neděle 19. května 2013

Dubnový Ladybox

Během dubna se ke mě dostaly všechny tři beauty boxy, které jsou k dostání na českém trhu. Ke koupi Ladyboxu mě přiměla hlavně rtěnka MeMeMe. A co na ni a ostatní produkty z dubnové edice Ladyboxu říkám?

Nejdřív bych ale chtěla zhodnotit samotný box, i ten přece dělá dobré jméno celému konceptu:) Ze všech tří boxů je ten "ladyboxí" nejpevnější, vyroben z pevného materiálu. Dubnová edice měla světle růžový obal a i přesto, že moc růžovou nemusím, tak se box líbí. Je takový dívčí, něžný. Kombinace se stříbrnou, v které je vyobrazeno logo boxu, se mi taky zamlouvá. Jediné, co bych vytkla, tak je úprava materiálu, neboť na boxu jsou po čase vidět stopy otisků prstů. Kdyby byla krabice z lesklého materiálu, tak bych byla spokojená na 100 %.



Krabička byla vystlána papírovými harmoničkami v černém provedení. Kromě produktů se uvnitř ukrývaly nějaké ty letáčky a průvodní dopis. Co se týče dopisu, tak ten má Ladybox nejpromakanější. Ať už jde o text, popis produktů, tak i designové provedení a materiál papíru. Palec nahoru.



A konečně se dostáváme k obsahu. V boxu bylo celkem 6 produktů, z toho 2 v plném balení, 3 v cestovní verzi a jeden vzoreček.



Anatomicals sprchový gel
Upřímně, byla bych raději, kdyby místo gelu bylo v boxu cokoliv jiného od této značky. Jednak své oblíbené sprcháče jsem už nalezla a na sprchových gelech mi nejpřijde zas tak něco zvláštního, co by mě mělo oslovit a přijmout k tomu, abych dále prozkoumávala produkty od této značky. Ale zas chápu, že sprcháčem se zavděčíte téměř každému, že na výběru takového produktu se nedá celkem nic pokazit. Oceňuji provedení balení a vtipnost textů, ale to je asi tak všechno. Na mě vyšel "krvavý" sprcháč a kromě rudé barvy na něm není nic výjimečného. Prostě vůbec nevoní. Jo, kdybych měla v boxu tu kávovou verzi, tak bych byla určitě nadšenější.



Eveline sprchový peelingový masážní gel proti celulitidě
Z tohoto produktu mám radost, protože i když kosmetiku Eveline znám, tak jsem od nich nikdy nic nezkoušela. Už jenom to balení se mi líbí, ta kombinace barev je tak pozitivní, že bez toho, aniž bych tento produkt vyzkoušela, tak už do něj vkládám důvěru a věřím, že účinkuje, že jeho výsledky budou stejně pozitivní jako ty barvičky:) Vidět tento peeling v obchodě vedle dalších produktů od jiných značek, tak bych asi díky tomu obalu sáhla právě po tomto produktu. Docela se mi zamlouvá i ta vůně, je taková zvláštní, až je mi příjemná a na pokožce se docela drží. Určitě si neslibuju, že po jeho pravidelném používání budu mít hladkou prdelku bez jediného ďolíčku, ale v zásadě jsem s ním spokojená a nemít doma jiné tělové peelingy, tak si možná i to plné balení koupím.



Kiss My Face Whenever šampón a kondicionér
Tyto vlasové produkty byly hned za lákadlem jménem MeMeMe rtěnka druhým impulsem k nákupu Ladyboxu. Sice mám pár favoritů mezi šampóny, které si celkem s mými vlasy rozumí, ale stále se snažím hledat něco dalšího, nového, co by s mými vlasy vytvořilo dokonalou symbiózu. Doufala jsem, že to bude tato značka, když obsahuje samé fajn věci a je, jak tvrdí, 100 % přírodní. Ale čistá příroda si holt s mou hřívou nerozumí, což je škoda. Šampón a kondicionér jsem použila jen jednou a už nikdy více! Mé vlasy po umytí vypadaly jako nemyté, byly celé umaštěné. Nic no, nezbyde mi nic jiného, než se vrátit k šampónům narvaným silikony, parabeny a dalšími škodlivinami, protože raději budu na vlasy dávat tyto škodlivé látky, ale budu je mít krásně lesklé a čisté, než mít na hlavě slušně řečeno zmoklou slámu. Škoda. Jo a abych nezapomněla, tak i přesto, že jsem se na tu citrusovou vůni produktů těšila, tak mi nakonec oba produkty neskutečně smrděly a přišly mi jako ten nejlevnější drogérkový šampon za dvacku. Za mě ne.



