neděle 5. května 2013

Balíček od krasa.cz

Zdravím Vás, doufám, že jste si víkend náležitě užili:)

Dnes se blíže podíváme na tři produkty, které se nacházely v poslední zásilce od krasa.cz k otestování. Co se skrývá v krabičce je pro mě vždy překvapením, takový beauty box, kdy nevíte, co se uvnitř schovává a Vy tak můžete být buď mile překvapeni nebo zklamáni. Co že se skrývalo v poslední krabičce a jak vůbec jednotlivé produkty dopadly?


Obsah balíčku byl různorodý, něco na vlasy, něco na tlamičku a něco na tělo, lépe řečeno na celulitidu. Dva produkty mi udělaly velkou radost, z jednoho jsem byla hned zklamaná, protože jej nevyužiji.


Wella Professionals pěna pro extra objem
Přiznám se, že z tohoto produktu jsem byla už zklamaná před jeho samotným vyzkoušením. A to proto, že žádné stylingové produkty na vlasy nepoužívám. Co se týče péče o vlasy, tak to jsem náročná a kromě šamponů a kondicionérů používám vlasové masky, oleje, séra, ale dále vlasy žádnými gely, vosky, tužidly či pěnami nezatěžuji. A ani to s těmito přípravky neumím, nejraději mám přirozené účesy, vlasy nosím buď rozpuštěné a nebo stažené do culíku či v drdolu, takže žádnou extra fixaci nepotřebuji. Vždycky, když náhodou nějaký stylingový produkt použiji, tak mám pocit zatížených a slepených vlasů. I tak jsem tužící pěně dala šanci a vyzkoušela ji. Já Vám nevím, asi to s těmito produkty fakt neumím. Pěnu jsem nanesla na vlhké vlasy a pak si vytvořila lokny. No že by pěna nějak vlasy zafixovala nemohu říct. Navíc jsem měla vlasy na určitých místech slepené. Ale nejspíš to bude v mých rukou, nezkušenosti s těmito produkty a celkové averzi vůči stylingovým vlasovým produktům. Pěnu jsem nakonec darovala své mamči, která tužidla používá desítky let, a ta s ní byla velmi spokojená. Takže nemůžu říct, že jde o propadák, prostě sto lidí, sto chutí. Co na pěně oceňuji, tak že jí stačí nanést malé množství, pěna totiž po vystříknutí nabude na objemu a co je nejlepší, tak opravdu náááádherně voní. 300 ml Wella objemové pěny pořídíte za 247 Kč, zde.




Bel vlhčené odličovací tampóny s pleťovým tonikem Aloe Vera
Tento produkt znám z drogérií, ale nikdy předtím jsem jej nezkoušela. Jedná se o vatové odličovací tampónky, které jsou namočené v odličovacím toniku. Jsou bez alkoholu a lze s nimi odlíčit i voděodolnou řasenku. S těmito tampónky jsem velmi spokojená. Sice by možná mohly být více jemnější, ale tak není to nic strašného, nedřou obličej, jen jej mírně "peelingují" a prokrvují. S make-upem si skvěle poradí, navíc po odlíčení je pokožka jemná a hydratovaná. Používám je večer ve dnech, kdy se mi už pozdě v noci nechce trávit moc času s odličováním, je to skvělá záchrana, když se ráno vracíte z party a nejraději by jste sebou hned práskly do postele, odlíčení-neodlíčení:) Dokonce jsem zkoušela pleť odlíčit pomocí tamponku a už nenanášet na noc žádný pleťový krém, ráno jsem se probudila s jemnou tvářičkou, jako bych se namazala hutným krémem, fakt pecka. Tampónky překrásně voní, vlastně nemám nic, co bych jim vytkla, snad jen cenu. 30 ks těchto tampónku stojí 79 Kč, což zase není nějaká pálka, ale na denodenní odličování mi to přijde předražené, to radši sáhnu po klasickém tampónku a ten smočím v pleťovém toniku či micelárce. Ale například na dovolenou na 14 dní je to skvělá záležitost, proč s sebou tahat odličovač očí, micelárku a ještě odličovací tampónky, když si vystačíte s touto pár dekovou piksličkou:) Ještě bych dodala, že napuštěné tamponky nevysychají, piksličku mám otevřenou více jak měsíc a tampónky jsou stále vlhké. 30 ks těchto napuštěných tampónků stojí výše zmiňovaných 79 Kč a koupíte je zde.




Dermacol Enja scrub do koupele proti celulitidě
Tento pytlíček se scrubem jsem už měla v minulé zásilce od krasa.cz, konkrétně se ke mě dostaly celkem tři pytlíčky, za což jsem vděčná, protože jsem produkt mohla více otestovat a stihnout si jej pořádně zamilovat:) Ten scrub je boží, další voňavá libůstka. Scrub obsahuje sůl z Mrtvého moře, esenciální oleje a kofein. Krystalky jsou poměrně hrubé a velké, takže důkladně masírují problematické partie. Jeden 40 gramový balíček mi vydržel tak týden až dva pravidelného používání. Netvrdím, že celulitida po jeho používání zmizne, ale pokožka je příjemně hladká, prokrvená. Navíc ta citrusovo-borovicová vůně navodí naprostý pocit blaženosti, člověk se hned cítí zrelaxovaný a uvolněný. Tím, že scrub obsahuje olej, tak je kůže i vláčná, hydratovaná. Za mě naprostá spokojenost a pokud na něj zase narazím, tak určitě koupím. Momentálně tento produkt není v e-shopu krasa.cz k dostání, ale pořídíte jej kolem 40 Kč.




Znáte/používáte některý z těchto produktů? Nakupujete na krasa.cz?


4 komentáře:

  1. Scrub od Dermacolu je pro mě novinkou-musím se po něm podívat!

    OdpovědětVymazat
  2. ty vlhčené tamponky bych si chtěla pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  3. s tamponky Bel jsem byla spokojená o prázdninách :) úplně super na léto, když se moc nelíčíte a nebo na cesty:) fakt doporučuju...a Dermacol bych chtěla vyzkoušet

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavé věci ti poslali. Ty Bel by mohli být fajn)

    OdpovědětVymazat