houbička k nanášení produktu a zrcátko. Produkt je k dostání v šesti odstínech, takže si vybere každá. Cena 366 Kč.

Asi nejvíce mě zaujala paleta očních stínů, která obsahuje celkem osm odstínů v tělových, hnědých a černých odstínech. Přesně moje barvičky:-) Stíny mají matné a krémové textury, takže s nimi vykouzlíte různé varianty líčení. Součástí palety je také zrcátko a oboustranný aplikátor stínů, na jedné straně pěnový a druhý konec je zakončen štětečkem na stíny. Tuto sadu nyní zakoupíte za cenu 389 Kč.

O punčochách ve spreji jsem už slyšela, ale zatím jsem je nezkoušela. Opravdu bych chtěla vědět, jestli po aplikaci takového přípravku nohy vypadají jako oblečené v punčochách. Sprej obsahuje částečky přírodního hedvábí, které dělají právě lesk jako punčochové kalhoty. K dostání jsou dva odstíny, natural za cenu 259 Kč a nebo bronze za 255 Kč.

Rýžový pudr je zcela transparentní a je tedy vhodný k zafixování make-upu, který tak déle vydrží a pleť je zároveň krásně zmatnělá. Cena tohoto produktu je nyní 239 Kč.

Diegodallapalma má v nabídce mnoho rtěnek, od těch klasických, s vysokým leskem, liftingových, perleťových až po nyní módní matné rtěnky. 85 % složek rtěnky je čistě rostlinných, neobsahují silikony. K dostání je celkem šest odstínů, například oranžová, vínová či nude barva. Cena rtěnek s matným efektem je 223 Kč.


Znáte značku diegodallapalma? Vlastníte něco od této italské dekorativní kosmetiky?

5 komentářů:

  1. La Palette už toužím zkusit dlouho :) až se naskladní, tak si ji pravděpodobně vezmu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Od téhle značky mám paletku a miluju jí naaprosto)

    OdpovědětVymazat
  3. o tejto značke počujem prvý krát ale v budúcnosti určite vyskúšam :)

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. od tejto znacky poznam len snowwhite paletku, nic ine :D a z tvojho vyberu sa mi najviac paci paletka aaa tiez puder :D

    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Všetky produkty, ktoré si vybrala by sa mi veru zišli :DDD Neviem sa rozhodnúť, ktorý viac ;-)
    Rada by som pozvala teba aj tvoje čitateľky na svoj blog, kde teraz prebieha "Veľká jesenná rozdávačka"
    http://modrapupava.blogspot.sk/2013/09/jesenna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat