čtvrtek 26. července 2012

Jsem zpátky + výherce giveaway

Ahoj, ahoj, ahoj! Tak už jsem zpátky z ráje v realitě všedních dní:) Z Rhodosu jsem se sice vrátila už v pátek, ale dodnes jsem se nedala dokupy. Stále nemůžu najet na normální režim, v práci usínám za stolem, jsem stále nevyspaná, je mi zima, chybí mi slunce a řád v životě. Dnes jsem si vzala v práci volno, abych se konečně vyspala, vyléčila rýmu. A tak využívám volných chvil a ozývám se Vám a hlásím svůj návrat do blogo-světa! V hlavě mám spoustu nápadů na články, tak doufám, že je všechny uskutečním. Zbytek prázdnin se totiž ponese v duchu pracovním, abych dohnala všechny pracovní resty, tak budu muset být v práci od rána až do večera (nebo tam snad i spát:-D). Ale na Vás si i tak najdu čas:)

zdroj: www.weheartit.com

Dneska začnu pracovat na článku z dovolené, ještě musím protřídit fotky. Takže nebojte o fotky z dovči nepřijdete. Počítám, že celkem budou asi tři cestovatelské články. A pak se můžete zase těšit na kosmetické recenze, DIY projekty a i nějaký ten receptík mám pro Vás připravený:)

A teď k vyhlášení vítěze giveaway. Všem Vám moc děkuji za účast, jsem ráda, že se Vám výběr dárečků líbil. A kdo že to všechno vyhrává? Lucie van Koten! Lucince moc gratuluji a ostatní nezoufejte, už mám připravené dárečky do další soutěže, tak číhejte:-D




Přeji pěkný den!

8 komentářů: