úterý 14. května 2013

Dubnový Senzabox

Zdravím Vás, dnes si dáme recenzi na další krabičku krásy. Konkrétně půjde o dubnovou edici Senzaboxu.

Koncept krabiček krásy se mi velice líbí, ale abych řekla pravdu, tak já osobně moc nemám ráda překvapení, ani v normálním životě, jistota je prostě jistota:-) Obsah dubnového Senzaboxu se mi tak zamlouval, že jsem krabičku prostě objednala. Jednak v něm byly věci, které jsem si stejně chtěla koupit nebo aspoň vyzkoušet (Rexona, Vichy BB, Yankee Candle) a ta krabička se jim tak povedla, že už jen kvůli ní jsem Senzabox chtěla mít doma. Paradoxně zelenou vůbec nemusím, ale jarně vyladěná krabička je zatím podle mě tou nejkrásnější, která se na trhu objevila. Za design palec nahoru. I logo Senzaboxu se mi líbí, rozhodně se mi líbí více než to konkurence, je takové dívčí a zároveň nenápadné, neruší mi vzhled krabičky. Oceňuji, že je box z lesklého otíratelného materiálu, takže se neupatlá. Určitě v mé domácnosti najde uplatnění, zaujme čestné místo:-)


Dubnová edice byla plná skvostů, proto jsem taky objednávala (i když přiznávám, že i design krabičky mě velmi v nákupu ovlivnil:-D). Uvnitř bylo něco na pleť, něco na vlasy, na tělo, nějaká ta dekorativka. Dokonce ani s tím, že byl uvnitř ne zcela kosmetický produkt, tedy vonný vosk, nemám problém, ba naopak:-).


Vichy Idealia vyhlazující a rozjasňující péče s kombuchou 
+ 2 Vichy vzorečky
Nejprve jsem myslela, že se jedná o nějaký produkt bojující s vráskami a tak jsem byla rozhodnutá jej darovat mamči. Omyl, krém je určen pro ženy bez omezení věku, a typu pleti. Je určen k rozjasnění a vyhlazení pleti. S Vichy už mám nějaké zkušenosti a kromě jejich termální vody jsem s produkty dvakrát spokojená nebyla. Vadí mi jejich poměrně silná parfemace. U tohoto produktu tomu není jinak, má silnou citrusovou parfemaci, aspoň já to jako citrusy vnímán. I přesto jsem se přemohla a krém vyzkoušela. A jsem překvapená. Po čase mi parfemace přestala vadit, naopak jsem si ji celkem oblíbila. Pleť je po použití krému příjemné vláčná a hebká na dotek. I nějaké to rozjasnění vidím:) Nejspíš jej i přes konečnou spokojenost daruji mamči, protože mám doma jednak rozdělaných několik krémů a navíc mamka má Vichy ráda a tento krém chtěla vyzkoušet.
Jedná se o vzorek, který má 15 ml, troufám si říct, že tak na měsíc zkoušení toto balení vystačí.

Kromě Vichy krému byly v Senzaboxu také dva vzorečky ze stejné řady, konkrétně Idealia Pro hloubkový korektor pigmentových skvrn a Idealia BB Cream. Tak vzorek přípravku na pigmentové skvrny pošlu dál, nejspíš jej přenechám tetě, protože skvrnky mě netrápí. A ze vzorku Vichy BB krému mám radost, protože jsem jej zkoušela v lékárně a docela mě nadchnul, takže jej podrobím aspoň trochu detailnějšímu ozkoušení.


Ziaja krém na ruce s kozím mlékem
Kozí řadu od Ziaji moc dobře znám, měla jsem z ní tělové mléko a oční krém. Tahle řada voní božsky, takže i na krém na ruce jsem se moc těšila, až jej vyzkouším. Ano, krém překrásně voní, i celkem hydratuje. Oceňuji, že není příliš mastný, že se ihned vstřebá. Sice znám lepší krémy na ruce, které intenzivněji hydratují, ale jsem celkem spokojená, ta parfemace zastínuje drobné nedostatky v hydrataci:)
Krém je v plném 80 ml balení, jeho cena je 55 Kč.


