pátek 31. května 2013

Proč nakupovat na Parfums.cz?

Zdravím Vás.
Pravidelní čtenáři ví, že dlouhodobě spolupracuji s Parfums.cz, že se zde každý týden objevuje článek s tipy na produkty z tohoto e-shopu, které stojí k zakoupení. Nebojte, spolupráce není důvodem, proč tento e-shop vychvaluji, ale co je hlavní, tak to, že jsem jejich dlouholetou zákaznicí. Proto bych dnešní článek ráda věnovala souhrnu, proč jsem si tento e-shop tak oblíbila.

Široký sortiment
Parfums.cz nabízí snad vše z kosmetického světa, na co si vzpomenete. Najdete zde široký výběr parfémů, také pečující a dekorativní kosmetiku, vlasové produkty. V e-shopu je možno zakoupit značky, které jsou exkluzivně k dostání pouze právě tady, například BrushArt. Díky Parfums jsem objevila pro mě nové značky, jakými je třeba Diet Esthetic, Paese, Babaria či Kallos nebo diegodallapalma.


Příznivé ceny
Dají se zde sehnat produkty za velmi příznivé ceny, parfémy jsou někdy i mnohonásobně levnější než v kamenné parfumerii. Každý týden zde probíhají akce na vybrané parfémy a kosmetiku. Občas se také objeví nějaká výhodná akce, kdy k zakoupenému produktu dostane další zdarma a podobně.


Přehlednost e-shopu
Hledání produktů je velmi jednoduché. Můžete vyhledávat buď podle konkrétních značek nebo podle sortimentu, tzn. mezi parfémy, péčí o pleť, o tělo či vlasy, make-up...V dané kategorii ještě lze vyhledávat podle druhu zboží, značek, typu pleti a podobně. Je zde spousta možností, jak zboží efektivně filtrovat a dostat se tak ke vhodnému produktu.


Popis zboží
U většiny produktů naleznete podrobný popis daného artiklu, u parfémů včetně složení vonné kompozice. Také je ke zboží přiloženo mnoho detailních fotografií. Pod výrobkem vidíte v jakých variantách jej lze zakoupit (varianty podle velikosti balení, barevného provedení...). U každé možnosti navíc vidíte, kolik kusů je momentálně k dostání, pokud daný výrobek je zrovna vyprodaný, tak stačí kliknout na políčko Hlídat dostupnost zboží, poté zadáte e-mail, kam Vám má být zaslána informace, že zboží je opět skladem. A taktéž se na dané stránce produktu zobrazují další podobné produkty od dané značky. Vše vidíte přehledně na jedné stránce.


Hodnocení zákazníků
Velmi pozitivně hodnotím možnost vkládání hodnocení zákazníků k daným produktům. U některých výrobků si můžete přečíst sáhlodlouhé recenze v řádech desítek komentářů. Rozhodování o koupi produktu je pak jednodušší, když čtete kolik lidí je či není s daným produktem spokojeno.


Dárek k nákupu
Ke každému nákupu automaticky dostanete dárek v podobě vzorků kosmetiky či parfémů, vždy vybíráte z nabídky několika vzorků.


Možnost osobního odběru
Jeden z hlavních důvodů, proč zde nakupuji. Jednak nerada zbytečně utrácím za poštovné, když nemusím, a také nemám moc možností, kdy si balíček převzít od přepravní společnosti či pošty. Takže osobní odběr je pro mě skvělým řešením. Možnost osobního odběru máte v Praze, Brně či Ostravě. Za zboží můžete zaplatit až na výdejním místě, navíc Vás o dodání zboží na výdejnu informují e-mailem a smskou, takže máte přehled od kdy jsou věci pro Vás připravené.



Nakupujete také na Parfums.cz?


20 komentářů:

  1. Zrovna je na blogu u butterflies-dream že dvakrát dostala padělek od Parfums.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nemám problém, jsem spokojená.

      Vymazat
    2. souhlasím s Martinou, já nakoupila u nich asi 7 parfémů a všechno jsou to padělky, s reklamací jsem měla též problémy, stačilo pohrozit a naštěstí peníze vrátili a zboží převzali zpět.

      Vymazat
  2. Souhlasím téměř se vším, ale právě popis výrobků u spousty a spousty věcí chybí. Je tam pouze hláška, že popis se připravuje. Jinak na parfums chodím moc ráda a mám zrovna v plánu udělat velkou objednávku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, snad se časem dočkáme doplnění popisků:) A co bude obsahovat Tvoje mega objednávka?

      Vymazat
  3. Nakupuju docela pravidelně, poslední dobou spíš dárky pro ostatní. Na něco narazím na blogách, vyzkouším a pak to kupuju všem k narozeninám, Vánocům,... :D

    OdpovědětVymazat
  4. u nas na parfums.sk tiez chyba vela popisov tovaru, inak tam nakupujem rada hlavne kvoli nizkym cenam a moznosti osobneho odberu.

    OdpovědětVymazat
  5. Bohuzel jsem taky nakoupila a slo o padelky. Rozhodne nedoporucuju. Poznate to hlavne u svych oblibenych vuni, ktere znate jako sve boty.

    OdpovědětVymazat
  6. souhlas se vším, jinde ani nemá cenu kupovat :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Zatím ne, ale možná někdy v budoucnu, uvažuji nad tím :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zkušenost teda s e-shopem nemám, ale mé okolí ano... Buď šlo o padělky a nebo naopak byly vůně ŘEDĚNÉ! Ale není to jen na parfums.cz... Mám dojem že to dělají i na krasa.cz a el-nino, ale tím si nejsem už tak jistá, neb z tama jsem neobjednávala a ani nikdo ode mne z okolí, neb po zkušenosti s parfums jsou k těmto kosmetickým českým e-shopům více jak 70% slevama hodně skeptičtí.

    OdpovědětVymazat
  9. Co víte o těchto strákách? Já jsem o tom ještě neslyšela, což mě velice mrzí, mám moc ráda kosmetiku…

    OdpovědětVymazat
  10. Chtěla bych doporučit nějaký krém oční a taky bych potřebovala se zbavit pórů, co by jste mi doporučovali na tyto problémy.

    OdpovědětVymazat
  11. Jaký dárek by jste mi doporučovali pro mého přítele narozeninám? Přemýšlím nad parfémkem..

    OdpovědětVymazat
  12. Chtěla bych si udělat radost a zakoupit si nějaké pořádné krémy, proti vráskám.

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den, moc ráda bych se Vás zeptala, co používáte proti celulitídě =)

    OdpovědětVymazat
  14. Taky bych z toho byla nadšená, miluju dárky z kosmetiky

    OdpovědětVymazat
  15. Já jsem taky veliký spotřebitel kosmetiky, moc ráda se fintím =) A taky odebírám spoustu přípravků od značky Parfums

    OdpovědětVymazat
  16. Ahojky mě moc pomohl tanto krémík http://www.parfums.cz/la-skinny/care-telovy-krem-proti-celulitide/

    OdpovědětVymazat
  17. na parfums vyjde spousta vecí o dost levneji...a zatím se mi nestalo, ze by neco bylo redené nebo nekvalitní.

    OdpovědětVymazat