čtvrtek 30. května 2013

Květnový GreatBox

Nedávno mi přišla květnová edice GreatBoxu (děkuji za poskytnutí krabičky ke zrecenzování), všechny produkty od té doby poctivě testuji, takže Vám můžu podat podrobný report, co na jednotlivé produkty říkám a jak se mi vůbec obsah boxu líbil.

Krabička má stále stejný design, akorát boční nálepky jsou jiné než minule, tentokrát srdíčkové. Zaujala mě hmotnost boxu, na potěžkání byl docela těžký, takže jsem se těšila, co že se uvnitř ukrývá.


No i když, abych řekla pravdu, tak zas takové překvapení to pro mě nebylo. Tím, že s GreatBoxem spolupracuji a píšu pro ně články, tak jsem dopředu věděla, jaký že obsah bude. Ale i tak na mě uvnitř čekalo překvapení v podobě jednoho vzorku, který původně v boxu neměl být. Květnová edice obsahuje 4 plné produkty, 1 cestovní balení, 1  větší vzorek a 2 vzorečky.



Jogurtový tělový krém, Fleur de Santé
Tak z tohoto produktu mám vážně radost. Krém překrásně voní, jako malinový jogurt. Ideální krém na letní dny a to nejen díky té opojné malinové vůni, ale také konzistenci. Krém je lehoučký, dobře se roztírá. I když nejde o hutný krém, tak pokožce uleví od suchosti a vyživí ji. Krém se rychle vstřebává a nezanechává mastný pocit na těle. Navíc vůně se drží na pokožce poměrně dlouho. Naprostá spokojenost. Mnohé z Vás už jsou možná na umisťování kosmetiky FdS do boxů alergické, já to mám naopak. FdS znám už několik let, kdysi mě jejich kosmetikou zásobila přítelova mamča a ať jsem měla od této značky cokoliv, tak jsem byla nadšená. Za mě je to nejlepší kosmetika, která prodává formou katalogů. Krém je v plném balení, které má 200 ml a jeho cena je 279 Kč. 


  Vlasová voda březová, Bione Cosmetics
Z tohoto produktu mám taky velkou radost. Je to moje první věc od Bione a zatím spokojenost. Březová vlasová voda má upravovat ph vlasové pokožky, prokrvovat ji, vlasy by měly být po použití vyživéné, lesklé. Vodu používám už asi deset dní, aplikuji na pokožku hlavy večer před spaním. Voda má příjemnou parfemaci. Taky použití je snadné, nic nemusíte vylévat do rukou a pak složitě dostávat ke kořínkům vlasů, stačí sestřihnout konec hrotu aplikátoru a je to. Informace na lahvičce, že voda vystačí až na 120 použití jistě potěší a opravdu, téměř nic mi po těch skoro dvou týdnech používání z obsahu neubylo. Vlasová voda je v plném 220 ml balení a stojí 32 Kč. 



Vlasový balzám Pearl Complex, Farouk Royal Treatment
Doma už mám miniverzi podobného balzámu, konkrétně tekutého hedvábí Biosilk a musím říct, že tento je mnohem lepší. A navíc překrásně voní a ta vůně se drží ve vlasech po celý den. Balzám obsahuje perlový a lanýžový extrakt, který vlasy vyživí. Zdá se mi, že po jeho použití jsou vlasy lehčí, nezatížené, narozdíl od Biosilku. Nemůžu se té vůně balzámu nabažit, takže jej používám klidně i ráno a večer. Je fakt boží. Jde o minibalení, které má 15 ml, jeho cena je 59 Kč. 



Lesk na rty, Lavera
Další plný produkt květnové edice. Přiznám se, že když jsem zjistila, že v boxu bude lesk, tak jsem hned počítala s tím, že jej předám dál. Já totiž lesky na rty vůbec nepoužívám, nemám ráda ten ulepený pocit na rtech, takže u mě v kosmetické taštičce se celoročně objevuje maximálně jeden lesk, který navíc používám velmi sporadicky. Ale byla jsem zvědavá, jaký že bude lesk, který je přírodní, který obsahuje bambucké máslo, komplex vyživujících olejů a další pečující složky. A udělala jsem dobře. V boxu jsem měla lesk v odstínu 01 Shinning Star, což je nenápadná téměř průhledná barvička s jemnými třpytkami. Třpytivou dekorativku nemám ráda a tak jsem potěšena, že třpytky jsou velmi nenápadné, i s odstínem jsem spokojená. Lesk jsem zkoušela nanést na rty samotný, také na rtěnku, obě varianty mi vyhovují. Lesk rty opravdu vyživuje, jsou vláčné, já ho beru spíše než jako lesk, tak jako vyživující balzám na rty, který navíc dodá rtům na plnosti a šťavnatosti. Nedělá na rtech ulepený pocit a taky příjemně voní/chutná :-) Lesk stojí 249 Kč.