Wella Professionals SP Perfect Hold lak na vlasy
Blogosvětem proletěla aféra s prošlými vzorečky šamponu a masky od Welly, které byly umístěny v boxu. Cením si postoje Senzaboxu, který následně tuto záležitost řešil se zákaznicemi, které prošlé výrobky obdržely. Těm, které si box objednávaly až po masovém vypuštění krabiček do oběhu bylo nabídnuto, že místo těchto produktů obdrží jiný produkt od Welly. Nemám s tím problém, naopak jsem ráda, protože šamponů a masek mám doma kvanta a kdoví, kdy bych se dostala k jejich testování, takže bych je nejspíš z důvodu data expirace vyhodila. Takže lak na vlasy mi udělal větší radost. Obecně sice stylingové prostředky na vlasy typu vosky, gely, pěnová tužidla nepoužívám, jediné, co u mě doma najdete je právě lak na vlasy. Tím, že jej používám jen občas, tak jsem si vždycky vystačila s nějakým za pár kaček, prostě kupuju jen to, co mě nejdřív zaujme v drogerii a je levné. Ale po vyzkoušení tohoto laku budu tomuto typu produktů určitě věnovat větší pozornost. Konkrétně tento lak na vlasy totiž perfektně fixuje a nedělá efekt ulepených, uplácnutých vlasů, což mi ty levné dělaly. Jako plus beru to, že při aplikaci laku si nezamoříte koupelnu, celkem mi i lak voní. Takže já jsem unešená a možná se i poohlídnu po plném balení. Toto balení je v miniverzi o objemu 50 ml, takže super do kabelky, na cesty.


Rexona Maximum Protection antiperspirační krém
Jestli mě něco z boxu naprosto dostalo, tak tento výrobek. Rexonu jsem si oblíbila a používám od nich jak antiperspirant ve spreji, tak deo kuličku, takže jsem byla zvědavá, jestli přijdou ještě s něčím lepší. A přišli. Antiperspirační krém splňuje naprosto vše, co má napsáno v popisu. Nedráždí pokožku, nedělá skvrny na oblečení, voní a co je hlavní, tak to, že je opravdu účinný v boji proti pocení. Krém nanáším podle návodu večer po sprše, ráno akorát podpaží přejedu roll-on kuličkou taky od Rexony, mám tak lepší pocit, než kdybych podpaží nijak neošetřila:-) A opravdu se méně potím. O tomto produktu se teď hodně píše, z mnoha blogů na mě vyskakují jeho recenze, které jsou kladné, což svědčí o jeho účinku. Takže, kdo ještě nezkoušel, tak určitě jděte do něj.
V boxu bylo plné 45 ml balení, které stojí kolem 150 Kč.


vzorky BB krémů Skin79
Tak vzorečky BB krémů mě také potěšily. Mým oblíbeným BB krémem je Missha M Perfect Cover, který mi naprosto vyhovuje. Ovšem je poměrně hodně krycí, takže na léto by to chtělo nějakou lehčí verzi. Tak uvidíme, jestli svého favorita nenajdu mezi některým z BB krémů od Skin79. Zatím jsem vzorky nezkoušela, takže nemůžu říct konečný verdikt, ale jejich umístění do boxu mě opravdu potěšilo.


Yankee Candle vonný vosk
Od YC jsem toužila něco vyzkoušet, stále chodím kolem jejich svíček v obchodech, ale nemůžu se rozhodnout, kterou vůní si konkrétně koupit (dejte mi tip na Vaší oblíbenou YC!), takže z vosku jsem také měla radost, aspoň proběhlo první seznámení s touto značkou:-) V mém boxu byl vosk v parfemaci Vanilla Cupcake, který celý box dokonale provoněl, krásná vůně. Vosk jsem už taky stihla vyzkoušet a stejně skvěle, jak voní v pevném stavu, tak voní i po rozpuštění v aromalampě. Opět nadšení.
22g vosk stojí cca 45 Kč.


Kromě produktů bylo v boxu několik letáčků, slevový kód na nákup a průvodní dopis, který byl laděn do stejného designu jako krabička samotná. Jo, abych nezapomněla, krabička byla vystlána papírovou slámou, která má chránit produkty při přepravě před jejich poškozením...vše přišlo v pořádku:-)


Pokud bych měla shrnout obsah boxu, tak jsem velmi spokojená. Veškeré produkty mě zaujaly a jsem ráda za možnost jejich vyzkoušení. Oceňuji, že v krabičce bylo od všeho něco, že nebyla krabička zaměřená třeba jen na péči o tělo, ale že si na své přišlo více části těla:-D V boxu byly celkem 3 produkty v plném balení, 2 v cestovní miniverzi a dále 8 vzorečků k vyzkoušení. Co se týče celkové hodnoty boxu, tak podle mých propočtu se dostáváme na částku přesahující 500 Kč.


A co Vy, máte taky svůj dubnový Senzabox? Co Vás z obsahu nejvíce zaujalo?

6 komentářů:

  1. tenhle box se jim moc povedl, přijde mi jako jeden z nejlepších :)

    OdpovědětVymazat
  2. mně také asi nejvíc zaujal antiperspirant. Vážně se s ním vůbec nepotím, je to zázrak!

    OdpovědětVymazat
  3. velmi povedene! laka me ten lak na vlasy
    mimochodem zvu te ke mne na novou giveaway o kozenou kabelku:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  4. o senzabox som ešte nepočula zaujimave veci :) romy

    http://aj-ro-na.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. ten vonný vosk bych také ráda zkusila :-)

    OdpovědětVymazat