Swisso Logical noční krém
Tato značka mnohé z Vás pobuřuje, některé dokonce až irituje, já jsem naopak nadšená. Vůbec mi nevadí, že značka spadá pod Zepter, který vyrábí hrnce, protože i ty hrnce jsou super. Před takovými patnácti lety moji rodiče dostali od zámožných rodinných známých celou sadu, která obsahovala XX hrnců, pánviček...no prostě celou soupravu a věřte tomu, všechny hrnce skvěle slouží do dnešních dní, nic se v nich nepřipaluje, naopak vaří se v nich zdravě, hrnce stále vypadají jako nové. Takže už jenom to ve mě vzbuzuje kvalitu produktů a navíc jsem z této řady měla dva plné produkty (mimochodem jsem je taky dostala od té stejné zámožné rodinné přítelkyně) v podobě pleťové vody a čistícího pleťového mléka a byly super. Už jsem se o těchto produktech i několikrát zmiňovala na blogu, třeba tady. V dubnovém Greatboxu byl shodou okolností taky vzorek Swisso Logical krému, konkrétně očního krému, a já si jej zamilovala, je super! Stejně jako tento noční krém, který dobře hydratuje a krásně voní. Takže s touto řadou mám celkem čtyři velmi kladné zkušenosti a nebýt tak vysoké ceny produktů, tak už mám doma celou řadu. Možná někdy v budoucnu, zatím si má pleť bude muset vystačit s levnějšími produkty.



MeMeMe rtěnka
To nejlepší na konec. Rtěnku jsem si vybrala v tom světlejším odstínu 10 Pashmina Pink. Je to moje první růžová rtěnka, normálně nosím jen nude odstíny. Takže si trošku na to zvykám, ale troufám si říct, že mi odstín snad celkem sluší. Konzistence rtěnky je úplně bájo. Rtěnka je máslová a při dotyku se rty se doslova roztéká. Rty jsou krásně hydratované, žádná vysušená treska jako je tomu u jiných rtěnek, takže pod rtěnku ani nemusím nanášet balzám na rty. Také černé klasické balení rtěnky je mi po chuti, stejně jako parfemace. S výdrží je to takový průměr, určitě se ze rtů nevytratí během chvilky, ale dlouhotrvající taky není. Ale já jsem spokojená a klidně bych se nechala přemluvit k nákupu dalších odstínů.

 


I když ze tří produktů jsem odvařená a tři mě zklamaly, tak jsem ve výsledku s dubnovou edicí Ladyboxu spokojená. Hlavně ta rtěnka je super a její umístění se povedlo, protože si myslím, že tento produkt nadchl většinu klientek a tak určitě budou stejně jako já chtít vyzkoušet od této značky další produkty. A tradičně nesmí na závěr chybět vyčíslení hodnoty boxu. Podle mých propočtů byly do boxu umístěny produkty, jejichž celková hodnota překračuje 500 Kč.



A co říkáte Vy na dubnový Ladybox? Mimochodem, už mám objednaný i ten květnový, tak doufám, že budu minimálně stejně spokojená jako s tímto:)

3 komentáře:

  1. tenhle box mě zaujal :) líbí se mi ten sprcháč od Anatomicals a rtěnka je nádherná ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten sprchovací gél má nápad, ale ja by som nemohla používať gél bez vône..Vyhovujú mi citrusové, alebo kvetinové svieže vône, ktoré osviežia a aj nejakú chvíľu po umytí trvajú. Takto sa mi osvedčila značka Radox, ktorá je na anglickom trhu jednička. Najradšej mám zmes levandule a vodného lekna, no teraz som si počas akcií v Dm nakúpila Radox do zásoby. Od sprcháčov až po peny do kúpeľa. Odporúčam :)

    OdpovědětVymazat