Kromě lesku na rty byly v boxu také dva vzorečky krémů od Lavery, konkrétně regenerující denní krém a matující vyrovnávací krém. 



Balzám na rty, Amoené
Pomád a balzámů na rty není nikdy dost. Nevím, jak to máte Vy, ale já jsem na nic doslova závislá, rty si balzámem přemáznu tak jednou za dvacet minut a musím ho mít neustále u sebe. Mám jich rozdělaných hned několik, v každé kabelce je minimálně jeden, pak mám jeden na pracovním stole, na nočním stolku, v práci na stole, u našich je jeden pohotovostní, na chatě....a mohla bych pokračovat. Jakmile ho zapomenu, tak jsem nervózní a neustále na to myslím a není se mnou řeč:-) Takže vzhledem k mé závislosti a spotřebě uvítám jakýkoliv produkt pečující o suché rty. Tento balzám je s pomerančovou příchutí, obsahuje vitamin E. Není špatný, ale doma mám lepší balzámy. Tento má své čestné místo na pracovním stole. Stojí 28 Kč.



Saloos hydrofilní odličovací olej Růžové dřevo
Tento produkt neměl být původně v boxu umístěn, takže na mě uvnitř čekalo i nějaké to překvapení. Jsem za něj ráda, protože momentálně mám doma plné balení přesně tohoto produktu, který právě testuji. Jsem s ním maximálně spokojená, takže tento vzorek si schovám na cesty.



Květnová edice GreatBoxu se mi naprosto strefila do vkusu s výrobky, s některých mám radost, z jiných jsem naprosto nadšená. Jako vždy na závěr vyčíslení hodnoty boxu, v případě květnového GreatBoxu se dostáváme na hodnotu kolem 650 Kč.

P.S. GreatBox na svém FB avizoval, že bude probíhat akce pro nové předplatitelky, které si svůj první GreatBox mohou objednat za pouhých 99 Kč + 50 Kč poštovné. Obsah je namíchán z produktů, které se objevily v různých edicích, více info zde.


Co říkáte na obsah květnového GreatBoxu? Máte jej taky?


11 komentářů:

  1. Sice pro mě věci moc zajímavé nejsou, nepoužívám tyhle značky nebo produkty ráda a stejný saloos už mám z LB, ale teda tahle edice už hodnotou je asi nej od GB, co kdy měli. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Původně jsem myslela, že je to ten britský box, ale to jsem si spletla s Glossyboxem :)..jinak jsem na tom stejně jako ty, ujíždím na balzámech a všude mám nějaký rozdělaný, takže tento pomerančový by se u mě taky neztratil...takže ten mě kupodivu zaujal nejvíce :).
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Já si nemůžu pomoct, ale pokud je pro mě Senzabox propadák, pak se Greatbox ani nedostal do umístění =/

    OdpovědětVymazat
  4. Já teda nevím ale greatbox bych si asi neobjednala.. Možná tak Ladybox.

    OdpovědětVymazat
  5. o tomto boxe som zatial nepočula ale zatial sam mi najviac pači myslim obsah ...balzamy na pery to je tiež moje tak sa zhodneme :)) Romy

    OdpovědětVymazat
  6. docela zajímavý box, zaujal mě víc, než ty od konkurence :)

    OdpovědětVymazat
  7. nemůžu si pomoct, ale pro mě je to pořád nuda :-/ oproti minulým vydáním je ale určitě lepší.

    OdpovědětVymazat
  8. Ajajajaj........kdybych objednala, byla bych naštvaná....jako není to nějak moc špatné, ale skoro všechno už tu bylo :-( Farouk by potěšil, Saloos už jsem měla a nevadil by mi /je bájo, ale mám velký/. Březová voda originální, ale pak se zas nabízí otázka proč si boxy kupujeme... Nakoenc to tak hrozné není, ale prostě žádné juchání by se nekonalo. A na Laveru jsem z boxů už taky alergická. Ty se taky musí nacpat všude :-/

    OdpovědětVymazat
  9. Tenhle Greatbox vypadá docela zajímavě, určitě mnohem lépe, než nějteré předchozí edice. Že by se blýskalo na lepší časy?

    OdpovědětVymazat
  10. Great box mě zaujal mnohem víc, než konkurenční boxy.. pokud se jednou rozhoupám a nějaký si objednám, bude to určo od této firmy..

    http://www.fczelkamaya.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Hmm, že bych si jeden měsíc objednala i Greatbox? :-)

    OdpovědětVymazat