neděle 29. července 2012

Rhodos 2012

Zdravím Vás, milí čtenáři! Mou snahu o napsání článků o dovolené na Rhodosu zhatila čtvrteční bouřka, která nám odstavila na chalupě připojení k internetu, který stále nejde. Už jsem zase zpátky doma a teď napravuji to, co jsem slíbila. Fotky jsem protřídila, ale i tak je to pořád hromada snímků. Takže celkem budou 4 články - ten dnešní, dále z výletu do města Lindosu, z výletu na nedaleký ostrov Chalki a posledním článkem bude post plný random fotek.

S přítelem jsme trávili dovolenou na ostrově Rhodos již podruhé. Loni jsme zde byli poprvé, články z loňska si můžete přečíst zde, zde a zde :-)

Náš hotel se jmenoval Kamari Beach hotel a nacházel se v malé vesničce Lardos, která leží na jihovýchodním pobřeží ostrova. Hotel byl menšího rázu, vládla v něm rodinná atmosféra, personál byl velmi přátelský a příjemný a hlavně to jídlo - co chod, to delikatesa. Měli jsme all inclusive, takže nějaké to deko jsem přibrala :-D Pláž se nacházela hned před hotelem, takže paráda. Taky jsme se zde seznámili s báječnými lidmi a našli si zde nové přátele, o to byla dovolená příjemnější.

Letošní dovolenou jsme si s přítelem opravdu velmi užili, odpočinuli si tak, že do dnešních dnů nemůžeme najet na normální režim:)


A kam se chystáte Vy na dovolenou? Nebo už ji máte taky jako já za sebou a stýská se Vám :-) ?

12 komentářů:

  1. Jééé :) Já na Rhodosu byla minulý rok :) Bohužel jsme tam byli jen na týden, tak jsme si nemohli objet celý ostrov (byli jsme tam krátko, proto jsme si užívali moře) :/ Letos jedeme do Chorvatska :) Krásné fotky ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Muselo to tam byť skvele fotky sú ako z katalogu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky, to já v Řecku ještě nikdy nebyla... doufám, že jste si dovolenou užili :) A už se těším na další článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. ohhhhh!
    už se taky těším k moři!

    OdpovědětVymazat
  5. Ja sa tiez chystam o chvilu do Grecka, uz sa neviem dockat. Jazdime uz 18 rokov na to iste miesto, tak som tam uz ako doma :) a nic si z toho nerobte, ja sa niekedy po navrate nedostanem do normalu ani po mesiaci :)a nadherne fotky, uplne ma navnadili :))

    OdpovědětVymazat
  6. Já se (snad) chystám na Rhodos letos :) Vypadá to tam krásně a souhlasím s předešlým komentářem, jsi hezky opálená.

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný fotky, já byla v Řecku 2krát na Krétě a tam se mi líbilo moc. Letos jsme byli v Chorvatsku, fotky kdyžtak tady http://zacinameblogcestovani.blogspot.cz/ ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Krétě jsem byla taky, tam je též krásně. Jinak díky za odkaz, určitě kouknu na Tvůj blog:)

      Vymazat
  8. Milá Katie, to jsou nádherné fotky. Kéž bych taky takhle uměla fotit:-)
    Já se chystám na dovču - Holandsko, Budapešť, Bulharsko. Ale takhle krásnýma fotkama se asi nepochlubím...:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Úžasné! Doufám, že sis to tam pořádně užila! :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat