sobota 4. května 2013

Spotřebováno: Duben

Duben je za námi a já za Vámi přicházím s pravidelnou měsíční rubrikou Spotřebováno. V dubnu se mi podařilo podívat na dno celkem šesti produktům.



1. Avéne termální voda
Používání termální vody je mou denodenní rutinou, používám ji hlavně večer, buď před nanesení obličejového oleje a nebo po aplikaci nočního krému. Někde jsem četla, že když po natření krémem ještě pleť přestříknete termálkou, tak se krém lépe vpraví do kůže. S blížícím se létem moje spotřeba termálních vod stoupá, používám ji i během dne na osvěžení a taky je výborná  na zklidnění slunečních spálenin. Trápí mě svědění vlasové pokožky, takže občas si ji i stříknu do vlasů pro zklidnění pokožky, zabírá to. Přiznám se, že žádný rozdíl mezi tím, jestli mám termálku Avéne nebo od Vichy nevidím, občas koupím i nějakou levnější vodu v drogerii.

2. Fenjal krémový deo roll-on
Tato kulička byla vážně super. Dostala jsem ji v sadě společně se sprchovým krémem a tělovým mlékem od přítelovy mamči. Má krásnou vůni, pokožku neslepuje a řekla bych, že i účinkuje. Teď mám opět svůj oblíbený od Rexony, ale jeho dalšímu pořízení se vůbec nebráním.

3. Dove Go Fresh antiperspirant
Okurkový Dove mě nijak nenadchnul, ale taky neurazí. Vůně je krásná, o tom nic, ale pořád mi přijde lepší moje milovaná Rexona Shower Clean, ať už ve spreji nebo v kuličce.

4. Essence 24hodinový ochranný balzám na ruce
O tomto krému jsem se už několikrát taky na blogu zmiňovala. Jablečno-skořicový punč byl jediným z loňské zimní limitky, který mě svou vůní zaujal. Určitě nezajistí 24hodinovou hydrataci, ale ta vůně byla boží, až je mi škoda, že už je krém spotřebovaný.

5. Pure Fiji exotický masážní a koupelový olej Karambola
Tento olej byl v listopadovém Ladyboxu, neustále jsem si jej šetřila pro jeho vůni. Ale zase taková pecka to nebyla, to mi přijde lepší tuhý kokosový olej. Původně jsem uvažovala o koupi velkého balení, sice se budu opakovat, ale ta vůně je boží, ale jen kvůli parfemaci dát více jak šest stovek za něco, co na 100 % nesplňuje moje požadavky by byla velká marnivost.

6. Bioderma Atoderm krém
Nejlepší tělové mléko! O tomto produktu jsem se už taky několikrát zmiňovala, recenze zde. Nic mi nezajistí tak vláčnou a vyživenou pokožku, krém navíc nemastí, takže ihned po aplikaci se můžete obléct, žádné čekání na vstřebání krému. Krém jsem se snažila si šetřit, protože to není levná záležitost. Ale jak jsem se zmiňovala ve včerejším článku, natrefila jsem v lékárně na akci 1+1 a tak mám litr produktu za 535 Kč, což už není taková hrůza. Pokud trpíte na suchou pokožku, máte ji citlivou, tak do něj určitě jděte. Neobsahuje žádné parabeny, parfemaci. Je vhodný i pro pokožku kojenců a dětí.


Používáte taky některý z těchto produktů? Kolik produktů jste "vypatlaly" za duben Vy?



7 komentářů:

  1. Zaujal mě Atoderm, asi se po něm v lékárně nebo na netu mrknu :-) Jablečný krém je vážně boží. O svém spotřebovánu jsem psala tady: www.u-sedmikrasky.blogspot.cz.

    OdpovědětVymazat
  2. ten fenjal vyzera super keby tak natrafim naň niekde :))

    pozyvam na naš blog http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem s Dove moc spokojená již několik let,na mě "funguje" dobře.Rexona je moje druhá oblíbená.Fenjal mám moc ráda také několik let,jakýkoliv jejich výrobek.

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký přehled! Atoderm, to je moje stálice! A v té akci 1 plus 1 zdarma se vyplatí i cenově. Rozhodně doporučuji kupovat si pouze ta velká balení. Moc mě potěšilo, že do něj přestali dávat parabeny. A dík za tip na deodorant od Rexony Shower clean :).

    Moje spotřebováno za duben je tady:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/05/spotrebovano-dubnova-bilance.html

    OdpovědětVymazat
  5. Krémy od essence miluju, ale uhle limitku jsem zrouvna nestihla. Ale mám 3..DD

    OdpovědětVymazat
  6. hezký přehled :) chtěla bych vyzkoušet tu Biodermu :)

    OdpovědětVymazat
  7. essence krémik - úplne najsamlepší :))

    OdpovědětVymazat