úterý 7. května 2013

Oblíbená kosmetika: Duben

Další pravidelná rubrika, tentokrát oblíbenci měsíce.



1. L´Occitane krém na ruce s bambuckým máslem
Tento krém byl na mém wishlistu a díky akci na FB stránkách, kdy se stačilo stát novým fanouškem L´Occitane a pak Vám přišel letáček s kódem, který jste odnesli do prodejny a výměnou dostali 10 ml balení krému, si jej můžu z mých přání odškrtnout. Krém je vážně skvělý, dokonce uvažuji o koupi plného balení, ale ta cena (575 Kč za 150 ml) je za krém na ruce i na mě moc. Ale když on je tak skvělý:-D No, uvidíme. Krém se dobře roztírá, rychle vstřebává. Na rukou vytvoří ochranný film, ale zároveň je nezmastí, takže si klidně ruce namažu krémem a jdu třeba pracovat na PC, bez toho, abych měla upatlanou klávesnici. A taky příjemně nevtíravě voní.


2. Swisso Logical oční krém
Troufám si říct, že je to ten nejlepší oční krém, jaký jsem kdy měla. Jde sice pouze o 5 ml vzorek, který se nacházel v dubnovém GreatBoxu, ale nějaký ten měsíc mi určitě ještě vystačí. Stačí ho nanést opravdu malé množství. Budu stručná, oční krém má příjemnou texturu, skvěle hydratuje oční okolí, zjemňuje jej a navíc je jemně parfemovaný, tu vůni miluji. Škoda, že plné balení stojí více než 900 Kč.


3. Bel vlhčené odličovací tampóny s tonikem Aloe Vera
Zmiňovala jsem se o nich v minulém článku. Jsou vážně super, ta vůně je úžasná, dobře čistí. Skvělý společník na cesty. 30 ks vlhčených tampónků pořídíte za cca 80 Kč.


4. Saloos bio regenerační obličejový olej Levandule
Kosmetika Saloos se stává součástí mé každodenní kosmetické rutiny, tato kosmetika si mě stále více získává, neboť co od nich vyzkouším, to stojí za to a bezmezně si to zamiluji. Měla jsem už od nich stejný obličejový olej s parfemací Růže a byl boží, recenze zde, teď jsem zkusila něco nového. Levandulový olej bych řekla je vhodnější pro ty, které trápí akné, ten růžový je vhodnější pro suchou a zralejší pleť. Přiznám se, že růžový olej mi voněl více, naprosto jsem si jej zamilovala. Levanduli miluji a nemůžu říct, že mi nevoní, právě naopak, voní božsky, ale mému nosánku více lahodil ten růžový, prostě láska na první přičichnutí. Ale tak zase ta levandulová esence uklidňuje a s levandulovým olejem na obličeji se usíná jedna báseň. Moc oceňuji provedení těchto obličejových olejů, to kapátko je velmi praktické. Obličejový olej nanáším na zvlhčenou pleť termální vodou a rozetřu po něm jednu, maximálně dvě kapky. Na noc na pleť teď prakticky nic jiného než regenerační obličejový olej nenanáším, noční krémy jsou dávno pasé. To ale neznamená, že se olej nedá používat i na denní použití, pod make-up, protože opravdu, když olej nanesete na navlčenou pokožku, tak se okamžitě vsákne, takže žádná mastnota, ale pouze vyživená a hydratovaná pokožka. Za mě top produkt nejen měsíce dubna! 20 ml oleje pořídíte cca od 150 Kč.


5. Diet Esthetic Aloe vera gel
Tak tento produkt mě několikrát zachránil při psaní DP. Aby jste to dobře chápali, tak ustavičným sezením u PC a psaním práce mi tak natékaly nohy, že jsem už byla bezradná. Jediný tento gel je dostal zpět do formy, ta okamžitá úleva byla k nezaplacení. Gel jsem kupovala na Parfums tady a troufám si říct, že gel z aloe vera by měl být povinně součástí každé domácí lékárničky, neboť je dobrý na zklidnění podrážděné a spálené pokožky, chladí, prostě má všestranné využití.


A co jste si Vy oblíbili během měsíce dubna?

13 komentářů:

  1. Taky jsem ten krém na ruce dostala a moc mě neuchvátil asi tím silikonem. Nemám ráda krémy na ruce, které nedodají hydrataci a ulevu ale jen tu kuzi obalí právě tím silikonem :/ myslím, ze najdes levnejsi s podobnym ucinkem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se, že se ve složení výrobků moc nevyznám a u tohoto krému jsem ho vůbec nezkoumala:) Mě právě přijde, že ruce hydratuje, mám je po celý den vláčné, i když si ruce několikrát umyju a nenanesu další vrstvu krému, ale tak možná že za mým pocitem vyživených rukou stojí právě ten silikon:)

      Vymazat
    2. Asi jo, mamce ty silikonové taky vyhovují, mě vůbec, namazala jsem se tím krémem jak jsem dočetla tvůj článek a za 10 min jsem musela znovu:/

      Vymazat
    3. Ja mam rovnake skusenosti ako Eve, mala som dokonca cele balenie.. Ale niektore vyrobky maju fakt super!!!

      Vymazat
  2. Olejíčky Saloos jsem si taky moc oblíbila a chystám se časem i na tu Růži...Dobrý oční krém, aby člověk pohledal, škoda, že ta cena je fakt přemrštěná...

    OdpovědětVymazat
  3. ten poslední výrobek mne hodně zaujal, možná bych ho vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  4. Napsala bys prosím něco o tom Aloe Vera gelu? Hodně mě zaujal:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Udělala jsem na něj samostatnou recenzi. http://mylifestyleblog.blogspot.cz/2013/05/diet-esthetic-aloe-vera-gel.html

      Vymazat
  5. ten prvni krem pouzivam celou zimu, je super, a ta kace mi unikla:/
    mimochodem zvu te ke mne na giveaway o kozenou crossbody kabelku
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  6. já teď píšu bakalářku a mám to úplně stejný./ jsem úplně hotová, protože mi na ty nohy nic nezabírá, ale na ten gel jsi mě hrozně nalákala, takže moc děkuji za radu.))

    OdpovědětVymazat
  7. Olej na obličej os Saloos jsem si nedávno koupila taky, koupila jsem Rosalinu, měla jsem opravdu hodně akné, a nevím čím to, ale po asi dvoutýdením používání se moje pleť dává dokupy. Nechci to zakřiknout, protože jsem z ní byla už fakt zoufalá, a nevím jestli je to tím olejem, každopádně nic jiného jsem v péči o ni nezměnila, stravu mám furt stejnou. Ale dávám si ho teda víc kapek :D netroškařím :D

    OdpovědětVymazat
  8. ten krém na ruce bych zkusila ráda, ale ta cena mě hodně odrazuje :D
    Střípky z mého života

    OdpovědětVymazat