čtvrtek 21. června 2012

Ziaja

O kosmetice polské značky Ziaja už bylo v poslední době mnoho řečeno. Je to neuvěřitelné, jaké davové (blogové) šílenství tato kosmetika způsobila. Není tomu divu, protože tahle značka boří tvrzení levné = nekvalitní a zároveň potvrzuje, že za málo peněz se dá pořídit hodně muziky (tedy kosmetiky:-D).

Já osobně tuto kosmetiku znám už roky, ale nikdy jsem neměla odvahu ji vyzkoušet. Hlavním důvodem bylo právě to, že jsem si myslela, že to bude zase nějaký levný šunt, a tak jsem vždycky raději sáhla po dražším krému. To byla ovšem chyba. Ještě že máme ty blogy, hlavně kosmetické, na kterých se to jen hemží recenzemi. A na ty já dám. I když mi občas ruinujete peněženku :-) Čím více přibývalo recenzí a článků na tuto kosmetiku, tím více jsem měla nutkání ji taky vyzkoušet. Jediné, co mi stálo v cestě, abych tuto kosmetiku co nejdříve vyzkoušela bylo to, že doma mám opravdu zásoby kosmetiky a dala jsem si ultimátum, že dokud všechno nespotřebuju, tak si nic nového nekoupím. No jenže, to jsem nepočítala s tím, že tady u nás budou rušit jednu prodejnu drogerie Rossmann proto, aby ji přestěhovali o pár metrů jinde, a budou veškeré zboží z prodejny vyprodávat s 50% slevou. Takže chápete, že do košíků letělo spoustu věcí, včetně dvou produktů Ziaja.


Prodejna už byla docela přebraná, takže od této značky jsem ulovila už jen okurkový pleťový krém a kozí tělové mléko. Po poloviční slevě mě pleťový krém vyšel zhruba na 25 Kč (pořídíte jej za cenu kolem 50 Kč) a tělové mléko mě přišlo na 55 Kč (cena se pohybuje normálně kolem 100 Kč).


Ziaja okurkový pleťový krém
Co mě hned po otevření krému překvapilo bylo jeho množství. Kelímek byl doslova narvaný krémem až po okraj, což jsem zažila snad asi poprvé:) Znáte to, otevřete produkt a jeho obsah s bídou dosahuje do 2/3 balení. Takže množství produktu v balení bylo prvním překvapením (obsah krému je 50 ml), pak už následovala jen další a další....Samotný obal produktu se mi zprvu moc nelíbil, přišel mi takový laciný, nijaký. Ovšem po každodením prohlížení si ho na poličce se mi líbil více a více, až jsem si jej zamilovala pro jeho jednoduchost a kombinaci bílá-zelená. 



Krém je určen pro normální, smíšenou a mastnou pleť. Má lehkou krémovou texturu, takže je ideální na léto. Ihned se vsakuje, nezanechává ulepený pocit a ani netvoří neprodyšný film na pleti. Roztírá se opravdu parádně, stačí ho velmi malé množství. Je příjemně parfemován, opravdu z něj cítím okurku:) Pleť je po nanesení krému příjemně hebká, vyhlazená a co je hlavní, tak se nelesknu jako po jiných krémech. Takže krému nemám opravdu co vytknout, naprosto jsem si ho zamilovala a dodnes nechápu, jak se v kelímku za 50 Kč může nacházet takový zázrak!



Ziaja kozí tělové mléko
Tento produkt je momentálně mojí jedničkou co se týče tělových krémů a mlék. Jak mnoho z Vás psalo, tak jim vůní připomíná kosmetiku Dove. Naprosto souhlasím, vůně je jemná, čistá, není to žádná smrdutá koza :-) Co se týče konzistence, tak toto mléko je taková zlatá střední cesta - ani vodové, ani zbytečně hutné. Dobře se roztírá a velmi rychle se vstřebává, nezanechává mastný film, pouze příjemný hydratovaný pocit kůže. Tělové mléko je určeno pro normální a suchou pokožku. Prodává se ve 400 ml balení s dávkovací pumpičkou, což je fajn, protože nemám ráda klasická vymačkávací mléka, nesnáším ty upatlané lahvičky. Tento produkt se stal miláčkem naší rodiny, přítel na něj nedá dopustit. A víte co, miluju ten okamžik, když se večer nakrémujeme a lehneme si do postele a celá místnost je provoněná tímto mlékem. Opravdu tu příjemnou vůni cítím na své kůži ještě druhý den.




A co Vy a Ziaja? Taky jste z ní tak nadšené jako já?

11 komentářů:

  1. Okurkovy krem jsem mela, ale ucpaval mi pory a to slozeni me taky trochu deprimovalo ... Takze jsem ho venovala kamaradce, ktera je zvykla pouzivat na oblicej modrou niveu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ano jsem. Kozí denní a noční krém, na ty nedám dopustit. Okurku jsem ještě nezkoušela, ale asi to brzy napravím...

    OdpovědětVymazat
  3. to mlieko mam tiez a citim sa ako uchyl, ale ked sa pohladkam mam neuveritelne hebku kozu, takze ma to nuti stale sa dotykat:DDD

    OdpovědětVymazat
  4. taky, taky!
    kozí řadu přímo miluju :)

    OdpovědětVymazat
  5. Uz tuhle kosmetiku budu muset taky vyzkouse, protoze o ni porad vsichni tak basni, tak to asi fakt stoji za to :)
    Mas moc krasny blog!

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám Ziaju moc ráda. Mají kvalitní kosmetiku za super ceny :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jo, podobná předsevzetí si dávám taky. Dokud ten šampon nespotřebuju, žádnej novej nebude. Jenže pak taky - najde se něco, proč to nikdy nemůžu dodržet:-D

    OdpovědětVymazat
  8. Už musím něco od Ziaje mit:)
    Zvu tě na mou 1.Giveaway:)

    OdpovědětVymazat
  9. Ja som o Ziaje predtym nepocula, dozveedela som sa o nej az z blogov,ale rada by som ju niekedy vyskusala :)

    http://znackovakozmetika.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. ziaju jsem znala a vyzkoušela ještě mnohem dřív než přišla ta epidemie (konkrétně ten okurkový pleťový- vrchovatý byl, to si pamatuji, ale po prvním týdnu krásné pleti se mi pleť nějak naštvala a zhoršila se - mastnota, zčervenání, pupínky, tak jsem ho vyhodila) a překvapilo mě, že pak přišli s tou velkou kampaní...mně přišla ziaja jako zažitá značka (např. spolužačka kupuje jejich olivové krémy už spoustu let).

    OdpovědětVymazat